עבור לתוכן

בעיית איטיות שקשורה לפורט

Featured Replies

פורסם

הביטורנט שלי איטי מאוד(הורדה ממוצעת של 20kb בערך), ואני חושב שזה קשור לפורטים חסומים, הורדתי utorrent ובבדיקה זה אומר לי שפורט 54301 חסום, יש לי ננורטון אינטרנט סקיוריטי, ואמרתי לו לאפשר לתוכנה גישה לכל הפורטים,אבל עדיין הכל איטי, אפשר עזרה בפתיחה שלו?

פורסם

יש לך ראוטר?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה זה ראוטר, אבל יש לי מודם מוטורולה SB5100 שמחובר למחשב...

פורסם

מאיזה אתרים אתה מוריד?

אני חושב שהבעיה יותר קשורה לטראקר מאשר לפורט

פורסם

מי הספקית שלך? מה מצב הפורטים האחרים? תנסה שוב כשהפיירוול כבוי.

פורסם
  • מחבר

הספקית שלי זה אינרנט זהב, ניסיתי לשנות פורט אבל הוא אומר שגם הוא חסום... יש מה לעשות כי אני משתגע?

הנורטון מכובה ואני עדיין על 20 KB...

פורסם

ניסית כשהפיירוול כבוי?

פורסם
  • מחבר

כן, וזה עדיין איטי מאוד

פורסם

אם כשהפיירוול כבוי הפורטים עדיין סגורים(בבדיקה של utorrent), תוודא שהפיירוול של ה-XP כבוי, תבדוק גם פורטים נוספים, ואם גם הם סגורים תנסה להתחבר עם שם משתמש של ספקית אחרת(לא ברק), לוודא שהבעיה אצלך ולא שאינטרנט זהב הולכת בדרכה של ברק.

פורסם
  • מחבר

הפיירוול של XP כבוי, ניסיתי פורטים אחרים הכל סגור, וזה כשעדיין הנורטון כבוי, ולא הבנתי את העניין של השם משתש של ספקית אחרת?

פורסם
  • מחבר

אבל הבעיה היא לא חדשה... יש לי אותה כבר כמה חודשים אם לא יותר

פורסם

אתה מחובר דרך בזק או כבלים? אם דרך בזק איזה מודם יש לך? שכחתי ממהודעה הראשונה שזה כבלים.

אם הבעייה נמשכת כמה חודשים, אין לך ראוטר, אין פיירוול פעיל, אין לך וירוסים או רוגלות למינהן, אז או שמדובר בבעיה אחרת שלי אין מושג מהי (שהפתרון היחיד שאני מכיר לבעיות מהסוג הזה זה פורמט), או שהבעיה בספקית. אם אין לך חיבור קבוע אלא עם חייגן תנסה להתחבר עם שם משתמש של חבר לספקית אחרת ותראה אם הבעייה עדיין קיימת.

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שמאז שאני זוכר את עצמי אני במהירות הזו, עד לאחרונה חשבתי שזו מהירות רגילה... ולאחרונה גיליתי שזה ממש איטי, אני כבר אחרי כמה פורמטים והמהירות לא משתנה...

פורסם

שוב - תבדוק עם ספקית אחרת, ואז נדע לפחות בקצה של מי הבעייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים