פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר נראה לי שהוא התכוון כשהמחשב כבר פועל ולא בזמן שהוא נדלקלא התכוונתי כשהמחשב נדלק
פורסם 2007 במאי 1818 שנים שמעתי שגם F4 עובד בחלק מהמחשבים.פשוט תלחץ F4 לאחר כמה זמן מפתיחת המחשב. F8 צריך לעבוד.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר שני המקשים האלה לא עובדים....חבר שלי אמר שיש תוכנה כל שהיא שכאשר מפעילים אותה דרך הדיסק היא מעלה את חלונות וניתן דרכה לגשת לכונן הקשיח שבמחשב (סוג של לינוקס)מישהו יודע מה השם המלא של התוכנה הזאת?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים לא צריך שום תוכנה. תעשה:start -> runmsconfigלך ללשונית boot.ini ושים סימון במתג בשם סלאש safebootתאתחל את המחשב והוא ילך אל SAFE MODE ישירות. הוא ימשיך ללכת ל-SAFE MODE אחרי אתחולים נוספים עד אשר תבטל את הסימון סלאש safeboot.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר עיקר הבעיה היא שאין לי גישה לשולחן העבודה ולכן אני לא יכול לעשות את מה שאמרת...מה עושים?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים עובדים עם ERD Commander (דיסק בוטבל עם ממשק דמוי-ווינדוס) ועושים מיד דרכו:chkdsk לכונן הפגוםsystem restore לכמה ימים אחורהאו עריכת c:\boot.ini ידנית והוספת אותו מתג.תבדוק הודעות פרטיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.