עבור לתוכן

AMD רומזת לתמיכה לא מלאה בDX10 עם הסדרה החדשה- 2900 ?

Featured Replies

פורסם

כאשר באמת ארכיטקטורה של R600 תגיע לזמנה.. לאנוידיה תהיה כבר תשובה ,לא?

אבל כמו שהG80 הוכיח הדבר היחידי שקובע זה מי מגיע לזה ראשון, וnVIDIA תצתרך לעבוד כמה שנים טובות על זה, על הR600 עבדו 5 שנים(עוד שבזמנו הוא נקרא R400, ואחרי זה על הזיאון)

פורסם

אבל כמו שהG80 הוכיח הדבר היחידי שקובע זה מי מגיע לזה ראשון, וnVIDIA תצתרך לעבוד כמה שנים טובות על זה, על הR600 עבדו 5 שנים(עוד שבזמנו הוא נקרא R400, ואחרי זה על הזיאון)

אתה יכול להרחיב על זה ?

פורסם

הR600 היה במקור אמור לצאת ב0.13micron בתור הR400, לאחר קבלת החוזה של הX360 הוא "בוטל" והפך להיות הR500 ALA Xenos.

בקיצור הם עובדים על הארכיטקטורה הכללית של הR600 מסוף 2002 תחילת 2003.

פורסם

מעניין מאד.

פורסם

לא ממש.

פורסם

הR600 היה במקור אמור לצאת ב0.13micron בתור הR400, לאחר קבלת החוזה של הX360 הוא "בוטל" והפך להיות הR500 ALA Xenos.

בקיצור הם עובדים על הארכיטקטורה הכללית של הR600 מסוף 2002 תחילת 2003.

עובדים על זה מסוף 2002 יופי , וזה התוצאה ?

ה-2900 הקדים את זמנו , מעניין , אני לתומי חשבתי שה-2900 איחר את זמנו בחצי שנה

טוב ה-2900 כל-כך טוב , כל-כך מקדים את זמנו , שנראה תוצאות בעוד 30 שנה !

כנראה ה-2900 מקדים את זמנו בפליטת חום , כמות הרעש , וצריכת מספק

פורסם

אם תשים לב אני לא מתייחס לכרטיס, אבל אתה סתם הולך לריב, כן G8800GTX שולט111!!!! מרוצה?

שמישהו כבר יחזיר את הטרול הזה אל מתחת האבן שהוא זחל ממנה...

פורסם

אם תשים לב אני לא מתייחס לכרטיס, אבל אתה סתם הולך לריב, כן G8800GTX שולט111!!!! מרוצה?

שמישהו כבר יחזיר את הטרול הזה אל מתחת האבן שהוא זחל ממנה...

קודם כל , בבקשה אל תיקח באופן אישי

אבל שאני רואה תוצאות , שאני רואה פליטת חום ורעש וצריכת הספק , ובצמוד לזה כתוב "הקדים את זמנו" , זה פשוט גורם לסרקזם שלי לבעבע

פורסם

כרטיס שמקדים את זמנו, AMD עבדו על ארכיטקטורה, הם ייצרו לעצמם ALU שישרתם אותם נאמנות שנים, nVIDIA ייצרו כרטיס מסך, ע"י אניסה של R300 לתוך G70 נתנו לו בדיוק מה שמשחקים כרגע היו רעבים אליו.

הR600 או מה שלא יהיה שמו כיום, דורש דרייברים שייבצעו בשבילו את חלוקת המשימות, הכרטיס לא יודע לעבוד עם שפת תכנות גבוהה, ברגע שהקומפיילר בדרייברים יידע למלאת את מכסת העבודה של הכרטיסמ הביצועים יהיו בהתאם.

רגע, אני לא מבין גדול בנושא, אבל לא יהיה קשה יותר לתכנת לטכנולוגיה כזו?

ועוד משהו, בשביל להשתמש בטכנולוגיה, המשחקים לא צריכים לתמוך בטכנולוגיה גם? או שזה נצרך רק בדרייברים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים