עבור לתוכן

לכל אלו שמחכים ל2900XTX, נחשף תאריך יציאתו!!!

Featured Replies

פורסם

אז מצידך כל מי שלא חושב שה2900 הוא פאר הטכנולוגיה הוא פאנבוי של NV?

פאתטי :\

בו נגיד שהם מורידים מהערך שלו וגורמים לו להיות תת רמה ממה שהוא שווה באמת. ::)

• תגובות 88
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

נקווה לטוב' date=' רק כדי לסתום את הפה לפאנבויים של NV.

[/quote']

מצטער לא הצלחתי לקרוא את ההודעה הנ"ל, האווטר שלך מסנוור יותר מדי

פורסם
  • מחבר

תגידו לי, איפה אתם חיים FFS ?! מתחת לסלע?!

ה8800 יצא לפני שבעה(!!!) חודשים! 7! יש מבין? אם AMD לא תשנס מותניים לא יהיה לה כרטיס מול הG90 שיגיע לא עוד זמן רב (ורק אנחנו נסבול).

Born2Kill , אתה פשוט לא קולט שיצא כרטיס שבקושי מתחרה בכרטיס בן 7 חודשים? לא מבין את זה?

זה לא קשור להערצה עיוורת (שאתה מצטיין בה לאחרונה, משום מה) אלא לעובדות קרות. שוב אני מדגיש, אני מאוד מקווה שAMD תוציא כרטיס חזק יותר במקביל לG90 או שהלך עלינו. כנ"ל לגבי הK10 שלהם. שייצא כבר!!!!!!! חוסר בתחרות יביא את השוק לדריכה במקום וזה גרוע.

מילה אחת:

R650

פורסם

לפי מה שהבנתי ה8800GTX הולך לרדת ל450$

לא ממש בטווח המחירים של ה2900XTX...

פורסם

הערצה עיוורת. :kopfpatsch:

אתה לא מבין שאתה מתלהב מכרטיס שבקושי מתחרה בטכנולוגיה ישנה? הוא יוחלף בקרוב! ואז מה?

ה2900XT נמצא מול ה8800GTS 640 במקרה הטוב ועולה יותר ממנו וזאת לאחר דחיות חוזרות ונשנות. איפה אתה רואה פה ניצחון לעזאזל?! איפה?!

הדיודה עוד שניה נפרצת לי מרוב קריז.... :pissed:

פורסם

מצטער לא הצלחתי לקרוא את ההודעה הנ"ל, האווטר שלך מסנוור יותר מדי

:lol:חחחחחחח גדול..

לפי מה שהבנתי ה8800GTX הולך לרדת ל450$

לא ממש בטווח המחירים של ה2900XTX...

מאיפה הבנת?

פורסם

תגידו לי, איפה אתם חיים FFS ?! מתחת לסלע?!

ה8800 יצא לפני שבעה(!!!) חודשים! 7! יש מבין? אם AMD לא תשנס מותניים לא יהיה לה כרטיס מול הG90 שיגיע לא עוד זמן רב (ורק אנחנו נסבול).

Born2Kill , אתה פשוט לא קולט שיצא כרטיס שבקושי מתחרה בכרטיס בן 7 חודשים? לא מבין את זה?

זה לא קשור להערצה עיוורת (שאתה מצטיין בה לאחרונה, משום מה) אלא לעובדות קרות. שוב אני מדגיש, אני מאוד מקווה שAMD תוציא כרטיס חזק יותר במקביל לG90 או שהלך עלינו. כנ"ל לגבי הK10 שלהם. שייצא כבר!!!!!!! חוסר בתחרות יביא את השוק לדריכה במקום וזה גרוע.

התחרות פה יפה מאוד אבל למה לא חושבים עלינו הקונים, כבר מוציאים כרטיסים כמו לחמניות טריות.

זוכרים את התקופה של אינטל בו האטלון עלה בביצועים מהפנטיום ואז פיתאום אינטל הביאה אותה ב-Core אז יכול להיות שזה ייקרה כנ"ל לגבי אנוידייה ו-ATI.

פורסם

אור כוהן ו BURN TO KILL דיי עם זה !

אתם לא מבינים שזה לא נכון ?

מה לעשות שכרגע אנבידיה שולטת בשוק אולי מחר ATI תישלוט אבל נכון להיום נבידיה שולטת אז דיי להגיד ולהזכיר את R650

שייצא בעוד מי יודע כמה זמן ושפשוט תחיו עם זה שאולי כרגע החברה שאתם סוגדים לה במשבר !

פורסם

מילה אחת:

R650

מה אתה מבין .... אתם חיים בסרט. שניכם.

ה650 ייצא אחרי הG90. ה650 לא אמור להתחרות ב8800 !!! הם לא על אותו קו טכנולוגי! כרגע AMD בפיגור (גם עם מעבדים) ואני מקווה שהם ידביקו אותו.

בניגוד לעדר המעריצים (לא משנה מאיזה צד), כשהזמן יגיע להחלפה, אני אקנה את הכי טוב בנמצא וממש לא אכפת לי מאיזו חברה.

די כבר לחרפן אנשים עם השטויות שלכם. :sleep:

כמה זמן אנשים פסיכים חיכו לR600 ולא קנו 8800 ונהנו? ומה בסוף? עוגה בפרצוף. יצאו פארשים וכל אלו שחיכו נדפקו טוב טוב.

אז עכשיו אני אמור לחכות לR650? ולK10? עוד קצת? אולי עוד שנה?

פורסם

הייתה פה הודעה שהביאו מאיזה אתר שתיהיה לGTX ירידת מחירים

חפש בפורום...

פורסם

אני פאן בוי של Nvidia, ואני אומר שיש מצב שה-HD2900XT יעלה על ה-8800GTS בביצועים, תחכו קודם כול שיצא, ואחרי זה יצאו גם דרייברים נורמליים

ואחרי זה נדבר, כל תוספת שתוסיפו היא מיותרת, אתם מדברים על משהו שביכלל עדיין לא שוחרר לצרכן.

פורסם

יאללה תפסיקו, בו ניתן לעולם להתהפך וזהו, מה שיקרה יקרה!

פורסם

התחרות פה יפה מאוד אבל למה לא חושבים עלינו הקונים' date=' כבר מוציאים כרטיסים כמו לחמניות טריות.

זוכרים את התקופה של אינטל בו האטלון עלה בביצועים מהפנטיום ואז פיתאום אינטל הביאה אותה ב-Core אז יכול להיות שזה ייקרה כנ"ל לגבי אנוידייה ו-ATI.

[/quote']

אתה לא מבין שאנוידיה כל ארכיטקטורה חדשה מכפילה את הביצועים של ארכיטקטורה הנוכחית..ככה ש G100 יהיה כפול מ G80.

אני מקווה לטוב גם מ R700 וגם מ R650. אני רוצה תחרות, ואני לא רואה כאן

פורסם

שוחרר כבר...

פורסם

אני מרגישה שאני יושבת בתוך קרוסלה שמסתובבת ומסתובבת, דיי מספיק תמיד ייצא משהו יותר טוב יותר חזק ואל תשכחו שבאיזור יולי יש ירידת מחירים מעבדי אינטל ונכנסים מעבדים חדשים.

דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אין לזה סוף!!! :silly:

:jump:

משום מה, אני בספק עם הXTX יראה ביצועים מדהימים.

סה"כ 2900XT עם ליבה מומהרת, מה ההתרגשות? זה בדיוק אותו סיפור כמו ה8800Ultra, לא משתלם לקנות.

מילה אחת:

R650

:|

דבר ראשון, אין אפילו פיסת מידע על הR650, מה זו ההערצה העיוורת הזו?

דבר שני, זה דור אחר של כרטיסים והG80 לא עומד להתחרות בו.

זו השוואה די מטומטמת, אם יורשה לי להגיד.

באותה מידה אני יכול להשוות את הR600 לG9XUltraAmazingSuperCOREXtreme (רק בשביל הריקורד, הכרטיס הזה קיים בדיוק כמו הR650).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים