פורסם 2003 בינואר 2822 שנים יש לי כרטיס מסך NVIDIA-GeForce2 mx/mx400 (עד יום שישי שיגיע הרדאון 9500 פרו) ואני מעוניין לחבר תמחשב למקרן העיניין הוא שאני מחבר את זה לרסיבר (המקרן וכול שאר פרטי המערכת קולנוע מחוברים לרסיבר) הוא מצליח לזהות שיש חיבור השאלה שלי היא איך אני מעדכן תמחשב להציג או למעשה שיראה לי? מערכת ההפעלה שלי היא הXP מי שיכול לעזור לי אז בבקשה שירשום לי את המהלכים שעליי לבצע לאחר שחיברתי את המחשב לרסיבר כלומר איך אני מעדכן מהמחשב...... תודה מראש adam-pc
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים תעשה את הדברים הנ"ל display propertiews>settings>advanced>nviewושם תבחר cloneאם ישלך את הדרייברים גירסאות 40 ומעלה של נווידיה אז תעשה כך:display propertiews>settings>advanced>Geforce2ויצוץ לך חלון נוסף שם תהיה האוםציהnview.אם לא ילך לך תוריד תוכנה שנקראת TVTOOL היא מאוד קלה לשימוש.
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים מחבר אחשלי את זה גם אני יודע הקטע שאין לי איך לעדכן תמחשב זה פשוט לא מופיע ??? אחרי ה advanced יש לי אחד מהתפריטים לבחור או general או adapter או monitor או troublesshoot או color management ובאף אחד אני לא מוצא תאופצייה שהייתה לי פעם פעם הצלחתי לחבר ולראות.........
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים שמע אם אין לך את התפריטים הללו זאת אומרת שאין לך דרייבר של נווידיה מקורי מותקן .ומה שמותקן לך כרגע זה הדרייבר הברירת מחדל של הווינדוס .תורי את הדרייבר אחד הגירסאות של ה30.XX כי זה עדיף ל GF2 וזה אמור להופיע לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.