עבור לתוכן

מה הצ'יפ המומלץ ביותר ל-PS2 דק בסביבות ה-450 ש"ח???

Featured Replies

פורסם

היי,

לחבר שלי יד PS2 דק והוא רוצה לקנות צ'יפ.

הוא רק צריך שהצ'יפ יפעיל לו את כל המשחקים הצרובים מכל האזורים ושלא יעשה שום בעיות, שיהיה אמין ויחזיק מעמד זמן רב, ושיפגע פחות בעינית.

התקציב הוא עד 500 שקל אבל עדיף פחות ( אני אשמח לדעת את כל האופציות, גם היקרות יותר ).

זה גם יהיה נחמד אם מישהו ימליץ על חנות זולה עם אחריות בסביבות ראשון, אם זה אסור לפרסם אז תשלחו לי בפרטי.

תודה מראש,

יובל :xyxthumbs:

• תגובות 32
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ב- 500 ש''ח יש לך את ה- Crystal Chip... צ'יפ סוס שעונה על כל הדרישות של החבר שלך...

פורסם
  • מחבר

ב-500 שקל אני כבר קונה את ה-matrix הזה מ-vgames אם אני לא טועה.

אני זכרתי שהיו הרבה צ'יפים, אבל עכשיו אני רואה שיש מעט מאוד, לפי מה שהבנתי זה או את ה-matrix ב-500 או את ה-aladin ב-400, או את ה-modbo 4 ב-300. ( את המחירים הבאתי מפה- http://www.moniline.co.il/Category.aspx?catCode=7&ParentID=2

http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={8F14BF8E-0C53-46C9-9A62-7510456CF7AC} )

איזה מבין כולם הכי משתלם? וכולם יענו על הדרישות של האיש?

נ.ב

לא הזכרתי את קריסטל בגלל שהוא כמעט במחיר של matrix אבל פחות טוב, לא?

פורסם

ה- Crystal וה- Matrix אותו הדבר בערך.. אני חושב.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי המטריקס עדיף, ובהבדל של 20 שקל, עדיף את המטריקס.

אבל שוב, מי הכי משתלם? והאם כולם עונים על הדרישות?

ויש לך ידע בנושא או שאתה מדבר לפי דברים שהם כאילו ידועים?

פורסם

כולם עונים על הדרישות.

לי יש קריסטל והוא עובד מצויין.

מטריקס הוא הצ'יפ החזק ביותר שיצא אי פעם ל PS2 ולכן אם זה רק 20 שקל הייתי ממליץ לחברך לקנות את זה

פורסם
  • מחבר

כן, אבל באמת שווה להוסיף 200 שקל בשביל לקנות את המטריקס במקום המודבו?

מה המטריקס יתן לי בכלל שהמודבו לא יתן?

פורסם

מודבו חרא

יכול להביא לך מלא תקיעות בסרטים

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לפרט על הבעיה שלו?

ובשביל רק משחקים מכל האזורים, הוא יעבוד מצוין?

ואין צ'יפ בין המודבו למטריקס שיעלה משהו כמו 400 ויעבוד טוב? לא היה פעם אלדין או משהו?

פורסם

המטריקס אמור לעלות 400 תכלס...

והוא מעולה. שמו לי את המודבו בהתחלה והוא עשה לי לא מעט בעיות... התעצבנתי והחליפו לי אותו למטריקס בחינם.

אין בעיות מאז.

פורסם
  • מחבר

איפה יש את המטריקס ב-400?

ואיזה בעיות עשה לך המודבו?

ואין צ'יפ זול בסביבות ה-300, שרק מפעיל משחקים מגוים מכל האיזורים בלי בעיות ואמין?

פורסם

המודבו עשה לי בסרטים במשחקים תקיעות

פורסם
  • מחבר

על בסיס קבוע? וזו בעיה ידועה אצלו?

כי תבין, חבר שלי לא מתהב בלהשקיע הרבה כסף על צ'יפ, הוא גם ככה לא משחק יותר מדי, הוא רוצה את הדבר הכי זול והוא רק צריך משחקים בסינגלפלייר ( לא צריך לכבות את הצ'יפ ) מכל האיזורים מגובים, ולא יזיק גם סרטים, אבל לא חובה.

אין פתרון זול יותר מהמטריקס שלא יעשה בעיות? או שהמטריקס ב-500ש"ח זה האופציה היחידה ( שוב, הוא לא צריך צ'יפ כזה טוב... )?

פורסם

על בסיס קבוע. לא יודע אם זה בעיה ידוע. אולי זה היה עם המשלוח של הצ'יפים במקום ששם התקנתי - כי ראיתי על עוד מכשיר שהם התקינו בו והייתה לו את אותה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אין פתרון זול יותר מהמטריקס שלא יעשה בעיות? או שהמטריקס ב-500ש"ח זה האופציה היחידה ( שוב, הוא לא צריך צ'יפ כזה טוב... )?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים