פורסם 2003 בינואר 2822 שנים כשאני מפעיל את המשחק ארניל 2003 הוא לפעמים עושה לעצמו ריסטרט אבל עזבו אני כבר לא משחק במשחק אבל מה שכן מפריע זה שכשאני משחק במשחק קאונטר סטרייט לפעמים המשחק נתקע אתם יודעים כזה משמיע בלולאה כזאת את ה2 שניות האחרונות והתמונה נעצרת עד שאני עושה לו ריסטרטלפעמים הוא סוגר את המשחק לבד וחוזר לווינדוז אבל הגראפיקה בווינדוז יורדת להכי נמוךהכל קורה באמצע משחק לא בזמן קבועזה קורה כמעט כל פעם וזה מעצבן עד שאני מצליח להרוג הרב אנשים נתקע משחק תבינו לבד כמה זה מעצבןמה עושים?Cpu: Amd Athlon XP 2000Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXPMemory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 ProSound Card: Hercules Game Theatre XP 6.1
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים תבדוק אם הזיכרון שלך תקין לרוב בעיות כאלו קורות בגלל זיכרון דפוק או חום גבוה של המעבד או של הכרטיס מסך.אם זה חום אז תוסיף מאוורר או שניים.
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים דרייברים לכרטיס מסך! היתה לי בעיה כזאת במחשב הישן שליPII350384MB RAMGeForce2MB 32mbומה שעשיתי זה עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך וזה פתר תתעלומה.
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים איך אני יכול לבדוק אם הזכרון תקין?על הלוח הוא מולבש טובישנה תוכנה שנקראת Memtest86 3.0 יש אולי כבר גערסא יותר טובה אבל זאת עושה את העבודה.קיצר תוריד אותה היא עושה לך דיסקט אתה עולה ממנו וזה אוטמטי מפעיל את התוכנה הזו והיא בודקת לך את הזיכרונות ממש אוגר אוגר .אם היא אומרת שהכל תקין בהם אז זה לא הזיכרונות 100 אחוז.
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים תעדכן את הדרייבר של הרדאון כי אם זה לא האחרון הגירסאות הקודמות היו עושים מלא בעיות עם מישחקים.ותתקין את הVIA4IN1 4.45 הגירסא החדשה היא אמורה לתת תמיכה לAGP8.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.