עבור לתוכן

MICRO$OFT התחילה להלחם בפירטיות ב-XBOX 360

Featured Replies

פורסם

מה שאתה לא מבין זה שמבחינתם מי שרק קונה את הקונסולה רק גורם להם לבזבז כסף, הרווח שלהם לא ברא מהקונסולה אלא מהמשחקים אז מבחינתם זה רק עדיף שלא תקנה את ה XBOX 360.

• תגובות 71
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שפשוט יוזילו מחירים. אין פתרון יותר נוח מזה.

או שיהיה תשלום חודשי על משחק multiplayer.

פורסם
  • מחבר

מה שאתה לא מבין זה שמבחינתם מי שרק קונה את הקונסולה רק גורם להם לבזבז כסף, הרווח שלהם לא ברא מהקונסולה אלא מהמשחקים אז מבחינתם זה רק עדיף שלא תקנה את ה XBOX 360.

בעיקרון זה נכון אבל האנשים שקונים 360 ומתחברים לLIVE זהב

מינימום משלמים 50$ בשנה

בנוסף יש קנית ציוד עיקפי והרבה בטח קונים תכנים מסוימים

בנוסף הם מגדילים את מספר המישתמשים בLIVE באופן משמעותי

ובשרות מולטיפליר כמה שיותר משתמשים יותר טוב

ככה שבמקום לחסום רק תמשחקים הפרוצים ו"לחייב" אנשים לקנות משחקים מקורים לשחק במולטיפליר (כמו בPC )

הם חוסמים תLIVE לגמרי לאותם אנשים וזה פשוט טימטום

אני מעריך שהכשיו איזה 5-10% יבטלו תשרות וזה הרבה

וגם פחות ירצו לקנות ת360

שפשוט יוזילו מחירים. אין פתרון יותר נוח מזה.

או שיהיה תשלום חודשי על משחק multiplayer.

הLIVE גולד עולה 50$ בשנה

אז אם לא הבנתה יש תשלום שנתי על משחקי מולטיפליר ב360

הבעיה שמיקרוסופט מטומטמת והיא תרחיק פירטים שמנוים לשרות

פורסם

השוק הישראלי לא קונה משחקים והקונסולה היחידה של הדור הבא שמשווקת פה , הPS3 היא במחיר מלא של 850$ כי סוני יודעים שהם לא ירווחו הרבה אם הם ימכרו אותה בהנחה בארץ.

לנינטנדו אין סיבה להכנס לארץ הם מוכרים את ה WII ואת המשחקים ל WII בכמויות גדולות במדינות שיש להם כסף. גם למיקרוסופט לא שווה לשווק את ה 360 כי בארץ הם לא ירווחו שום דבר.

פיתוח משחקים הוא עסק מאוד מסוכן ויקר. יש משחקים שצריך למכור חצי מיליון עותקים רק כדי לא לצאת מופסדים. בגלל שזה עסק יקר יש כמה חברות גדולות שהשתלטו על העסק ובגלל זה רוב המשחקים שאנחנו רואים בשוק תוכננו בשביל הקהל הרחב (תוכננו למכור מיליון עותקים). ככל שיש יותר פיראטיות יש פחות חברות של משחקים שמפתחות פחות משחקים ומחפשות איך למכור מחדש משחקים שהם פיתחו כבר בעבר .

למיקרוסופט אין שום אינטרס לתת לפיראטים לשחק בשירות המשחקים שלהם וזכותם. המודל הזה של MMPOG לא מאפשר פיראטיות בכלל כי הם מסוגלים לחסום כל מי שהם רוצים .

פורסם
  • מחבר

קודם כל בMMORPG יש אפשרות לפירטיות רק שכרגע זה לא משהו

אבל זה גם תאורטית יכול ליתפתח

שנית הקונסולה הנימכרת ביותר כיום זה הנינטנדו DS ובDS יש הרבה פירטיות

וגם לWII התחיל פירטיות

ותנחש מה?

שתי הקונסולות האלו מוכרות הרבה משחקים

בדורות הקודמים לPS1+PS2 היה הרבה מאוד פירטיות

וגם הם מכרו הרבה משחקים בניגוד לN64 שלא היה לא הרבה פירטיות ולא מכר הרבה

והקוביה שגם לא מכרה הרבה משחקים

בקיצור פירטיות לא בהכרח גורמת להפסדים לפעמים להפך

אני לדוגמה הייתי מוכן לקנות את גרנדיה 3 לPS2 (במחיר סביר)

למרות שיש לי ציפ

פורסם

תגובה בסגנון של מה שהיה עובר לסוני בראש אם הם היו קוראים את ההודעה שלך:

"אוי תודה אתה היית מוכן לקנות משחק אחד אם הוא היה במחיר סביר?"

איזה משחקים כן קנית?

פורסם
  • מחבר

תאמת אף משחק

אבל אם היו חנויות נורמליות בארץ אם כמה משחקים מסוימים ובמחירים סבירים הייתי קונה

איפה בארץ לדוגמה תימצא גרנדיה 3 ב200 שקל?

פורסם

אוי תפסיק עם זה כבר, אתה אתה לא ילד קטן יש לך עבודה (אני מקווה) אתה לא יכול לתרץ גניבה רק בגלל "זה יקר לי".

פשוט תודה שאתה גנב ושאין לך שום כוונה להחזיר את ההשקעה של מפתחי המשחקים כי מצידך שהם פשוט יפסיקו לפתח.

פורסם

אוי תפסיק עם זה כבר, אתה אתה לא ילד קטן יש לך עבודה (אני מקווה) אתה לא יכול לתרץ גניבה רק בגלל "זה יקר לי".

פשוט תודה שאתה גנב ושאין לך שום כוונה להחזיר את ההשקעה של מפתחי המשחקים כי מצידך שהם פשוט יפסיקו לפתח.

תסלח לי, אני לא יודע אם אתה בן אדם יחסית עשיר או לא. אבל לאדם ממוצע גם כזה שיש לו עבודה, משחקים שעולים בסביבות 500 שקל כל אחד

זה דבר מאוד יקר יחסית. 10 משחקים עולים כמו משכורת חודשית שלמה (בסביבות 4500 ל5000).

אם היינו גרים באמריקה המשחקים היו עולים 200 שקל ומטה והXBOX360 היה עולה 1600 שקל פחות ממה שעולה בארץ

אז אולי רבים מאיתנו היו פחות מתאמצים בפריצות וקונים משחקים כי זה גם יותר נוח וגם יותר נעים.

אבל לקנות מוצר שבסך הכל נועד למשחקים במחיר של סביבות 10,000 שקל לשנה זה מוגזם (משחקים, מנוי לLIVE וציוד נוסף).

אני אישית בתור אחד שיצא לו לתקן מחשבים במספר בתים ביקרתי הרבה משפחות שפשוט אם כל מה שיש במחשב שלהם הם היו צריכים לקנות

הם פשוט לא היו קונים בכלל מחשב. תקלוט את זה יש הרבה משפחות שפשוט אין להם כלכך הרבה כסף להשקיע על מכונה של משחקים.

פורסם

אני מכיר גם משפחות שאם הן היו צריכות לשלם על המרצדס שלהן הן לא היו גונבות אותה.

תשמע בן אדם שנושק ל 30 גר עם אמא שלו ואין לו חברה לא יכול לטעון שהוא לא יכול היה לרכוש אפילו משחק אחד כי זה יקר מדיי.

אני הייתי מבין אם הוא היה שהוא קנה רק כמה משחקים ואת הרוב המוחלט הוא הוריד אבל יש משחקים שכמה שאני זוכר קיבלו ביקורות ממש טובות ועולים בימינו 150 בערך.

פורסם

תשמע בן אדם שנושק ל 30 גר עם אמא שלו ואין לו חברה לא יכול לטעון שהוא לא יכול היה לרכוש אפילו משחק אחד כי זה יקר מדיי.

חח עזוב אותו, הרי אף אחד לא יקנה מקורי רק בשביל משחק אחד.

ואתה לא מסכים איתי שבארץ יחסית לכל המקומות האחרים בעולם זה יחסית יקר? הכל מוכרים פה פי 2 ואחרי זה תוהים למה מעדיפים

לקנות מכשירים עם צ'יפים.

אני בתור ילד אבא שלי בחיים לא היה קונה לי מכונת משחקים ב10 אלף שקל למרות שאנחנו ממש לא עניים.

פורסם
  • מחבר

אני הייתי מבין אם הוא היה שהוא קנה רק כמה משחקים ואת הרוב המוחלט הוא הוריד אבל יש משחקים שכמה שאני זוכר קיבלו ביקורות ממש טובות ועולים בימינו 150 בערך.

עד שמשחק קונסולות מגיע ל150 שקל בארץ יכולים לעבור כמה שנים

וחוץ מיזה זה שאני עובד וחוסך לא אומר שיש לי תקציב ענק לבילוים וכיף

להזכיר לך דירות בארץ מאוד יקרות ולצערי אני לא יכול גם לחסוך לדירה וגם להוציא המון כסף

וכמו שאני לא מבלה הרבה כי זה פשוט יקר לי כרגע אני גם לא קונה הרבה משחקים

או שאתה מעדיף שאני יבזבז כל הזמן ובזיקנה הילדים שלך יממנו אותי מהמיסים?

אני לא יודע מאיזה מצב כלכלי אתה מגיע

אבל לרוב הארץ 400 שקל למשחק זה יקר מידי

ואין לזה אף עגיון בריא

זה לא משחקי ניאו גיאו שמהתחלה נמכרו לשרופים ועשירים

זה משחקי מינסטרים שבארצות הברית נימכרים יחסית בזול

פורסם

המצב הכלכלי של המשפחה שלי לא כזה מזהיר כמו שאתה גורם לזה להשמע אבל אני לא אכנס לזה יותר מזה. (מצטער אבל אני לא חושב שזה עניינו של אף אחד פה)

אבל העובדה היא שיש משחקים טובים בפחות מ-200 שקל אתה פשוט בוחר לא לקנות אף משחק, אני לא אומר תקנה חמש משחקים כל חודש אבל לפחות תקנה אחד שבאמת אהבת פעם בחצי שנה - שנה.

פורסם

המצב הכלכלי של המשפחה שלי לא כזה מזהיר כמו שאתה גורם לזה להשמע אבל אני לא אכנס לזה יותר מזה. (מצטער אבל אני לא חושב שזה עניינו של אף אחד פה)

אבל העובדה היא שיש משחקים טובים בפחות מ-200 שקל אתה פשוט בוחר לא לקנות אף משחק, אני לא אומר תקנה חמש משחקים כל חודש אבל לפחות תקנה אחד שבאמת אהבת פעם בחצי שנה - שנה.

הייתי עושה את זה בכיף הבעיה שזה לא המחיר וגם הקונסולה ושאר הציוד יקרים פי 2 מכל שאר העולם

פורסם
  • מחבר

אתה אולי מדבר על משחקי מחשב

ובמחשב היו משחקים שקניתי

אומנם לא לאחרונה אבל אין לי בעיה עקרונית לקנות משחק מחשב

ואולי אני יקנה את DIRT שיצא

בקונסולות המחירים בארץ יקרים מידי

ולא משנה איך תציג את זה

תאמין לי אין לי שום כיף בלהוריד ולצרוב משחק ולקוות לטוב

ואין לי שום כיף בחוסר אפשרות בלשחק מולטיפליר מקוון

אבל נחזור לדיון -מיקרוסופט לא חוסמת משחקים פרוצים היא חוסמת קונסולות פרוצות

ככה שכרגע אין אינטרסט אמיתי לחצי לקוחות ששילמו לLIVE זהב ובטח עוד דברים לקנות משחקים בכלל

הדבר הזה מצביע על חוסר הבנה גדול בתרבות הפירטיות

ואני יתן לך דוגמה נגיד לDIRT יהיה מצב מקוון טוב

ואני יקנה אותו גם בגלל זה

עכשיו בו נגיד שחוסמים לי תמחשב עצמו למולטיפליר כי משחקים אחרים הרצתי אם תוכנות פריצה

למה לי לקנות את DIRT ?

עדיף לי לשחק במצב לשחקן יחיד וזהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים