פורסם 2007 במאי 1918 שנים הביטורנט שלי איטי מאוד(הורדה ממוצעת של 20kb בערך), ואני חושב שזה קשור לפורטים חסומים, הורדתי utorrent ובבדיקה זה אומר לי שפורט 54301 חסום, יש לי ננורטון אינטרנט סקיוריטי, ואמרתי לו לאפשר לתוכנה גישה לכל הפורטים,אבל עדיין הכל איטי, אפשר עזרה בפתיחה שלו?
פורסם 2007 במאי 1918 שנים מחבר אין לי מושג מה זה ראוטר, אבל יש לי מודם מוטורולה SB5100 שמחובר למחשב...
פורסם 2007 במאי 1918 שנים מחבר הספקית שלי זה אינרנט זהב, ניסיתי לשנות פורט אבל הוא אומר שגם הוא חסום... יש מה לעשות כי אני משתגע?הנורטון מכובה ואני עדיין על 20 KB...
פורסם 2007 במאי 1918 שנים אם כשהפיירוול כבוי הפורטים עדיין סגורים(בבדיקה של utorrent), תוודא שהפיירוול של ה-XP כבוי, תבדוק גם פורטים נוספים, ואם גם הם סגורים תנסה להתחבר עם שם משתמש של ספקית אחרת(לא ברק), לוודא שהבעיה אצלך ולא שאינטרנט זהב הולכת בדרכה של ברק.
פורסם 2007 במאי 1918 שנים מחבר הפיירוול של XP כבוי, ניסיתי פורטים אחרים הכל סגור, וזה כשעדיין הנורטון כבוי, ולא הבנתי את העניין של השם משתש של ספקית אחרת?
פורסם 2007 במאי 1918 שנים למנויי 013 יש בעיה דומה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257472.0תתחבר דרך ספקית אחרת כדי לוודא שהתופעה לא מתפשטת.
פורסם 2007 במאי 1918 שנים אתה מחובר דרך בזק או כבלים? אם דרך בזק איזה מודם יש לך? שכחתי ממהודעה הראשונה שזה כבלים.אם הבעייה נמשכת כמה חודשים, אין לך ראוטר, אין פיירוול פעיל, אין לך וירוסים או רוגלות למינהן, אז או שמדובר בבעיה אחרת שלי אין מושג מהי (שהפתרון היחיד שאני מכיר לבעיות מהסוג הזה זה פורמט), או שהבעיה בספקית. אם אין לך חיבור קבוע אלא עם חייגן תנסה להתחבר עם שם משתמש של חבר לספקית אחרת ותראה אם הבעייה עדיין קיימת.
פורסם 2007 במאי 1918 שנים מחבר הקטע הוא שמאז שאני זוכר את עצמי אני במהירות הזו, עד לאחרונה חשבתי שזו מהירות רגילה... ולאחרונה גיליתי שזה ממש איטי, אני כבר אחרי כמה פורמטים והמהירות לא משתנה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.