עבור לתוכן

כרטיס קול איכותי

Featured Replies

פורסם

רציתי להראות שקיימות עוד חברות חוץ מקריאטיב והרקולס שמוציאות כרטיסי קול איכותיים!

החברה

הכרטיס

פורסם

DHHH.

ברור שיש, אלו פשוט לא נחשבים "כרטיס קול למחשב".. לא למחשב האישי כעקרון.

כעיקרון הם מתמקדים בקטע של האולפנים, והעורכי סאונד.

בגלל זה יש לחברה הזו איכות.

רק עכשיו, הם הוציאו כרטיס חדש, שמיועד לשוק הביתי.

אתה יודע, יש מצב שימכרו אותו בישראל, כי ה"אודיופיל" (דגם היותר מקצועני של הכרטיס) מוכרים כאן בכמויות. (יש יבואן)

פורסם
  • מחבר

וואלה?

אילו חנויות מוכרות אותו ומה מחירו?

פורסם

רציתי להראות שקיימות עוד חברות חוץ מקריאטיב והרקולס שמוציאות כרטיסי קול איכותיים!

יש גם את טראטאק.....

ואודיו טראק.... ואפילו וידאו לוגי'ק מייצרים כרטיסי קול לא רעים

פורסם

אמת. תנו לי להיתלהב מהכרטיס שלי.......

Audiophile 2496

פורסם

ויש גם את RME Audio ואת Cre@mWare וEcho Audio וDigiDesign וHoonTech וMOTU וE-MU ועוד ועוד...

כולן יצרני כרטיסי קול מקצועיים החל מהרמות הנמוכות (שעדיין מעיפות את קריאטיב מהגג) ועד לגבוהות ביותר עם כרטיסים שיכולים להגיע לעשרות אלפי דולרים וכולן מיובאות בצורה מסודרת לישראל!

רק שלא תמצאו אותם בחנויות המחשבים, גם לא בהכי אקסקלוסיביות שיש כיום.

תמצאו אותם בחנויות אודיו ומוזיקה מקצועיות כגון -

www.halilit.co.il (או ישר לחנות - http://www.halilit.co.il/shop )

www.music-shop.co.il

www.marom-music.com

www.kley-zemer.co.il

www.staudio.co.il

www.ynondigital.co.il

וכו'

בהרבה מהחנויות האלה תמצאו גם כרטיסים באיכות מעולה שמתאימים גם לסתם אוהבי מוזיקה איכותית גם בסטראו וגם בסרואנד, לפעמים אף תמצאו כרטיסים זולים יותר מאלה היקרים (AUDIGY2) של קריאטיב אך תהיו בטוחים שרובים ככולם טובים פי כמה וכמה ממוצרי החברה שרק מנצלת את חוסר הידיעה בתחום האודיו למחשוב הביתי ומכנה את כרטיסיה כ"טובים בעולם".

(ובכן... זה בדיוק כמו האינטרנט ה"מהיר" 8))

אם זה באיכות הממירים, אפשרויות הכרטיס,איכות החיבורים,הסאונד ומה לא.

(רק נכון שברוב המקרים לא תמצאו בכרטיסים אלה אפשרויות כמו EAX או שאר התקנים שנועדו למשחקים...)

פורסם

ויש גם את GENIUS...

(סתאאם סתאאם בצחוק - תירגעו.... :smoke: ותרגיעו את כל האנשים שקונים קריאטיב לייב ורמקולים של 100 ש"ח )..

פורסם
  • מחבר

אל תאכלו אותי אני התכוונתי בייתים ולא מקצועיים...

פורסם

אף אחד לא אוכל אותך! :)

להיפך אני שמח שהארת את ציבור הקונים לקיומם של כרטיסים טובים ואיכותיים בהרבה מה"כרטיסים הטובים בעולם" של קריאטיב ורק רציתי להוסיף לכך!

בכל אופן, M-Audio היא קודם כל יצרנית כרטיסי אודיו מקצועיים והAudiophile שלה אינו יוצא דופן. (אם כי הוא אינו מהכי יקרים)

רבים מאומני ישראל (וגם בעולם) משתמשים בAudiophile כשהם מחוץ לאולפן...

פורסם

יש גם את טראטאק.....

ואודיו טראק.... ואפילו וידאו לוגי'ק מייצרים כרטיסי קול לא רעים

ראיתי רק כרטיס אחד של וידאו לוג'יק (לפחות בארץ)...

בקשר לטארטק באמת יש להם כרטיסים נחמדים, ראיתי שיש להם גם כרטיסים לשוק המקצועי...מעניין איך הם

פורסם

Revolution זה כרטיס לגיימר, מישהו ראה אותו בארץ?

פורסם

מאיפה תגיד שמעת על הכרטיס הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים