עבור לתוכן

עזרה באמצע הסוף לפני קנייה

Featured Replies

פורסם

אני מת לקנות geforce4 128 ti4200 עכשיו מצבי הכלכלי הוא ממש לא יציב.....

יש לי את הכסף לקנות אבל יש לי עוד המון דברים לשלם עליהם

בבקשה תגידו למה תורם לי ה-128

האם זה תורם במשהו או שאני לא ישים לב בהבדלים בין 64 ל-128?

האם יצא גירסת ti ל-64?

בבקשה תעזרו לי!

פורסם

כמה כסף אתה מוכן להשקיע בכרטיס ? ואני חושב שאם תעשה חיפוש קליל בפורום הזה תבין בדיוק למה טוב ולמה לא תמיד חייבים את תוספת הזכרון הזו !

פורסם

לדעתי תקנה את ה 64 בראש שקט. כיום אין כמעט הבדל בין שניהם בביצועים. יש כאלה האומרים שבעוד שנה שנתיים כמות הזכרון תתחיל להשפיע, ולדעתי אם כן אז בצורה מזערית, וגם ככה הכרטיס יחשב לחלש ואתה לא תצטער שלא קנית את ה 128 שהיה נותן לך פריים אחד יותר ב UT2004 ( ;D ).

מצד שני ההבדל הוא 100 מקסימום ברוב המקרים, אז זה לבחירתך. אגב אני ממליץ על Leadtek. :)

פורסם

לך על ה 64. הוא גם יותר קל להמהרה

פורסם

דווקא זה בדרך כלל ממש לא נכון !

פורסם

ותשנה בבקשה כותרת למשהו יותר אינפורמטיבי לגבי ההודעה (בהתאם לחוקי הפורום).

פורסם

ההבדלים בין ה 64 ל 128, הם בערך 40 עד 30 שקל לטובת ה 64 MB, לכן אני ממליץ לך לקחת את גירסת ה 128MB ...

עכשיו, אני ממליץ לך על לידטק, יש לי את הכרטיס של לידטק, עם ה 64MB ואני לא יכול להיות יותר מרוצה ( קניתי אותו כשהוא עה 860 שקל ;D 8) ) ...

פורסם

ברוב המקרים זה נכון, הזכרונות שבאים בדגמי ה-64MB הם יותר מהירים. {נראה לי 3.2NS}.

אבל היום ההבדל הוא לא מורגש בגלל שהזכרונות שבאים על הכרטיסים מאוד מהירים.

פורסם

ברוב המקרים זה נכון, הזכרונות שבאים בדגמי ה-64MB הם יותר מהירים. {נראה לי 3.2NS}.

אבל היום ההבדל הוא לא מורגש בגלל שהזכרונות שבאים על הכרטיסים מאוד מהירים.

וגם... ה 128MB הוא 445MHZ וה 64MB הוא 513 .

* גירסת ה AGP 8X 128MB, באה עם אותן מהירויות שעון של ה 64 - 513MHZ, וזיכרונות יותר מהירים ... ::)

פורסם

שמע SOFTMAKER (כותב התראד)... זה אולי קצת OFF TOPIC, אבל זה נשמע כאילו אתה במצב של אוטוטו עומדים לעקל לך את הדירה ו/או משבר כלכלי אחר, נראה לי שלהשקיע בכרטיס מסך, אם זה באמת המצב שלך, זה קצת לא נכון מבחינת REAL LIFE.

ותתן תקציב ברו ואז יהיה אפשר יותר טוב לעזור לך - שוב, זה נשמע כאילו אתה במצוקה שקצת חשובה יותר מכרטיס מסך חדש :P

פורסם

1. לך על לידטק.

2. ה-64 מגה מציג היום ביצועים יותר טובים(בפריימים בודדים) משל ה-128 מגה מפני שאין היום שום משחק אשר דורש יותר מ-64 מגה של זיכרון והזכרונות של גרסת ה-64 מגה הם יותר מהירים משל גרסת ה-128 מגה. בעיקרון, מומלץ לקחת את גרסת ה-128 מפני שבעתיד הקרוב יצאו משחקים אשר ידרשו יותר מ-64 מגה של זיכרון כמו UNREAL 2 , DOOM 3 , והמשחקים בללו פשוט לא יוכלו לרוץ על כרטיסים של 64 מגה.

פורסם

ותשנה בבקשה כותרת למשהו יותר אינפורמטיבי לגבי ההודעה (בהתאם לחוקי הפורום).

פורסם
  • מחבר

שמע SOFTMAKER (כותב התראד)... זה אולי קצת OFF TOPIC, אבל זה נשמע כאילו אתה במצב של אוטוטו עומדים לעקל לך את הדירה ו/או משבר כלכלי אחר, נראה לי שלהשקיע בכרטיס מסך, אם זה באמת המצב שלך, זה קצת לא נכון מבחינת REAL LIFE.

ותתן תקציב ברו ואז יהיה אפשר יותר טוב לעזור לך - שוב, זה נשמע כאילו אתה במצוקה שקצת חשובה יותר מכרטיס מסך חדש :P

נכון זה נשמע אבל ממש לא

פשוט עכשיו אני באמצע שיפוצים של החדר ואני קונה המון דברים התקציב שלי הוא 1000 שקל... שזה עלות המחיר

עכשיו יש לי לקנות עוד סאב ב-300 שקל שרק אתמול עלה לי הרעיון בכלל

עכשיו כולם מתלוננים על הכרטיס 128 כי אומרים שבכלל אין צורך בו ועדיף לקנות 64

ואם זה באמת ככה אז חבל להשקיע כל כך הרבה על כרטיס מסך שבכלל לא שווה את זה!

שמע השימוש שלי בכרטיס זה לא בשביל להיות גיימר או משהו כזה

זה רק בשביל אנימציה ממוחשבת כגון שימוש במאיה ומקס

עכשיו אם זה הבדל של כולה 100 שקל לי נשמע יותר עדיף לקנות 128 לא?

כי זה נשמע לי ממש לא הגיוני שמישהו ששילם 100 שקל יותר בשביל 128 ייצא פרייר

כי היה עדיף לקנות 64 כי ביצועי בהרבה יותר טובים משל 128

זה נשמע מוזר! (לםי דעתי כי אני ממש אבל ממש לא מבין בדברים האלה בגלל זה פניתי לפה לפורום לעזרה)

אז מה לעשות?

פורסם

ההבדלים בין השניים הם משהו כמו 30-50 שקלים, זה החלטה שלך.

אתה לא תרגיש הבדל בביצועים, אלא רק בבנצ'ים, שגם הוא יהיה קטן ... ( אתה יכול להמהיר טיפה את הזיכרונות ל 513, הם יעמדו בזה... ) ::)

פורסם
  • מחבר

עיברית בבקשה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים