פורסם 2007 במאי 1918 שנים הבעיה היא במדידת טמפרטורת המעבדהמעבד הוא C2D 6400ב-BIOS ובכל התוכנות שאני מודד איתם הוא מראה ב-+ 11 מעלות יותר מאשר טמפרטורת הליבות שלואת טמפ' הליבות אני מודד דרך ה-TAT של INTELראיתי באתר שלהם שיש יש BIOS שמתקן את הבעיה , אבל הוא לא הכי חדש לכן צרבתי -BIOS יותר חדש אבל הוא לא פטר את הנושא....עכשיו אני גם לא יכול להתקין BIOS שיותר ישן מאשר עכשיו יש לי , זה שאמור היה לתקן את הבעיה :-\מה לעשות?
פורסם 2007 במאי 1918 שנים הביוס זה מעיין מאמץ קל..ככה שהטמפ' שם בדרך כלל יותר גבוה...ותעיין בסטיקי..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247185.0
פורסם 2007 במאי 1918 שנים מחבר הבעיה אצלי שלפעמים הוא פתאום נתקע לי על טמפי של איזה 82 מעלות , והמאוור מתחיל להיתובב בכל העוצמה , אבל טמפ, הליבות הן 33 מעלות!!!!זה הפרש של כמעט 50 מעלות לא נראה לי שזה יכול להיות :-\איך אפשר לחזור ל-BIOS יותר ישן?
פורסם 2007 במאי 1918 שנים מחבר כן אני מעדכן דרך התוכנה ASUS UPDATEהורדתי מהאתר את BIOS האחרון והתקנתי....השאלה היא , האם העדכון האחרון כולל בתוכו גם את השיפורים הקודמים שנעשו ל-BIOS בעדכונים שהיו לפניו.....עכשיו אני לא יכול לעדכן BIOS דרך התוכנה של הWINDOWS בגלל שהוא לא נותן לעדכן BIOS שתהריך שלו נמוך מהתהריך שישנוהוא אומר לי שצריך לעדכן דרך DOS
פורסם 2007 במאי 1918 שנים כל עדכון ביוס שיוצא מכיל את השינוים/שיפורים של הגירסה הקודמת...והדרך היחידה היא עדכון דרך דיסקט...אני לא מציע לך....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.