פורסם 2007 במאי 1718 שנים אני מחפש תוכנה של יומן אלקטרוני שבה אני יוכל לארגן לי את כל התראיכים של הבחינות ואת הזמניםמשהו מכיר חיה כזאת?תודה!
פורסם 2007 במאי 1718 שנים ms outlook?!תכלס, מה צריך יותר מזה?אגב, יש כמה שירותי ווב חינמיים שמספקים יומן (נדמה לי שגם ל-GOOGLE יש), היתרון זה שלא צריך להתקין כלום, הוא זמין בכל מחשב שתיהיה, אין צורך לגבות לפני פורמט וכו...
פורסם 2007 במאי 1718 שנים בערך, יש מ-GMAIL לינק לשם:www.google.com/calendarאבל לא חושב שזאת בדיוק אותה מערכת.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר רגע נראה לי שיש לי יומן באימייל בוואלה!אני ינסה אותו וגם תתוכנה rainlander!ו ms outlook זה דואר אלקטרוני לא יומן לא?
פורסם 2007 במאי 1818 שנים זה אחד היומנים שיותר נמצאים בשימוש האמת... אווטלוק אקספרס זה למייל בלבד אווטלוק של האופיס זה מייל ויומן פגישות ומה לא... בכל מקרה, לך על הג'ימייל, הכי נוח בעולם, וזמין מכל מחשב שאתה משתמש בו שמחובר לאינטרנט, אני משתמש בו מאז שהוא קיים. (תמונה די ישנה, אבל עדיין מדגימה את הנוחות)
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר אני יתנסה בקרוב ביומן של GMAIL למרות שהוא לא יהיה לי נוח בגלל האנגליתאבל התנסתי עד עכשיו ביומן של וואלה והוא נראה לי ממש טוב אבל האופיס אווטלוק נראה כלי מאוד חכם למטה הזאת אבל יש לו חיסרון שאני לא יוכל להיכנס אליו ממחשב מרוחקוד"א משהו יכול להביא לי מדריכים וכל מיני אתרים שמלמדים על האווטלוק כי הוא נראה לי קצת אבל קצת מורכב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.