פורסם 2007 במאי 1818 שנים שלוםכאשר אני עושה DTL + ALT + DEL נפתח לי חלון המשימותוכאשר אני מגיע ל Performance אני לא רואה שתי ליבות ?המעבד שלי הוא E6700האם יש איזה שהם דריברים של המעבד שאני צריך להתקין ?תודה.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים שאתה בחלון המשישות כנס ל-View ואז ל-View history ושם תבחר ב-"גרף אחד לכל מעבד"
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר שאתה בחלון המשישות כנס ל-View ואז ל-View history ושם תבחר ב-"גרף אחד לכל מעבד"הוא מראה לי שני גרפים אבל בגרף עומד מעבד בצד שמאל עדיין נשאר אחד.נראה לי שראיתי איפה שהוא שהוא מראה שניים ומראה שימוש ועומס על כל ליבה.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים אה אתה מתכוון שאתה רואה נתונים שונים בכל גרף? זה הגיוני לחלוטין וגם אצלי זה ככה וגם אצל כל מי שאני מכיר.כל עוד אתה רואה שני גרפים,וב-CPUZ הוא מזהה לך את המעבד וכשאתה לוחץ מקש ימיני על "המחשב שלי" ולוחץ "מאפיינים" אתה רואה למטה את המעבד שלך - הכל בסדר.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים לא נותן לך לראות? הוא מזהה יפה את ה-6700 וגם למטה רשום לך ליד Core המס' 2..שמראה שיש לך שתי ליבות פועלות.הכל בסדר במחשב שלך בקיצור
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר לא נותן לך לראות? הוא מזהה יפה את ה-6700 וגם למטה רשום לך ליד Core המס' 2..שמראה שיש לך שתי ליבות פועלות.הכל בסדר במחשב שלך בקיצורמוזר לי שאני לא יכול לגשת לליבה השנייה
פורסם 2007 במאי 1818 שנים אתה מתכוון שאי אפשר לבחור ב Selection למטה?זה בסדר גמור, גם אצלי זה ככה...[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר processor=מעבדcore=ליבהאין לך 2 מעבדיםיש לך מעבד אחד עם 2 ליבותנכוןלא שמתי לב :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.