עבור לתוכן

2 מאווררי 120 מ"מ שקטים - לא משנה המחיר

Featured Replies

פורסם

חבל שהזמנת אחד שרק מוציא, הוא סתם יותר יקר ולא יתן לך תועלת

ואגב גם הזה שרק מוציא אוויר היה לי אחד כזה והיום באופן מיסתורי הוא התפרק =\

וזה קרה בתוך המארז בזמן עבודה שוטפת על המחשב כך שלא ניתן להאשים אותי בזה...למרות שלא שמעתי על עוד מקרה כזה אבל במבנה רגיל של מאוורר זה פשוט לא היה קורה

יש טעם לדעתכם לפנות לנועה או ליבואן ? בכל זאת 50 שקל זה כסף ועכשיו אני תקוע עם מאוורר 120 ג'נרי (למי ששואל - אני ממש מרגיש, או ליתר דיוק האוזניים שלי מרגישות הבדל ברעש :( )

פורסם

נסה

אם כי לפי דעתי אתה יכול לנסות לחבר ידנית

פורסם

נתתי כאן תגובה אבל NIMM קטל אותי וכשקטלתי אותו חזרה הוא העיף לי את התגובה ונתן לי אזהרה. לדעתי שלא לצורך כי הוא היה לא בסדר באופן היתבטאותו.

למה הודעתי נמחקה והודעתו לא? ולמה קיבלתי אזהרה? על מה?

טוב, בכל אופן, מה שכתבתי הוא שכדאי לקנות מאיבורי ב 18 שח והם יעבדו מצויין המאווררים הג'נריים האלו. אותה ספיקת אוויר ואולי ב2 DB יותר רועשים. ב18שח כולל דמי משלוח זה מציאה.

השתלשלות האירועים המכוערת שלך ושל Nimm נמחקה כליל. אתה קיבלת אזהרה(על ידי ולא על ידו) בגלל התבטאותך הבוטה.

פורסם

מלבד ה - AC המצויינים יש גם את ה - GLACIALTECH.

לינק - http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=GT12252BDL&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=686&aff=Zap〈=he

הוא שקט יותר מה - A אך גם מעט חלש יותר.

אגב, מישהו יכול להסביר לי מהם ההבדלים בין המאווררים שבטבלה הזאת ?

לינק - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7023

על מה משפיע ההבדל בסוג ה - BEARING ?

פורסם

נסה

אם כי לפי דעתי אתה יכול לנסות לחבר ידנית

ידנית לא חושב...הוא פעל כמה שניות שהוא התפרק והתחכך עם המארז...החיבורים קרועים\מפורקים

והתקשרתי לנועה

אין אחריות לצערי..כנראה אני אזמין עוד אחד, הפעם את ה-AF12025 הפשוט יותר..

פורסם

מוזר ביותר :o מזל שהוא לא הרס לך איזה משהו. למה אתה מזמין מנעה? תזמין מזיגזג, יש שם שנה אחריות (בחו"ל יש בכלל 6, איזו שחיטה :'()

הGLACIALTECH באמת יותר שקט אבל כמו שרשמו - יותר חלש והAC מאד מאד שקט, אז אני לא חושב שצריך להתפשר בעיניין הזה

פורסם
  • מחבר

הייתי לוקח את הGLACIALTECH , אך יש SPEED FAN שאיתה אוכל לשלוט במהירות מאווררים של AC במידה ויהיו לי רועשים מדי... מה שאני לא חושב שיקרה...

ואז גם התפוקה שלהם תהיה נמוכה יותר, אך גם פחות ירעשו (כך שאגיע למצב של הGLACIALTECH בכל מקרה דרך הAC... אך להיפך זה לא אפשרי).

סתם לידיעה - היום אני עובד עם 2 מאווררים ג'נריים שקיבלתי עם המארז (CI6 משהו של CUMPUCASE) שקניתי בKSP ואמרו לי שהוא מגיע עם מאווררים שקטים - וזה פשוט זוועה... כאילו פתחתי מפעל לטרקטורים ומסוקים אצלי בחדר... אני מנמיך אותם ב SPEED FAN ל-5% כדי שאוכל לעבוד בלי שידפק לי המח.

פורסם

אי אפשר לשלוט במאווררים הדו כיווניים של AC ע"י תוכנה.

מעניין אם על ה - GT אפשר ...

פורסם

אםשר לשלוט על המאווררים של GT ע"י תוכנה. יש לי 2 מאווררים כאלו וניתן לחברם ישירות למולקס או לחילופין ללוח ואז לשלוט עליהם.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לשלוט במאווררים הדו כיווניים של AC ע"י תוכנה.

מוזר, חשבתי שזה תלוי בלוח ובסוג החיבור (3 פינים ישירות ללוח, ולא מולקס)...

בכל מקרה... ניקח את הסיכון - רק דברים טובים שמעתי על ה AC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים