עבור לתוכן

לפטופ ב3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום

אין לי מושג איך הולך העניין הזה של קניית לפטופים, אם אפשר להרכיב מפרט כמו כשקונים מחשב רגיל, או אם זה בא רק בחבילות שלמות, אני מניח שפה זה המקום לשאול את זה

בכל מקרה

אני צריך לפטופ, בסביבות ה-3000 עד 3500 בשביל עבודה עם פוטושופ ומשחקים פרימיטביים יחסית (civilization 4, simcity 4 לדוגמא)

חוץ מזה צריך גם עכבר.

אני לא יודע איך המחירים של המחשבים הנישאים, אם 3000 זה פחות או יותר המחיר בשביל מחשב פשוט אז אני אקח את זה, אבל אם אפשר לשפר את היכולות הגרפיות במחיר לא גבוה אז אני אשקול.

בנוסף אני כמובן צריך גם לדעת כמה זמן בטריה, משקל ודברים כאלה

תודה

עריכה: עכשיו חשבתי שאולי חשוב גם באיזה תוכנות בדיוק אני אשתמש:

פוטושופ cs 2-3

אילוסטרייטור cs 2

פלאש האחרון

מדיה פלייר וקוויק טיים כמובן

-עוד עריכה: עכשיו רק שמתי לב לפורום המשני! סליחה.

פורסם

תקציב ממש לא לנייד אם אתה רוצה נייד הכי פשוט אז תאלה ל4000-4500

פורסם

זה לא מחיר של מחשב פשוט, זה מחיר של המחשב הכי זול שאפשר לקנות.

זה בא בחבילה מורכב, אתה לא בוחר מפרט.

יש דברים שאפשר לשדרג.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה המלצות למשהו בתקציב שאמרתי ולא יותר מזה וחוץ מזה הייתי רוצה לדעת כמה יעלה אחד עם יכולת גראפית קצת יותר טובה שתתאים ל CIV4

פורסם

האופציה היחידה שלך בתקציב הזה, למצוא נייד משומש במחיר מציאה. כי אם תקציב כזה ותוכנות שאתה רוצה להריץ סיכוי קלוש...

פורסם
  • מחבר

האופציה היחידה שלך בתקציב הזה, למצוא נייד משומש במחיר מציאה. כי אם תקציב כזה ותוכנות שאתה רוצה להריץ סיכוי קלוש...

מה זה סיכוי קלוש? אל תדבר שטויות.

מישהו שמבין בזה קצת יכול לעזור?

אני סה"כ לא צריך שום דבר בעל דרישות גבוהות. רק לדעת כמה אמור לעלות מחשב הכי פשוט שיש בשביל תוכנה אחת או שתיים, וכמה אמור לעלות מחשב קצת יותר מתקדם (ממש קצת) ואיזה המלצות יש לכם עליו.

נייד משומש במחיר מציאה? אני לא צריך כ. מסך מפלצת ולא צריך לוח אם מפלצת. צריך מעבד סביר, וזיכרון סביר. אה ועכבר.

גם המלצות על חנויות תתקבלנה בברכה

פורסם

מה זה סיכוי קלוש? אל תדבר שטויות.

מישהו שמבין בזה קצת יכול לעזור?

אני סה"כ לא צריך שום דבר בעל דרישות גבוהות. רק לדעת כמה אמור לעלות מחשב הכי פשוט שיש בשביל תוכנה אחת או שתיים, וכמה אמור לעלות מחשב קצת יותר מתקדם (ממש קצת) ואיזה המלצות יש לכם עליו.

נייד משומש במחיר מציאה? אני לא צריך כ. מסך מפלצת ולא צריך לוח אם מפלצת. צריך מעבד סביר, וזיכרון סביר. אה ועכבר.

גם המלצות על חנויות תתקבלנה בברכה

אני מציע שתרגע ומהר.

בתקציב שלך אתה לא יכול למצוא מחשב שיריץ את היישומים שדברת עליהם בקלות. ואכן האפשרות הטובה ביותר שלך היא לקנות מחשב נייד יד שניה במחיר מציאה.

מי שהציע לך את ההצעה הזו יודע על מה הוא מדבר, ואם מישהו כאן לא מבין משהו זה אתה שכן אתה זה שבא אלינו לקבל עצה.

רוצה לדעת כמה יעלה מחשב נורמלי שיריץ את היישומים שרצית?

בסביבות 5800 שקל. כמעט פי 2 מהתקציב שלך.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3920

וסה"כ לא מדובר כאן על מפלצת.

מעבד סביר. 1GB זכרון. 120GB דיסק קשיח. כרטיס מסך 7400GO לא משולב שנחשב רק סביר+ למשחקים בנייד.

ולא רק שזה לא מפלצת, זה גם הנייד עם יחס תמורה/מחיר הכי טוב שראיתי עד היום. כלומר במילים אחרות נייד עם ביצועים דומים מדגם אחר אתה יכול למצוא רק ב6000 ש"ח או יותר.

אז צא מהסרט.

אל תהיה כפוי טובה לאנשים שמנסים לעזור לך.

תקנה משומש.

ותהנה :kopfpatsch:

פורסם

תתנהג בכבוד, אף אחד פה לא מקבל תשלום על העזרה, מי שעונה לך עושה את זה מטוב לב

הוא צודק במאה אחוז, סיכוי קלוש שתמצא מחשב נייד במחיר כזה שלא יפרפר שתעבוד בצורה מסיבית עם הישומים שרשמת.

אי אפשר לאכול את העוגה והשאיר אותה שלמה, או שאתה משקיע מחיר נורמלי והמחשב יתן לך את מה שאתה מבקש, או שתשקיע את המינימום שבמינימום ותסבול (ובתוכנות כאלה ממש לא כיף שמתחילים הקרטועים).

פורסם
  • מחבר

אני מציע שתרגע ומהר.

בתקציב שלך אתה לא יכול למצוא מחשב שיריץ את היישומים שדברת עליהם בקלות. ואכן האפשרות הטובה ביותר שלך היא לקנות מחשב נייד יד שניה במחיר מציאה.

מי שהציע לך את ההצעה הזו יודע על מה הוא מדבר, ואם מישהו כאן לא מבין משהו זה אתה שכן אתה זה שבא אלינו לקבל עצה.

רוצה לדעת כמה יעלה מחשב נורמלי שיריץ את היישומים שרצית?

בסביבות 5800 שקל. כמעט פי 2 מהתקציב שלך.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3920

וסה"כ לא מדובר כאן על מפלצת.

מעבד סביר. 1GB זכרון. 120GB דיסק קשיח. כרטיס מסך 7400GO לא משולב שנחשב רק סביר+ למשחקים בנייד.

ולא רק שזה לא מפלצת, זה גם הנייד עם יחס תמורה/מחיר הכי טוב שראיתי עד היום. כלומר במילים אחרות נייד עם ביצועים דומים מדגם אחר אתה יכול למצוא רק ב6000 ש"ח או יותר.

אז צא מהסרט.

אל תהיה כפוי טובה לאנשים שמנסים לעזור לך.

תקנה משומש.

ותהנה :kopfpatsch:

או! סופסוף מישהו מדבר לעניין.

סליחה אם הבנתם אותי לא נכון,

אני מודה על העזרה והכל, אני פשוט רוצה שתדברו איתי בנתונים ומחירים ולא תכתבו לי משהו כללי כמו התקציב לא מספיק. זה לא ממש עוזר לי...

הכ. מסך שרשמת, אין לי מושג לגביו

אבל בשביל מה צריך 120 GB? לא יותר מ-80 זה בטוח. אני לא יודע כמה זה יוריד מהמחיר אבל זה התחלה.

איפה אני יכול לחפש לפטופים יד שנייה?

איזה דברים אני צריך לדעת לפני שאני קונה יד שנייה?

ההורים שלי נוסעים לחו"ל בקרוב, בדיוטי פרי יכולה להיות מציאה?

שוב, תודה על העזרה.

פורסם

אל תתלהב כל כך מהדיוטי פרי בארץ, אין שם בכלל מציאות אני מדבר כאחד שהיה שם לפחות 10 פעמים בחצי שנה האחרונה.

תבנה יותר על קניה בחו"ל , ורצוי ארה"ב, שם זה ממש כדאי, במחיר של נייד פשוט כאן אתה יכול לקנות שופרא דשופרא שם - כדאי!

פורסם
  • מחבר

אל תתלהב כל כך מהדיוטי פרי בארץ, אין שם בכלל מציאות אני מדבר כאחד שהיה שם לפחות 10 פעמים בחצי שנה האחרונה.

תבנה יותר על קניה בחו"ל , ורצוי ארה"ב, שם זה ממש כדאי, במחיר של נייד פשוט כאן אתה יכול לקנות שופרא דשופרא שם - כדאי!

אין לי אפשרות לארה"ב, כרגע רק צרפת, אבל תודה בכל מקרה..

פורסם
  • מחבר

אוקי, הנה כמה מפרטים:

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1501-80.htm

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3025&ser=1 (זה פחות טוב נראה לי....)

שניהם יד ראשונה כי אין לי מושג איפה לחפש יד שנייה

אז מה דעתכם?

אה, ההורים מוכנים לעזור לי עם הקנייה, אז התקציב עלה לעד 5000.

פורסם

אוקי, הנה כמה מפרטים:

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1501-80.htm

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3025&ser=1 (זה פחות טוב נראה לי....)

שניהם יד ראשונה כי אין לי מושג איפה לחפש יד שנייה

אז מה דעתכם?

אה, ההורים מוכנים לעזור לי עם הקנייה, אז התקציב עלה לעד 5000.

תשדרג שם את הזיכרון ל-1G ויריץ לך מצויין את מה שביקשת..

פורסם
  • מחבר

כן אני רוצה 1G, XP, 80GB, צורב דיוידי

מה לגבי הכ. מסך?

אה, ו-ויסטה או אקס פי?

עוד עריכה- האתר נוטבוק הזה אמין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים