עבור לתוכן

בעיית ריצוד וגאומטריה

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע בדיוק איך לתאר את הבעייה, אז אם יש למישהו שאלות מנחות אני אשמח...

פתאום אתמול אני יושב מול המחשב אני רואה קווים אנכיים ואופקיים על גבי המסך, (קצת קשה לי לתאר אותם) אבל משהו כמו הריבועים הרגילים אבל מדגשים יותר ולא יציבים

כדי להבין אם זה המסך או הכרטיס החלפתי בין המסך למחשב אחר הבעיות נעלמו כל הרזולוציות עובדות במגבלות המסך 1280X1024.

המסך שלי (שבו ראיתי את הבעייה) גם עבד בצורה מושלמת במחשב אחר ללא בעיות בכל רזולוציה וריענון.ההחלפה הייתה בערך חצי שעה.

החזרתי את המסך ראיתי הכל בסדר, כיביתי את המחשב

היום כשהדלקתי את המחשב כשהוא נכנס לווינדוס המסך נכנס להשהייה, נכנסתי לסייפ-מוד הסרתי את הדרייברים כשווינדוס עלה נראה הכל בסדר אבל אחרי הריסט ניראו ריצודים על המסך וכאשר שחקתי אם הגדרות הרזולוצייה המסך ניכנס כאילו למצב של "מיחוץ ליכולות", יש לציין שלא הספקתי להגיע למצבים קיצוניים במשהו כמו 1280X1024 בריענון נמוך

אשמח לכל תגובה, אולי גם שאלות

HaimTS

פורסם
  • מחבר

ניראה לי שהבעייה במסך דווקא :'(

הוא מהבהב לא יציב, הבעיה היא שלפעמים אין שום בעיה וברגע אחר המסך מתמלא בעיוותים

כמו שאני מכיר מעבדות המסך ישכב שם חודשיים ובסוף יחזור לא מתוקן ועוד צריך לשלם על משלוח.

אז בחזרה 14" הוא לפחות עובד מ96

HaimTS

פורסם

למסך ש'ך, ככל הנראה, יש ספק כוח ערמדון, שעושה סרטים. תוודא גם שלא נמצאים בקירבת המסך מגנטים (כולל רמקולים), שנאים או טלפונים סלולריים.

אם יש אחריות, לך תנצל אותה.

אגב, באיזה מסך מדובר?

פורסם
  • מחבר

מדובר במסך samsung 1200NF

הבעייה לא קבועה לכן אני מנסה לוודא את מקור הבעייה לפני שאני שולח כזה מסך לתיקון

אני בקושי מרים אותו ולא בטוח שהוא ניכנס לאוטו,

מה זה ספק כוח ערמדון?

פורסם

ספק כוח המספק מתחים לא יציבים (מזייף) לשפופרת ולמעגלים של המסך, יכול בהחלט לגרום לתופעות שציינת - עיוותים פתאומיים, ריצודים, בעיה של מיקוד התמונה (פוקוס) וכו'...

נסה להחליף כרטיס מסך ולעבוד איתו פרק זמן ממושך ע"מ לראות אם התופעה חוזרת על עצמה, נסה להרחיק עצמים כגון מגנטים, מכשירים סוללריים ושנאים, גם אם מפצל החשמל קרוב למסך, רצוי להרחיק אותו.

אם כל אלו לא עזרו, אין הרבה ברירות מלבד לשלוח אותו למעבדת השירות של היבואן, בהנחה שעדיין יש לך אחריות על המסך.

פורסם

רגע, לפני הבלגן,

נסה לשחק עם הכבל באיזור הכניסה למסך ובאיזור הפלג ,

ונסה את שיטת הדפוק ובדוק -=> דפיקות קלות על צידי המסך בניסיון להחזיר את התופעה ו לבודד אותה

פורסם

החשמל של המסך בא מהקיר או מהספק? (במקרה שהתשובה היא קיר, אז זה לא מה שאני חושב עליו)

אם יש אחריות, נצל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים