עבור לתוכן

האם שווה לקנות 2900XT ב 2300 במקום 8800GTS ?

Featured Replies

פורסם

בגלל שזה מקור לא אמין.

אם אלו היו טומס או אנדטק או גורו אבל זה סתם אתר סיני.

• תגובות 43
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בגלל שזה מקור לא אמין.

כל אחד יכול להגיד, אבל תשמע ניסים ונפלאות קורים, מה לעשות :nixweiss:

פורסם

אין דברים כזה ניסים רק מזל.

חוץ מזה אני לא שולל אפשרות כזו אבל עד שאין מקור אמין מצדי האתר הסיני יכול לפרסם שהוא מקבל 20K FPS בCRYSIS למי אכפת?

פורסם

עוד פעם האתר הסיני הזה?

אין כל ערבות לתוצאות.

חוץ מזה עם 7800GTX אולי איאפשר לנצל את המסך שיש לו אבל "לסבול" קצת עד G90/R650 אפשר בהחלט.

לסבול עם 7800GTX... מאיפה אתה מפליץ את השטויות האלה? הכרטיס הזה סוחב טוב טוב משחקים של היום. אל תגיד לי שצריך "להתפשר" איתו במשחקים כמו FEAR?!

פורסם

KILL-B7, תפסיק לקשקש בנושאים שאתה לא מבין בהם.

HKEPC הוא אתר אמין ומוכר, אם אתה לא סומך עליו או לא מכיר אותו זו בעיה שלך.

פורסם

בגלל שזה מקור לא אמין.

אתה לא מבין שהסינים בדקו עם הדרייבר 8.38, כל יתר האתרים האמינים שלך בדקו עם גרסה 8.37.

פורסם

לסבול עם 7800GTX... מאיפה אתה מפליץ את השטויות האלה? הכרטיס הזה סוחב טוב טוב משחקים של היום. אל תגיד לי שצריך "להתפשר" איתו במשחקים כמו FEAR?!

כתבתי "לסבול" עם " ,תסיק מסקנות לבד.

אתה לא מבין שהסינים בדקו עם הדרייבר 8.38, כל יתר האתרים האמינים שלך בדקו עם גרסה 8.37.

מה לא מבין? אני יודע שהם אומרים שהם בדקו עם 8.38 אבל האתר לא אמין.

כל עוד אין ביקורת אמינה מאתרים מובילים מצדי שכל בלוג/אתר דמוי סיני יכתבו מה שהם רוצים ,הם לא אמינים.

פורסם

בואו נגיד ככה:

HD2900XT לוקח חשמל כמו ה 8800 ULTRA אבל מציג ביצועים של ה 8800 640MB (ורוב הפעמים פחות)

HD2900XT מתחמם כמו ה 8800ULTRA אבל שוב.. הביצועים שלו לא מתקרבים אליו אפילו

זה מה שהופך את הכרטיס ללא מומלץ

http://firingsquad.com/hardware/amd_ati_radeon_hd_2900_xt_performance_preview/page24.asp

פורסם

צריך לפחות עוד מקור שבדק עם 8.38 שייאשר את זה

פורסם

אני חוזר שוב ושוב על אותם דברים שאמרתי , גם לפני הדרייברים החדשים

ה-2900XT הוא כרטיס יותר טוב מ-8800GTS , אבל הוא סובל מחסרונות של חום , רעש וצריכת הספק גבוהה

אני עדיין לא בטוח לגבי הבנצים עם פילטרים , אם ATI לא יתגברו על הבעייה הזאת , אז התשובה חד-משמעית לכיוון ה-8800GTS

פורסם

אתרי ביקורות אמינים חולקים עליך.

פורסם

מה קרה לכם

זה הרי ידוע שעל הנייר ATI יותר טובה אבל פה הבעיה שזה רק על הנייר

כי משום מה הם לא בדיוק הצליחו עם הסדרה החדשה שסובלת קצת הרבה וגם הדרייברים שלה לאחרונה עושים בעיות (אני אחד מאלו שסובל)

ולמרות שהם יותר טובים הכרטיסים של NVIDIA עובדים יותר טוב במשחקים

אני מקווה רק שבכרטיסים החדשים של ATI R650 הם יתעלו על עצמם כי אם לא יצליחו אז NVIDIA תהיה בחירה של הרבה משתמשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים