עבור לתוכן

לכל אלו שמחכים ל2900XTX, נחשף תאריך יציאתו!!!

Featured Replies

פורסם

איזה תגובות ילדותיות יש פה, תתבגרו.

זהו שוק כרטיסי המסך, היום NVIDA הכי טובים ומחר ATI יהיו טויבים וכן ההיפך.

רק כדי לסתום לכמה אנשים פה את הפיות (במיוחד אלה שאומרים שה 2900XTX יותר טוב מה8800GTX):

8800GTX יצא לפני שבעה חודשים ויש לו GDDR3 !!! לעומת ל2900XTX שיצא שבעה חודשים אחרי ויש לו GDDR4 והוא בקושי (כן בקושי) מתעלה על ה8800GTX.... תחשבו רגע מה זה אומר על ATI..... (מישהו אמר 8800ULTRA ?)

נ.ב. אני לא פאן בוי של שום חברה- רק לכיס ולמחשב שלי

• תגובות 88
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא נעים לראות איך המעבד היקר שלך E6600 קונרו, הופך ביום ההשקה למעבד 486 בהשוואה ל-K10. :smile1:

תהנה כל עוד אתה יכול, אופס... שכחתי! אל תלחיץ את המעבד שלך במערכות 64 ביט. :lol:

בלה בלה בלה בלה....בלה בלה בלה... אתה לא רוצה להחליף תקליט? קודם כל ה6600 שלי לא רץ ב2.4 אם לא שמת לב. קצת הגזמת בהשוואה.

לפי עצתך הייתי צריך להשאר עם הX2 3800 שלי עד שאהיה כחול? (בטח אתה כולך כבר נמק עכשיו). תאמין לי, בניגוד גמור אליך, אני אקנה את הAMD אם בזמן השידרוג הוא יהיה חזק יותר ממה שיש לאינטל להציע. ולהיפך. כמו שהעדפתי את הX2 על הP D.

אה, עוד דבר... היית מת למערכת כמו שלי, עם ה64ביט שלך.

אתה כבר שנה שלמה מקשקש על הK8L ועל מה שעתיד לבוא... ולחשוב שאנשים עוד הקשיבו לך...

פורסם

עם ה-GTX מגיע ל-102 מעלות, אני יכול לזרוק את הקומקום החשמלי לפח.

עם ה-ULTRA מגיע ל-110 מעלות, אני יכול כבר לזרוק את המיקרו-גל מהמטבח. ;D

"8800GTX had a 100degC spot on the card. It was the very same spot that is heating like crazy on every nV card after 7800GTX (including the 7800GTX) - on the backside of the board, right close to the back of two 6-pin power connectors, we would see a 99-102degC spot. 102degC was reached inside a closed case after 1hr of 3DMark06 loop. MSI 8800GTS was also similar, and one spot at the back of power regulation was recorded at 92degC. Thus, seeing 88degC hotspot on the back of ATI card was actually surprising. We did expected 100 or so degrees Celsius."

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39580

פורסם

זה לא ממש משנה

אגב הGTX שלי הגיע מקסימום ל86 מעלות בלילה חם עם LOST PLANET .. יש לי ניטור על טמפרטורת הליבה בצג LCD.

פורסם

אורי אני לא מבין אותך, למה אתה מחפש חולשות אצל היריבים של ATi בימקום לימצוא אצל ATi.

זה יתן לך משהו?

הריי לא תצליח לשקר לעצמך ש-HD2900XT כרגע חלש מ-8800GTS.

כמו כן, הדרייברים של ATi לא כול כך בשלים בקטע של הטכנולוגיה, עם הדרייבר הבא שלה לא יביא לביצועים העדיפים על GTS, פשוט תחייה עם זה.

פורסם

הוא גם GDDR3.

למי שרוצה לדעת עם HD2900XTX יתן תחרות בכלל ל 8800GTX הנה התשובה:

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=7052

but the XTX differs by bringing GDDR4 to the package.

הוא לא GDDR3

אגב, הכתבה מיושנת...כמעט 3 שבועות...הוחלפו דריבברים בדרך אז ההשוואות לא בהכרח נכונות היום.

פורסם

זה הכרטיס אבל..

אולי הם דחו אותו כדי לשפר ביצועים דריברים

פורסם

אה, עוד דבר... היית מת למערכת כמו שלי, עם ה64ביט שלך.

אתה כבר שנה שלמה מקשקש על הK8L ועל מה שעתיד לבוא... ולחשוב שאנשים עוד הקשיבו לך...

קודם כל אין לי בעיה ללכת עכשיו ולזרוק 10K לפחות על מחשב, אני לא ילד ואני עובד מפרנס ומתפרנס על מערכת 3800 X2, נכון היא כבר מיושנת,

אבל למה לי לזרוק כסף על מעבד שנותן ביצועים +/- למעבד FX מלפני שנתיים ? :kopfpatsch:

אם כבר לשדרג מחשב, אז לפחות למשהו שייתן 40-50% שיפור על מה שקיים היום.

אתה יכול להמשיך להתעלם מ-K10 ולחיות בבועה של אינטל, אבל הפז"מ ממשיך לדפוק. ;)

פורסם

קודם כל, קרעת אותי מצחוק. FX מלפני שנתיים שווה ערך לE6600 @ 3.42GHZ ? :lol: :lol: :lol: אפילו לא בצחוק ולא בסטוק!

שנית, אני לא ילד, מצטער לאכזב... אני בן 30, נשוי, יש לי חנות מחשבים ואני מתעסק במחשבים מגיל 9 (עם קבלת ה8088 הראשון).

אני מתפרנס מהידע שלי ועל המחשב אני רק משחק להנאתי. רק לידיעתך הX2 3800 שלי היה מואץ ל2.6GHZ ועדיין הE6600 @ 3.42 נותן יותר מ50% הפרש בביצועים. ואת זה אני אומר מנסיון עצמי, לא משום אתר. אני כלל לא מתעלם מהK10 כמו שאתה מתעלם מהC2D. אני מחכה כבר שייצא ותהיה כבר תחרות!

איך אני מתעלם מעובדות בשטח אם המעבד האחרון שלי היה של AMD ? אתה פשוט לא ריאלי, זה הכל.

פורסם

כרגע ATI בבעיה, אני מאמין שבדור הבא ה650 היא תפתח פער רציני על נווידיה..

פורסם

כרגע ATI בבעיה, אני מאמין שבדור הבא ה650 היא תפתח פער רציני על נווידיה..

מי יודע? :nixweiss:

פורסם

רק לידיעתך הX2 3800 שלי היה מואץ ל2.6GHZ ועדיין הE6600 @ 3.42 נותן יותר מ50% הפרש בביצועים. ואת זה אני אומר מנסיון עצמי, לא משום אתר. אני כלל לא מתעלם מהK10 כמו שאתה מתעלם מהC2D. אני מחכה כבר שייצא ותהיה כבר תחרות!

איך אני מתעלם מעובדות בשטח אם המעבד האחרון שלי היה של AMD ? אתה פשוט לא ריאלי, זה הכל.

מאיזה נסיון? פוטושופ? מאיה+מנטל ריי ב-64 ביט? או שאתה מריץ סופר-מאריו... סליחה! סופר-פאי.

הא.. שכחתי לא צריך FX מספיק 6000 קורע ל-E6600 את הצורה ב-64 ביט, פוישששששש ולחשוב שמדובר בארכיטקטורה בת 3 שנים. :kopfpatsch:

http://techreport.com/reviews/2007q1/cpus/index.x?pg=9

וואו..איפה ה-E6600 שם בכלל? יש למישהו זכוכית מגדלת?

פורסם

הנתונים היבשים של הati טובים בהרבה מאלו של נווידיה, כרגע יש בעיות של פליטת חום בעיקר שמונעים מהכרטיס להציג את היכולות שלו, לאורך הזמן ati מוציא דור ביניים ולאחר מכן מוציאה דור שחזק בהרבה...כמו x1800 ומייד לאחריו x1850 ...זה מה שיהיה פה לדעתי..תוך חודשיים שלושה יהיה פה דור משופר שיציג עליונות של נווידיה עד ליציאה של הg90 שיגיע עוד הרבה זמן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים