עבור לתוכן

יש בידי את הR600!!!

Featured Replies

פורסם

אנחנו עוד לא זקנים, אני מבקש :lol: :lol: :lol:

• תגובות 230
  • צפיות 23.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טוב,צריך להבין את ההיבט של דור הגיימרים ומתי הוא התחיל.

ילדים וכאלו שבצבא +- באים ממקום שונה מהמקום שהגיימרים הותיקים מגיעים.

הם התרגלו להכיר בעובדה שההורים שלהם לא גיימרים ,גם לא לייט גיימרים.

מצד שני,אנחנו ה"זקנים" שהעלנו ריר בהאלף לייף הראשון ובמשחקי שנות ה-90 ,נ

מצאים בתווך שבין הדור שלא ידע מחשב (ומשחקים)

לבין הדור הנוכחי.

אנחנו מין יצור כלאיים של גיימרים שהגיל לא ישפיע על התחביב ,כנראה לעולם.

כל החברים שלי בגיל שלי ורובם גיימרים ,מנכ"לים, עו"ד ,כלכלנים וכו'.

יבוא יום ואני והנכד שלי נשחק פיפא 2047 אחד נגד השני :lol:

פורסם

יבוא יום ואני והנכד שלי נשחק פיפא 2047 אחד נגד השני :lol:

כנראה שזה יהיה בתוך מתקן הולוגרמות, משהו בסגנון StarTrek Holodeck.

[attachment deleted by admin]

פורסם

חחחחחחחח פיפא 2040 ומשהו חחחחח המשחק יהיה כניראה מציאותי

פורסם

אני מעדיף את Pro Evolution Soccer 46

:P

פורסם

Pro Evolution Soccer 46 ישאר אם אותו גרפיקה חח. לפי איך שרואים

פורסם

הידד לOff Topic Discussion

w00t!

פורסם

כנראה שזה יהיה בתוך מתקן הולוגרמות, משהו בסגנון StarTrek Holodeck.

הלוואי! ;D

פורסם

I THINK U PEOPLE ARE SICK, U NEED TO GET SOME HELP.

אלכס תקשיב אתה מדבר כאילו אתה חוזר מהעתיד ויודע מה ייקרה. אז תקשיב מה הסיכוי שהBR והHDDVD לא ייתפסו את מקומם של נגני הDVD ברוב המקרים הא? אפסי! ! ! כל שבועיים שלוש אני שומע על מישו אחר שקנה טלוויזיה LCD. זה ייכנס וזה ייכנס חזק... אין ברירה! זה חייב להיכנס חזק! נפח האיחסון שמשחקי מחשב דורשים רק הולך וגדל! סרטים באיכות HD תופסים 15-20 ג'יגה! ! ! זה נפח אסטרונומי! הדבר מחיב מעבר לשימוש בכלים בעלי נפח איחסון יותר גדול - צורבי HDDVD\BR (כבר ייצרו משולב כזה) ודיסקים קשיחים של 1TB. שים לב למעבדים כבר מעבד 4 ליבות עוד חודשיים יעלה כמו מעבד רגיל - נותן לו אפשרות לעבד עוד ועוד נתונים משמע כוח עיבוד עצום. עדיף לקנות היום מחשב HDCP READY שתוכל עוד 4 שנים לחבר אליו כונן BR\HDDVD בלבד ולהפוך אותו לHTPC או סתם לחברו לטלוויזיה או אפילו שיהיה לך בעתיד אופציה לראות תכני HD! תפנים - לא כולם כמו האידיוטים שמורידים סרט 700 מגה... יש מאגרי מידע שלמים על סרטי HD זה שאתה כנראה לא מודע להם... חבל הפסד שלך. יש לך שם רוסי מכאן אני מסיק שאתה רוסי, דיברת כאילו אתה בן מינימום 20 מכאן אני מסיק שאתה ככל הנראה דובר רוסית אז אולי תיכנס לאתרים רוסיים שיש מלא כאלה יש לך מזל שאתה יודע רוסית תיכנס ותחפש תדברים האלה!!!!!

פורסם

תקשיב, גשש בלש...

כשכונני הHD והBR יכנסו למיינסטרים הR600 כבר יוחלף ואולי אפילו פעמיים, אז קח פרופורציות.

פורסם
^_^ נכון צודק אבל מה אם אלו שלא יכולים להחליף מחשב כל שנתיים? (כמוני =0( )
פורסם

אז הרבה יותר כדאי לך לקנות כרטיס מסך כמו ה-Radeon 1950 Crossfire ב-1000 ש"ח, ואת ה-1,300 ש"ח לחסוך לקראת השדרוג הבא עוד שנתיים.

פורסם

אתה מסכים איתי ש1950XTX לא ייתן לך מעל 20FPS בויסטה במשחקים כבדים מאוד על מסך 42'*?

*ברזלוציה של 1366X768

פורסם

כן, הוא כן.

מי משחק על טלוויזיה ? :s07:

פורסם

אםםם מי שיש לו? ^_^ אתה יודע איזה חווית משחק זה לשחק על 42' זה הדבר הכי כיף בארץ יותר כיף מPS3! ! ! !

תחשוב FARCRY תחשוב קרב יריות תחשוב 5-6 אנשים עליך עכשיו תדמיין אותם בגודל כמעט אמיתי? :D זה אחד הדברים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים