עבור לתוכן

האם כדאי לשדרג מחד ליבה 3000+ לכפול ליבה X2 3800?

Featured Replies

פורסם

ובכן כמו הכותרת אני הכנסתי להתלבטות, יש ברשותי את המפרט שמפורסם בצד עכשיו אני יודע שזה מספיק ומעל ומעבר לכל משחק היום(אל תזיינו לי בשכל שהמעבד חלש למשחקים כי זה ממש לא נכון...) אבל, למען העתיד למען CRYSIS ולמען UT3 ובכלל האם כדאי לי למכור את מה שיש לי להוסיף קצת כסף ולשדרג את המעבד ל X2 3800?

פורסם

כן, רק תגיד לי איך תעשה את זה בדיוק ?

אחי, ממש צר לי לאכזב אותך, הX2 יצאו רק לSOCKET 939. לשלך לצערך זה לא מתאים.

אבל, אני לא ממש יודע, אם זה ישתלם לך, יש כאן באתר בלוח יד שניה, ראיתי DFI LANPARTY UD SLI ועם זה לקנות את הX2......ואז יש לך מחשב, עם PCI-E שיתמוך גם בSLI של 8800GTX.

פורסם
  • מחבר

אם היית קורא היטב מה שרשמתי, היית חוסך 2 שורות כן אני יודע שזה לא מתאים זה למה רשמתי שאני מתכוון למכור את המחשב...

SLI זה לא שווה כלום וזה לא מביא את התמורה המלאה לכסף ובוודאי ובוודאי שלא SLI של 8800GTX, גם ככה אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך כזה במחיר הזה יותר מדי בשבילי...

אני חושב שכדאי לשדרג עם הזמן יותר ויותר ידרשו X2 ואז לא יהיה לי זמן לשדרג(השטן יקח אותי=צבא), ואני רוצה שיהיה לי X2 עד אז... אשמח לשמוע עוד דיעות בנושא הנ"ל.

פורסם

תחכה שבאמת תתחיל להרגיש איטיות ותיהיה מחוייב לשדרג ואז תשדרג למה שיהיה באותו זמן בחנויות.

אם תשדרג היום, אז בתקופה ה"עתידית" שלמענה השדרוג, ה-3800X2 כבר לא יהיה כזה רלוונטי.

פורסם

ה X2 3800 הוא מעבד מצויין ויתאים למשחקים עתידיים (למרות שאולי ידרש OC מסויים). שני המשחקים UT ו CRYSIS כנראה יהיו תלויים יותר בכרטיס המסך משום שרוב העיבוד בהם הוא גרפיץ לעומת זאת כבר היום יש משחקים שישתפרו מאוד אם תחליף מעבד ובראשם Supreme Commander שגם צריכים מעבד מהיר מאוד וגם יודעים להשתמש במספר ליבות, להתחשב בזה שהיום רוב המחשבים הם כפולי ליבה (לפחות) סביר להניח שיותר ויותר מפתחים ינצלו את זה.

אם הכל עובד לך היום כמו שאתה רוצה תחכה עם השידרוג. כל יום יש ידיעות על ירידת מחירים, צ'יפסטים חדשים והמעבדים הבאים.

אם אתה רוצה לראות השוואות בין השניים http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=494&model2=471&chart=165

פורסם

ארר, אני צריך ללמוד לקרוא הודעות עד הסוף.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני יודע שאם אני לא זקוק לזה אז נשדרג בעתיד אם מגוון רחב יותר של אפשרויות במחיר נמוך יותר, אבל עוד שנה אני מתגייס ובהנחה שאני מוכר את המחשב במחיר שאני רוצה מוסיף עוד קצת כסף 100 או 200 ש"ח ומקבל את הX2 יחד עם לוח AM2 וDDR2, זה שווה את זה לא? אני יודע שבגיימינג זה לא יעשה הרבה, אבל אני גם עובד הרבה עם וידיאו וזה יקצר משמעותית את ההמרה.

פורסם

אני בספק אם תצטרך להוסיף רק 200 שקל.

פורסם
  • מחבר

חישבתי הכל כבר.

פורסם

עכשיו אני יודע שאם אני לא זקוק לזה אז נשדרג בעתיד אם מגוון רחב יותר של אפשרויות במחיר נמוך יותר, אבל עוד שנה אני מתגייס ובהנחה שאני מוכר את המחשב במחיר שאני רוצה מוסיף עוד קצת כסף 100 או 200 ש"ח ומקבל את הX2 יחד עם לוח AM2 וDDR2, זה שווה את זה לא? אני יודע שבגיימינג זה לא יעשה הרבה, אבל אני גם עובד הרבה עם וידיאו וזה יקצר משמעותית את ההמרה.

חכה למעבדי PHENOM X (K10, ואז יהיו הרבה שינויים בשוק, אפילו המעבדים של אינטל יהיו במחירי בדיחה.

פורסם

אבל אז החומרה הנוכחית שלו תיהיה שווה הרבה הרבה פחות בשוק היד שניה, זה גם חישוב.

פורסם
  • מחבר

שקלתי לחכות למעבדי הK10, הUNDERTAKER(גם הם חובבים אותו הא, PHENOM!!!) אבל אז יהיה לי מאוד קשה למכור מה שיש לי במחיר של עכשיו ובנוסף זה יצא ב2008 ממש בתחילת וזה מועד הגיוס.

פורסם

אבל אז החומרה הנוכחית שלו תיהיה שווה הרבה הרבה פחות בשוק היד שניה, זה גם חישוב.

אבל גם ככה הוא לא יקבל היום משהו על סוקט 754, עדיף כבר למשוך ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים