פורסם 2007 במאי 1718 שנים זה ממש מדהים !!! אני לא מבין איך לא כולם נוטשים את ווינדוס?!? בכל מקרה, איזה מחשב צריך שזה יעבוד? האם שלי מספיק? תודה, אופיר
פורסם 2007 במאי 1718 שנים מספיק בהחלט. אגב, הדרייברים של ATI ללינוקס הם לא ממש state-of-the-art...של נויידיה הרבה יותר יציבים. אבל שיהיה, עדיין אפשר.אני אגיד לך למה אנשים לא עוברים ללינוקס בגלל זה. זה מטומטם. יפה והכל, ואפס שימושיות. תתקין את זה וכל היום תסגור ותפתח חלונות, ותסובב את הקוביה. נו באמת. אם היה לך פן יותר שימושיף מילא, אבל אין. אולי הZOOM.באופן כללי המחשב שלך די והותר להריץ בריל, תהנה.
פורסם 2007 במאי 1718 שנים אגב, הדרייברים של ATI ללינוקס הם לא ממש state-of-the-art... סביר להניח שזה ישתנה בקרוב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=260161.0
פורסם 2007 במאי 1818 שנים הZOOM שימושי מאודיש אפשרות לקבוע חלונות כALLWAYS AT FRONT משהו כזהוזה שימושי אם אתה מעתיק דברים
פורסם 2007 במאי 1818 שנים דווקא אני מוצא את בריל מאוד שימושי. המעבר בין הדסקטופים פשוט פונ' טובה. למשל אני יכול בדסק אחד לפתוח את XMMS, באחר את הIMים שלי, ובשלישי לגלוש באינטרנט.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים ^^בדיוק. זה סתם נראה להם מגניב יותר. קיצר אני רואה שהרבה אנשים הולכים על eye candy במקום שימושיות...תהנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.