עבור לתוכן

MICRO$OFT התחילה להלחם בפירטיות ב-XBOX 360

Featured Replies

פורסם

יש סיכוי שיצליחו לפרוץ את החסימה שלהם??

והבנתי שפריצה לסוני קרובה מתמיד אבל שם לסוני כנראה לא תיהיה אפשרות לעלות על מי שפורץ..

• תגובות 71
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

לא ניראה לי כי זה טלוי בשרתים

תאורטית אפשר יהיה לפרוץ דרך שרתים פירטים אבל בדרך כלל זה לא משהו

והבנתי שפריצה לסוני קרובה מתמיד אבל שם לסוני כנראה לא תיהיה אפשרות לעלות על מי שפורץ..

הבעיה שהמשחקים בPS3 יכולים להיות מאוד כבדים בגלל הבלו רי

אתה באמת רוצה להוריד 20 גיגה כל משחק?

וכמובן שאין כרגע מחיר בלו רי במחיר סביר

וזה בלי לדבר על מחירות עגומות מאוד

פחות מ10 אלף בשבוע הקודם ביפן ו80 וקצת אלף באפריל בארצות הברית

לא מצייר תמונה חיובית לעתיד הקונסולה

פורסם

האם החסימה של מייקרוסופט היא רק נגד משחקים ברשת, או בכלל על האפשרות להתחבר לאינטרנט?

או במילים אחרות, האם למרות החסימה אני אוכל אחרי שאני ארכוש XBOX 360 להוריד את העדכון של מיקרוסופט שנקרא

"עדכון האביב"? (שמשפר את איכות התמונה בחיבור VGA)

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי זה לכל הLIVE כולל הסילבר

ככה שאם זה נכון לא תוכל להוריד כלום

פורסם

רק למי שיש עידכון אביב יכול לקבל חסימה

כלומר ברגע שתתחבר לlive הוא יבקש ממך להוריד את העידכון ואחרי שתוריד אותו רוב הסיכוים שיחסמו אותך

פורסם

תגידו, אי אפשר לעדכן חזרה את ה FIRMWARE של הכונן וזהו ?

כי לפי מה שראיתי ברשת אמורים לעשות לו גיבוי לפני זה בדיוק בשביל מקרים כאלו..

ואז פשוט מחברים שוב את הכונן DVD למחשב ומחזירים לו את ה FIRMWARE המקורי..

פורסם

תגידו, אי אפשר לעדכן חזרה את ה FIRMWARE של הכונן וזהו ?

כי לפי מה שראיתי ברשת אמורים לעשות לו גיבוי לפני זה בדיוק בשביל מקרים כאלו..

ואז פשוט מחברים שוב את הכונן DVD למחשב ומחזירים לו את ה FIRMWARE המקורי..

מניח שאפשר, אז כל פעם שתרצה לשחק ברשת תעשה שיחזור לFIRMWARE המקורי?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי חוסמים לך ת360 לפי המספר הסידורי הפנימי

(לכל 360 יש מספר סידורי)

ככה שבתאוריה רק אם יהיה אפשר לשנות תמספר למספר לא חסום תוכל ליתחבר

אבל לא יודע אם זה בכלל אפשרי

ובכל מקרה אם תפרוץ שוב יחסמו שוב ככה שכל בעלי ה360 הפרוצים שרוצים מולטיפליר נדפקו

ושאלה לזמן תה -

תגיד אתה תגן הליהם אם יחסמו לך תשרות רק בגלל שאתה מישראל?

כי לפי השמועות זה מה שהולך ליקרות בקרוב

פורסם

לפי מקורות שלי יהיה לייב בישראל בקרוב אז זה לא משנה

ובכל מקרה, השמועות מדברות רק על מי שיש לייב במדינה שלו, אבל הוא מחובר לייב של מדינה אחרת

פורסם
  • מחבר
The system's Spring Update included updates that would prevent users from using dummy profiles to access Xbox Live Marketplace content intended for other regions. However, the update had no punitive measures for those who had done so in the past.

פה הם מדברים רק על החנות המקוונת כניראה בגלל הסכמים של זכויות יוצרים וחוקים שונים בכל מיני מדינות

אבל בפועל הם יכולים בעתיד לחסום גם מישתמשים מישראל

ומי אמר לך שהLIVE יגיע רישמית לארץ בקרוב?

ה360 לא נמכר פה רישמית ולא היה אף פירסום שראיתי שאומר שהוא יגיע בקרוב

אולי יהיה תLIVE לWIN וזה גם במיקרה הטוב

אבל בכל מיקרה לא עניתה על השאלה

האם תיתמוך בהם אם הם יחסמו אותך מהLIVE רק בגלל האזור למרות שאתה משתמש חוקי?

עזוב יהיה או לא יהיה זה שאלה עקרונית

דרך אגב פה הכתבה בגימספוט-

http://www.gamespot.com/news/6171135.html?tag=latestnews;title;0

ובטוקבקים מעודדים אותם

ואני מבין את זה בארצות הברית ה360 הרבה יותר זול ועוד יותר זול שמחשבים תשכר הממוצא שם לאומתנו

פורסם

מן הסתם אני אתעצבן, לחסום משתמשים חוקיים מאיזורים שאין בהם LIVE הוא צעד מטומטם ועליו אני לא אגן

מה זה שייך למה שהם עושים בפועל? גם על צעד שבו הם באים הבייתה פיסית ומכניסים לך מכות אני לא אגן, אבל אני לא אצטרך כי זה לא יקרה (עדיין)

פורסם

מי שעדיין לא נחסם, מה זה אומר

פורסם

טוב כמה דברים.

הם לא חוסמים מהsilver, עדיין אפשר להכנס לmarket place עד כמה שידוע לי.

החסימה היא משרתי הLIVE בלבד, כאשר תנסו להכנס ממשחק זה יקפיץ הודעה שנחסמת מהשרת.

אין כל קשר לעדכון אביב, מי שבכל זאת רוצה לעדכן ומפחד מחסימה או שיוריד את העדכון מהאתר וייצרוב, או שידאג שיהיה דיסק מקורי בכונן בעת העדכון.

אני אישית מכיר כמה אנשים שמשתמשים בFW בשביל גיבויים בלבד, לצערי קיבלתי XBOX לא מהאזור שצויין בעת הרכישה, ולא יכלתי לשחק ב5 משחקים שרכשתי איתו, עלות ההחזרה הייתה גבוהה מידי. ואני משתמש בגיבויים + צריבת security sector לתוך הimg שעשיתי כרגע מ3 משחקים שברשותי.

מי שנחסמו הם בעיקר בעלי צ'יפים ופריצות FW ישנות יותר מ5.0(ב5.2 ומעלה יש חסימת פקודות ATA הקשורות בבקר, שבעצם מדמות דיסק שקיים בכונן כל הזמן ומונעות מגישה לגרסאת הFW, כמו כן הגרסאות החדשות בעלות אותו check sum של הFW המקורי מה שעוד יותר מקשה על איתור הפריצה). עד כמה שיידוע לי כרגע גילוי קיום הFW המקורי הוא דרך בדיקת הbitsetting של הדיסק בעת הגישה לשרתי הLIVE, כלומר אם מזוהה דיסק DVD-R בזמן משחק בשרת LIVE הקונסולה תכנס לreview וירוצו עליה בדיקות נוספות.

דיסקים מקוריים, או דיסקים צרובים בעלי bit string של DVD-ROM לא פגיעים כרגע לשיטת הסריקה הזאת. כמו כן הסריקות הן רנדומאליות לחלוטין, ולכן יש סיכוי שלא תתפסו לעולם או שתתתפסו בפעם הראשונה שתשחקו.

מנסיון בדברים דומים(מפתח פעיל בזמנו של WoW!Sharp) ברגע שMS תרצה לרדת חזק על פריצות הFW היא תעשה זאת, כמו כן משתמשי LIVE שרשומים במספר מדינות ארופאית כנראה שחסינים לסריקה כיוון בשל חוקי פרטיות מקומיים, לא יידוע כרגע אם זה נקבע לפי טווח IP או לפי המיקום שהוזן בחשבון הLIVE GOLD.

כרגע כל מי שנחסם היו קונסולות אמריקאיות בלבד, או משתמשי LIVE שרשומים בכתובת בארצות הברית, אם הסכום שמופיע בחשבון הוא ביורו(עד כמה שיידעו לי קונסולות מבריטניה פגיעות לא פחות) ביינתיים יכול לשבת בשקט.

פורסם

לא רק, נחסמים גם מי שכתובת הלייב שלו שונה מכתובת כרטיס האשראי שלו. יש דיווחים גם מגרמניה וצרפת על אנשים שנחסמו כתוצאה מזה

According to Boris Schneider Johne (German Microsofts PR)

you can get banned and get the exact same error code as the firmware ban code if:

- you have a oversea account with NON VALID ADDRESS

- you paid with a oversea creditcard where the address does not agrees with the address used in xbox live

פורסם

הבנתי שמי שיש לו פריצה והוא נכנס בפעם הראשונה ללייב שכבר היה לו פריצה לא נחסם...מדברים על חותם דיגיטלי שנשלח אליהם בעת החיבור הראשוני ללייב...

מה שאומר שמי שנכנס ללייב פעם ראשונה עם בוקס פרוץ למעשה לא עלו עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים