פורסם 2007 במאי 1818 שנים איזה ויכוח אידיוטי וחסר טעם.....מה זה משנה מי מוציא מה ואיזה כרטיס טוב יותר מהשני או של איזה חברה הוא?כל עוד לנו הצרכנים יש כרטיסים טובים לקנות במחיר טוב, לא צריך להיות לנו איכפת.אני פאנבוי רק של דבר אחד: הכסף שלי.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים תאמינו לי עכשיו אפשר להגיד את זה רשמית...:AMD שווים לי לתחתבזמן האחרון אף אחד לא יודע מה נסגר עם החברה הזו רק NVIDIA אחים רק..!
פורסם 2007 במאי 1818 שנים אוהו אורי הולך להיכס בך משהו משהו....חחחחחחחחחח סתם הוא ניראה לי פשוט יתעלם מתגובה כזאת מטומטמת ואם היה לך שמץ של מושג כולשהו מהחיים שלך לא היית רושם כזאת תגובה טיפשית והייתי מציע לערוך אותה לפני שהמנהלים ייראו את זה...(שימוש בשפה בוטה) ;D
פורסם 2007 במאי 1818 שנים תאמינו לי עכשיו אפשר להגיד את זה רשמית...: AMD שווים לי לתחת בזמן האחרון אף אחד לא יודע מה נסגר עם החברה הזו רק NVIDIA אחים רק..! התחת שלך שווה כמה מיליארדים?
פורסם 2007 במאי 1818 שנים אני חושב שהת'רד מיצה את עצמו. זה נהיה "לאיזה חברה יש יותר גדול" . התכתשות מתישה
פורסם 2007 במאי 2018 שנים אני תמיד העדפתי כרטיסים של ATI אך נראה לי לאור המצב הנוכחי שאין להם כרגע הרבה מה להציע, אם הם לא מצליחים לתת מענה לכרטיס שכבר חוגג 7 חודשים שזה די הרבה בשוק כרטיסי המסך של השנים האחרוונות אז משהו לא הולך כמו שצריך. אני מקווה שהם ישנסו מותניים ויסדרו את הבעיות שלהם ויתנו פייט לאנבידיה כך זה יהיה טוב לכולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.