עבור לתוכן

למה ה-E6600 שלי עובד ב1600MHZ

Featured Replies

פורסם

2 התהליכים של שרת ונטרילו לוקחים ביחד 700K של זיכרון ו0 מאמץ מהמעבד.

כמו שאמרו לך פה גם אם כל תהליך שהוא יחליט שהוא דורש כח עיבוד המכפלה תעלה אוטומטית ומהירות המעבד תחזור למהירות המקורית.

ככה שאין שום צורך לגעת בתכונה הזאת להשאיר אותה פועלת לחסוך חשמל שאולי נשמע קצת טפשי ולחסוך רעש.

פורסם

שרת CS

שרת MU

בחייך שאני סתם ניכנס לאתר והמעבד עולה ל-2400MHz הביצועים שמה יותר טובים.

שאני פותח נגיד סרבר ב-CS שהמעבד עובד לי על 1600MHz ה-FPS של הסרבר יורד ל-64

שהוא ב-2400MHz ה-FPS בסרבר הוא 512.

פורסם

כשאתה נכנס לכל מקום שהוא ויש דרישה לכח עיבוד המכפלה עולה לבד אם היא לא עולה סימן שאין שום צורך בעיבוד חזק יותר.

אם אתה מתעקש תבטל את התכונה הזאת בביוס.

מניסיון אני אומר לך כשיש צורך בעיבוד המעבד שלי עולה ל2800MHZ שאין שום צורך הוא יורד ל2400MHZ.

פורסם

אחי הבעיה שאני פותח נגיד סרבר ב-CS שיש 8 שחקנים, המעבד עובד לי על 1600MHz לא זז.

שאני שם שרת אחר נגיד MU שהוא כבד בהרבה, אז המכפלה עולה לי.

פורסם

כמו שאמרתי לך אם בכל זאת אתה מתעקש אתה מוזמן לבטל את התכונה הזאת מהביוס.

פורסם

פשוט אחי אני רוצה ביצועים נטו, לא להיתפשר על רעש ולא על כלום יש לי 3x120mm + 200mm במארז והם עובדים על 100%, והרעש לא מפריע לי.

חשמל? כולה 100\200 שקל, שיהיה.

פורסם

אתה מבזבז חשמל

כשהמעבד צריך הוא עולה ל-1860MHz מלאים

פורסם

קראת מה שרשמתי?

"אחי הבעיה שאני פותח נגיד סרבר ב-CS שיש 8 שחקנים, המעבד עובד לי על 1600MHz לא זז"

פורסם

הבעיה שלך היא כזאת

אתה מסרב להבין שכשאתה מאמץ את המעבד הוא עובד על 1860MHz

אתה מסרב להבין שהבעיה היא שאתה לא יכול לבדוק אם המעבד באמת עובד על 1860MHz בזמן CS

אני מציע להריץ 2x Prime (או SP2004) ולראות איך התדר עולה בזמן אמת

פורסם

נשמע תמוה מאד, אם הוא היה לא זז (וכן זז במכפלה גבוה יותר) כלומר המעבד באזור מאמץ מלא אז הוא היה אמור להעלות לך את התדר.

למה אתה חושב שזה לא זז בגלל המעבד?

אצלי נגיד (E6300) כשהמחשב ב-idle לגמרי המכפלה על 6, מספיק שאני רק מזיז את החלון עם העכבר (סתם מזיז אותו מהר על כל המסך) וכבר הוא עובר ל-7 לסירוגין. אז בטח ובטח שהוא יעבור בשביל משהו שצריך יותר מאמץ מהמינימום הזה.

פורסם

הבעיה שלך היא כזאת

אתה מסרב להבין שכשאתה מאמץ את המעבד הוא עובד על 1860MHz

אתה מסרב להבין שהבעיה היא שאתה לא יכול לבדוק אם המעבד באמת עובד על 1860MHz בזמן CS

אני מציע להריץ 2x Prime (או SP2004) ולראות איך התדר עולה בזמן אמת

אחי נכון שבדברים שצריכים מאמץ המעבד מעלה את המכפלה אוטומט, עם זה היה גם ב-CS בסרבר אז לא היה לי בעיה עם זה

אני רוצה ביצועים טובים, טעינת מפה, שיהיה לי שנייה פחות טעינה זה מצויין בישבילי, כנל גם ל-MS, וגם לפינגים וגם לחוזק של השרת, כי מתקיפים לי אותו מידי פעם.

אתה לא מבין שאני פותח סרבר ב-CS ומביא פול שחקנים המעבד ממשיך לעבוד על 1600MHz באוורסט רשום וגם ב-Cpu-z.

המכפלה של המעבד עולה אחרי שנייה שתיים שרק מפה עוברת, וה-FPS בחלון של הסרבר שהמעבד על 1600MHz הוא על 64FPS.

שביטלתי את זה ה-FPS של הסרבר עלה ל-512FPS וכן אפשר ליבדוק FPS אני פותח עם מסד נתונים SQL בחלון דוס.

פורסם

בולשיט

מ-64 ל-512FPS? אולי בחלומות

אם המעבד היה צריך להתאמץ התדר שלו היה עולה, זה שהתדר נשאר על 1600 זה אומר שהוא לא צריך להתאמץ

פורסם

עריכה:

לא משנה החזרתי לצריכת החשמל הנמוכה לא ממש נתן לי משהו, גם שיש 64FPS, לא שזה דחוף לי.

זה לא ממש נתן משהו, בכל מיקרה תודה על הניסיון לעזרה, אני איזה יום יחפש ויבדוק מה הגורם לבעיה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים