עבור לתוכן

צעיר החשוד ברצח שני בני אדם, חשוד בביתור מאות חתולים

Featured Replies

פורסם

יש לי לא מעט ידע בנושא, לפחות יחסית לבן אדם ממוצע. תראי, אין ספק שבכל מקרה תמיד צריך להתחשב במצבו של אדם כאשר הוא עומד לדין - אבל השופט צריך להחליט האם הוא נהג במודע או שלא ואיך להתייחס לזה, לא המשטרה.

• תגובות 50
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי לא מעט ידע בנושא, לפחות יחסית לבן אדם ממוצע. תראי, אין ספק שבכל מקרה תמיד צריך להתחשב במצבו של אדם כאשר הוא עומד לדין - אבל השופט צריך להחליט האם הוא נהג במודע או שלא ואיך להתייחס לזה, לא המשטרה.

המשטרה לא קבעה...

שלחו אותי לבית חולים פסיכיאטרי...

--

זה מאוד נדיר שמוצאים אנשים כאלה שכשירים לעמוד למשפט (וגם לא מנסים להיראות לא כשירים)

פורסם

זה לא מתפקיד המשטרה או בית המשפט להחליט אם אדם כשיר להעמדה לדין, אלא תפקיד של פסיכיאטר.

פורסם

אני לא חושב שלפסיכיאטר יש את הכלים כדי לראות את כל ההיבטים של ההחלטה האם אדם מסויים כשיר או לא כשיר להעמדה לדין.

המשטרה לא קבעה...

שלחו אותי לבית חולים פסיכיאטרי...

--

זה מאוד נדיר שמוצאים אנשים כאלה שכשירים לעמוד למשפט (וגם לא מנסים להיראות לא כשירים)

:o

פורסם

רגע, אתה מעמיד דעה של שוטר עם תואר בגרבוץ לפני דעתו של רופא, דוקטור, מומחה ומומחה למחלות נפש? :lol:

פורסם

ואוו, הוא דפוק. אבל ממש.

מגדל מספר חיות בביתו - אבל רצח 500 חיות אחרות.

רוסי בעצמו - אבל שונא רוסים ורצח 2 מהם.

אין מצב שהוא שפוי, המשטרה בטח לחצה עליהם שיוציאו אותו שפוי בשביל עונש 'הגון' לאדם כמוהו.

כמו שעשו לזה שהטביע את הבת שלו ואז קבר אותה ביער.

פורסם

רגע, אתה מעמיד דעה של שוטר עם תואר בגרבוץ לפני דעתו של רופא, דוקטור, מומחה ומומחה למחלות נפש? :lol:

שופט. והוא יכול להתייעץ עם פסיכיאטר - זו לא בעיה.

פורסם

מדובר ב-2 מומחים ל-2 נושאים שונים. תראה, כמו שיש רפואה משפטית, יש גם פסיכיאטריה משפטית. לא צרייך שופט בשביל להכריע אם מועמד כשיר למשפט או לאו, אבל מה שבטוח זה שצרייך פסיכיאטר. לפסיכיאטר, בכל אופן, אין אינטרס בלהוציא אדם כזה או אחר אשם או זכאי כמו שיש לשופט.

פורסם

שפוי או לא שפוי, צריך להרחיק את האדם הזה מהציבור, או לכלא, או מבודד בביה"ח פסיכיאטרי, ולהרבה, הרבה זמן.

כך שההחלטה של המשטרה והרופאים לא כלכך משנה.

פורסם

ויטניר- כמו שאמרת , זה כמו רפואה משפטית. הממומחה מביא המלצות אך מי שמחליט זה השופט(זה עם התואר בהכנת קפה)

פורסם

ממתי צריך תואר להכנת קפה? את זה גם אני יודע לעשות.

פורסם

ממתי צריך תואר להכנת קפה? את זה גם אני יודע לעשות.

אתה מעליב מאות אלפי איטלקים. :lol:

פורסם
  • מחבר

זה הlifeline של כל כך הרבה איטלקים :D

BARISTA!

פורסם

טעות קלה של ערוץ 10...

73369406.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים