עבור לתוכן

מה לדעתכם יצרנית ה Geforce הטובה ביותר?

Featured Replies

פורסם

תבינו שכל חברה עושה משהו אחר טוב יתר וכל חברה היא קצת אחרת מהשנייה מה שגורם לשינוי במחירים וכ"ו. אם זאת תהייה גנוארד שמביאה כרטיסי איכות עם אפשרויות אוברקלוקינג נרחבות יותר בדרך כלל, או MSI שמביאה כרטיס בסיסיים טובים, או אם זו ABIT שהחליטה ללכת על מערכות קירור מענינות !

• תגובות 70
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"לפי הרושם שנוצר מקריאה חטופה של הת'ראד הזה, אף אחד כאן לא מכיר את קנופוס ספקטרה, יצרנית הכרטיסים בעלי שבבי NVIDIA הטובה ביותר עלי אדמות בגלל העובדה הפשוטה שכרטיסיה מפיקים את איכות התמונה (2D\3D) הטובה ביותר מכל כרטיס אחר מבית NVIDIA, נקודה!

שום לידטק, שום כלום!

מי שרוצה לראות כרטיס עם שבב של NVIDIA שמסוגל להתחרות בחדות התמונה ובצבעים החיים שה RADEON מבית ATI מציג, ואף לנצח אותו בתחום, קונה "קנופוס ספקטרה" ומשלם כנדרש: כרטיסיה יקרים משמעותית מהמקבילים להם מבית החברות הנפוצות והידועות."

מישהו בר סמכא מוכן לאשר ?

פורסם

hehe...

בר-סמכא?

אני מניח ש Prognathous יאשר זאת! :smoke:

פורסם

hehe...

בר-סמכא?

אני מניח ש Prognathous יאשר זאת! :smoke:

הא ? לא הבנתי מי זה PROGNATHOUS .

פורסם

לפי דעתי ASUS הכי טובים, הם יקרים אבל האיכות והביצועים שלהם הן מהגבוהות בשוק.

פורסם

לפי דעתי ASUS הכי טובים, הם יקרים אבל האיכות והביצועים שלהם הן מהגבוהות בשוק.

רבים לא יסכימו איתך בקשר לזה שהם הכי טובים . מחיר זה גם שיקול חשוב כשקונים כרטיס מסך.

פורסם

היום כבר בעלי חנויות לא ממליצים לקחת ASUS והם המליצו רק בזמנו של ה-Geforce 2,

הם סתם יקרים ומציגים ביצועים דיי פושרים, ויש חברות הרבה יותר טובות מהם בפחות כסף,

חוץ מזה שהכרטיסים של ASUS יקרים הם גם מגיעים עם קירור דיי צולע {רק על הליבה},

ו-PCB צהבהב מכוער כמו הלוחות שלהם {הלוחות מצויינים אבל העיצוב שלהם מכוער},

בקיצר מה שאני אומר זה שיש כמה חברות לפני אסוס גם במחיר וגם בביצועים שהם:

Triplex, Leadtek, Suma, Gainward, Msi, Albatron - אלו הם החברות המובילות

לייצור כרטיסים שמבוססים על שבבים גרפיים של Nvidia שנמכרים בארץ, יש כל מיני חברות

שנמכרות בחו"ל שהם גם לפני אסוס, החברות הכי טובות לדעתי לייצור שבבי Nvidia הם:

1. GainWard - בגלל הפילטרים המעולים והקירור הקטן שעושה עבודה יותר טובה מהקירור של Leadtek.

2. Msi - כרטיסי מסך שברוב הפעמים עולים פחות ב-100ש"ח מחברות אחרות, מציגה כרטיסים עם איכות תלת מימד מצוינת, ובאנדל מרשים.

3. Albatron - הרבה אתרי חומרה מציינים את חברת אלבטרון בכרטיסי המסך הטובים שלה ל-OC, והמחיר שלהם מצויין.

כל אחד יעשה את הבחירה של החברות המובילות לפי השיקולים שלו, לדעתי קודם כל צריכים לבוא יכולות OC ופלטרים טובים ו-Gainward

עושים את שתיהם, ככה שאני בחרתי בה כיצרנית מספר 1 למרות שהכרטיסים מביתה דיי יקרים יחסית לשאר החברות.

ועוד תגובה בקשר ל-ASUS, כל אחד יחשיב אותם אחרת, אבל אני מחשיב אותם בתור חברת קבר עם כל החברות כמו INNO3D

ו-SPARKLE, כמו שאמרתי כל אחד ומה שהוא חושב.

פורסם

לפי דעתי SPARKLE היא נחמדה , יש לי GEFORCE 2 MX 400 שלה והוא מתפקד בסדר גמור .

פורסם

ליידטק הכי טובה מבחינת מחיר\ביצועים

פורסם

Qrex בלי להעליב אבל על סמך מה אתה אומר את זה??

יש לך השוואות או משהו?

אני שונא את לידטק!! ... היטסינק ענק שלא עושה כלום! ההיטסינק הזה הוא רק בשביל הפוזה תאמינו לי!

פורסם

אולי בשביל הפוזה אבל עדיין הכרטיס ממש יפה.

לגבי SUMA, קראתי איפה שהוא של SUMA יש את הזיכרונות המהירים ביותר? האם זה נכון?

פורסם

ליידטק הכי טובה מבחינת מחיר\ביצועים

אל תזרוק סתם טענות בלי הוכחות, אני שונא שעושים את זה, תפרט, מי שלא מפרט זאת אומרת שהוא לא ממש מבין ואומר דברים

שקרא או שמע בלי שום ידע.

פורסם

אני אנסה להסביר בשבילו:

1. כרטיס יפה, עם היטסינקים שהם יצירת אומנות

2. ההיטסינקים הם לא סתם ליופי, יש בהם פוטנציאל גבוה מאוד ל OC

3. מחיר זול יחסית לחברות הגדולות באמת! (לא שאני אומר שלידטאק חברה קטנה)

4. בין הביצועים הגבוהים ביותר

5. יציאות טלויזייה ו VIVO איכותיות ביותר

פורסם

יציאות TV/OUT ו-VIVO לא משווים בין כרטיסים מבוססי אותו צ'יפסט מפני שהם כמעט אותו הדבר, משווים יציאות כאלו בין כרטיסים

מבוססי שבבים גרפיים מחברה מתחרה כמו ATI שהכרטיסים שלה ידועים בתור כרטיסים עם איכות TV/OUT ו-VIVO {למי שיש} קטלנית.

וכמו שמישה {TheHunter} ו-Astrix אמרו, ההיטסינק של Leadtek סתם ענק ולא עושה את העבודה כמו שצריך,

זה סתם גימיק, אין פיזור חום טוב בגלל ההיטסינק הענקי הזה, עדיף קירור כמו שעל הכרטיסים של הרקולס {למרות שהם מייצרים ATI},

אבל קח דוגמא מהם, היטסינק עם מאורר על הצ'יפסט + היטסינקים קטנים על הזכרונות וסוף סיפור, פיזור מצויין של החום.

פורסם

יציאות TV/OUT ו-VIVO לא משווים בין כרטיסים מבוססי אותו צ'יפסט מפני שהם כמעט אותו הדבר, משווים יציאות כאלו בין כרטיסים

מבוססי שבבים גרפיים מחברה מתחרה כמו ATI שהכרטיסים שלה ידועים בתור כרטיסים עם איכות TV/OUT ו-VIVO {למי שיש} קטלנית.

וכמו שמישה {TheHunter} ו-Astrix אמרו, ההיטסינק של Leadtek סתם ענק ולא עושה את העבודה כמו שצריך,

זה סתם גימיק, אין פיזור חום טוב בגלל ההיטסינק הענקי הזה, עדיף קירור כמו שעל הכרטיסים של הרקולס {למרות שהם מייצרים ATI},

אבל קח דוגמא מהם, היטסינק עם מאורר על הצ'יפסט + היטסינקים קטנים על הזכרונות וסוף סיפור, פיזור מצויין של החום.

מה לא עושים את העבודה, עושים עושים ועוד איך עושים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים