פורסם 2007 במאי 1718 שנים התקנתי את הדרייברים החדשים שיצאו של NVIDIAונעלמה לי האופציה הזו שאפשר לעשות OC דרך הדרייבראפשר בבקשה לינק לתוסף הזה?וגם הדרייבר החדש אומר שהכרטיס הוא PCIE 8ובקודם היה רשום 16למה זה השתנה?
פורסם 2007 במאי 1718 שנים לא יודע, אבל אני כרגע חושש להתקין אותו בגללך ... (:מקווה שיענו לך על השאלה ...
פורסם 2007 במאי 1718 שנים אני מקווה שהסרת את הקודמים ואיתחלת את המחשב לפני שהתקנת את החדשים...כל פעם שמתקינים דרייברים חדשים הם מוחקים את ערכי הREGISTRY הישנים ובכללם את הCOOLBITS שמאפשר אופציות מתקדמות (ובינהם OC).הנה קישור:http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815
פורסם 2007 במאי 1718 שנים מחבר מה הקטע הזה אבל של הPCIEולמה בחלון של הOC אז המהירויות שעון של הליבה בסדראבל של המהירויות שעון של הזיכרון זה שונה עכשיוזה בין 0,ל1000ופעם זה היה לי שונה במהירויות זיכרון ככה שיכלתי לשים 1500 נגיד בOC
פורסם 2007 במאי 1818 שנים אני ממש רוצה שיעזרו לך בדקת אם לעוד מישהו יש את התקלות האלה ? ושאלה כללית, את הדרייבר הקודם התקנתי ישר על הישן... אני אמור לעשות הסרה של הדרייבר ואז להתקין הכל מחדש ? כל כך הכרחי ?
פורסם 2007 במאי 1818 שנים אני התקנתי אותו ואין שום בעיות. הPCI EXPRESS X16 על X16 כמו תמיד. תוודא שאתה מוחק דרייבר לאחר אתחול תמחק את השאריות בעזרת DRIVER CLEANER PRO
פורסם 2007 במאי 1818 שנים אני התקנתי אותו ואין שום בעיות. הPCI EXPRESS X16 על X16 כמו תמיד. תוודא שאתה מוחק דרייבר לאחר אתחול תמחק את השאריות בעזרת DRIVER CLEANER PROחייב למחוק דרייבר לפני שמתקינים חדש או שזה לא קריטי ?!ואם כן אז איפה מוחקים אותו ?
פורסם 2007 במאי 1818 שנים זה קריטי מאוד!!!! חובה למחוק חובה!!!! תיכנס ללוח בקרה ומשם להוספה הסרה תראה NVIDIA DRIVER ותסיר רק את הNVIDIA DISPLAY DRIVER
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר אבל למה העמודה של הOC אז הערכים של המהירויות זיכון בין 199-900ולא כמו שהיה לי פעם שזה עד 1.8K משהו כזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.