עבור לתוכן

התקנתי אובונטו עם בריל, כמה שאלות בבקשה.

Featured Replies

פורסם

ראיתי את הסרטון הזה שמסתובב ברשת:

http://www.metacafe.co.il/watch/434675/windows_vista_aero_vs_linux_ubuntu_beryl/

ויש כמה דברים מתוכו שלא הצלחתי לעשות, בינהם למשל, איך הוא עשה שהתפריטים שנסגרים יעלמו עם "נצנוצים" כאלה?

מישהו יודע מה שם ערכת הנושא בה הוא השתמש?

אצלי באובונטו, כשצופים בקוביה, אז מלמעלה שלה ומלמטה יש סמל של יהלום גדול אדום כזה, יש דרך לשנות אותו למשהו אחר?

עכשיו 2 בעיות:

בעיה אחת, ב2 מחשבים שלי, אחד P4 2.8GHz עם רדאון 9600XT והשני שרת IBM עם שני מעבדי P3 1GHz ועם ג'יפורס 2, כשאני מתקין דריבר לכרטיס מסך (וניסיתי כמה) אז הבריל מסרב לחזור לעבוד.

בחלק מהמקרים, דריברים של הג'יפורס 2 אפילו גרמו להשבתה של כל מערכת ההפעלה.

הבעיה השניה היא, שלמרות שניסיתי כמה סוגי נגנים, איכות הסאונד שאני שומע כשאני באובונטו ירודה משמעותית מאיכות הסאונד שאני שומע כשאני בווינדוס.

מדובר על קבצי MP3.

אשמח לקבל תשובות לשאלותי ובעיותי וטיפים נוספים בקשר לאובונטו.

תודה רבה. :)

פורסם

בקשר לבריל, את כל האפקטים אתה יכול למצוא בבריל מנג'ר (צד ימין למעלה, ליד השעון). תעבור שם על הכל ותגדיר איך שאתה רוצה.

בקשר לדרייוור אין לי מושג, אבל אם הבריל עובד בלעדיו...

ובקשר לסאונד, גם אצלי זה ככה (אובונטו אדג'י). אז אני מצתרף לשאלה.

פורסם
  • מחבר

מצאתי המון המון אפקטים בצד שמאל למעלה (אובונטו בעברית :) ) בבריל מנג'ר, כמו למשל שינוי התמונות של הפאה העליונה והתחתונה בקוביה, אבל את אפקט סגירת התפריטים כמו שיש בסרטון לא מצאתי, תוכל להיות ספציפי יותר לגביו בבקשה?

בקשר לסאונד, אני מקווה שמישהו ידע את התשובה לזה, זה פשוט מעצבן...

פורסם
  • מחבר

תודה! הצלחתי לשים כימעט את כל האפקטים שרציתי...

תגיד, יש לך מושג איפה בדיוק נמצא האפקט הזה שאחרי שהוא מזיז חלון אז נוצר מן "גל" כזה סביב החלון ונעלם בהדרגה?

[br]פורסם בתאריך: 19.05.2007 בשעה 22:42:26

יש חדשות :D

bykeking, אני חושב שתשמח לשמוע שמצאתי פתרון לבעיית הסאונד! אולי לא הפתרון הכי טוב, אבל עובד!

תוריד "GStreamer extra plugins" (בחיפוש של ההוספה והסרה תרשום "SOUND" וזאת התוצאה השניה)

ואחרי שזה מותקן, תפעיל את השירים מהנגן "Totem" (אני חושב שהוא בא מובנה באובונטו).

זה עובד אחלה.. סוף סוף מוזיקה נורמאלית!

האיכות מהXMMS הזה שאמור להחליף את הוינאמפ פשוט זוועתית..

:)

פורסם

תודה רבה! :xyxthumbs:

דווקא אהבתי את ה-XMMS הזה, אבל האיכות שם באמת זוועתית...

פורסם
  • מחבר

אהבתי אותו כי הוא הדבר הכי דומה לווינאמפ, אבל כל החלק של ההגדרות שבו בנוי בצורה לא מסודרת וגם המערכת הפעלה מזהה אותו ואת הפלייליסט שלו כחלונות נפרדים.. סתם מפריע.. צריך למצוא נגן איכותי אחר...

פורסם

תנסה את amarok אחד הנגנים היותר טובים בלינוקס ובכלל.

פורסם
  • מחבר

התקנתי אותו פעמיים ולא הסתדרתי איתו.. לא יודע.. ננסה שוב אחרי שנצליח לסדר את הלינוקס שלי...

יש לי בעיה שאי אפשר להרים את תדר הרענון מעל ל60 הרץ, בעזרת חבר מנוסה בלינוקס ביצענו עריכה של אחד הקבצים ועכשיו יש בעיה בעליית המערכת... נקווה שהלילה נתגבר על הבעיה והמערכת תשוב לעבוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים