עבור לתוכן

שאלה בנוגע לחיבור מחשב לטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

היי כולם רציתי להתייעץ אתכם לפני שאני הולך לקנות כבלים לחיבור המחשב לטלוויזיה.

פירוט החומרה:

כרטיס מסך - GEFORCE6800GT

http://www.evga.com/products/pdf/N349.pdf

טלוויזיה - TOSHIBA 27WL65G

יש כניסת HDMI, DVI SVIDEO, SCART ו-Component

:hi:

עכשיו הצלחתי כבר לחבר את המכשירים באמצעות כבל S-Video, רואים יפה אבל אני חושב שאפשר לראות יותר טוב.

בכרטיס מסך שלי יש חיבור DVI אז אולי אפשר לראות יותר טוב.

אולי אפילו אם המחשב עדיין מתחבר מ-SVIDEO אבל לטלוויזיה זה מתחבר עם Component או DVI אז התמונה משתפרת?

אני ממש להוט לקנות כבלים אבל זה יקר אז חייב ייעוץ!

תודה רבה אנשים! :jump:

פורסם

יש לך כניסת DVI בטלויזיה?

פורסם

תקשיב אתה רוצה איכות תמונה מקסימלית? תקנה כבל DVI ל DVI בלבד או לחילופין VGA ל VGA (אם יש לטלוויזיה שלך). אם תוציא מהכרטיס מסך שלך S VIDEO כמה שזה לא יהיה איכותי זה עדיין יהיה ברזולוציה מעפנה... אין על חיבור DVI\VGA לטלוויזיה כי זה פשוט הופך אותה למסך... אתה מבין מניסיון מדבר אחד עם 42' LG...

פורסם
  • מחבר

עשיתי פאשלה קטנה...

טוב קניתי DVI ל- DVI. אבל לטלוויזיה שלי אין חיבור ל- DVI זה חיבור שנקרא: PC RGB

עכשיו יש לי אפשרות לקנות כבל של:

HDMI ל- DVI.

PC RGB ל-DVI

מתאם PC RGB ל-DVI(מתאם RGB=זכר וצד שני נקבה).

בכל מקרה אני כל כך לא מבין בדברים הללו בבקשה תעזרו , תודה!

פורסם

אם קיבלת מתאם מDVI ל-VGA עם הכרטיס, אז הכי טוב יהיה לחבר אותו ולחבר את הטלויזיה בחיבור VGA (מה שמופיע בתור PC-RGB)

פורסם
  • מחבר

נראה לי רעיון טוב מה שאמרת!

טכנאי אחד אמר לי שכדאי לקנות מפצל VGA , זה בא עם חיבור ל-VGA ועם שנאי קטן.

עולה משהו כמו 400שקל.

לא בדיוק הבנתי בשביל מה זה אבל אני חושב שזה בשביל למנוע מהמסך להתחרפן, ובשביל להשתמש במסך המחשב ובטלוויזיה בו זמנית.

לפי נסיוני הצלחתי להשתמש במסך ובטלוויזיה בו זמנית עם חיבור S-VIDEO. אבל לא בטוח בקשר ל- VGI/VGA.

בכל מקרה צריך תגובות.

פורסם

מה 400 שקל?

תעשה מה שאמרתי. לא צריך לעלות מעל 50 ש"ח

פורסם
  • מחבר

בסדר היום אני הלך להחליף את הכבל DVI to DVI ל- VGA to VGA ואת המסך עצמו אני אחבר לחיבור DVI באמצעות המתאם שברשותי.

השאלה שלי האם זה בטוח לשימוש? לא יהיו בעיות או נזקים?

אני יכול להשתמש במסך ובטלוויזיה בו זמנית?

למה הטכנאי המליץ לי על מפצל VGA אם לא צריך?

עוד אנשים עם המלצות שעשו זאת בעבר? אני לא רוצה ללמוד הכל על הבשר שלי :'(

פורסם

מה מפצל, סעומו המדינה הזאת, טכנאי מניאק רוצה לעבוד עליך ו\או לחילופין לא מבין כלום מהחיים שלו לגבי פיצול מסכים. מה אתה רצית לראות ב6 מסכים בו זמנית? לא כולה 2... בשביל זה יצרניות כרטיסי המסך מכינים כרטיסים עם 2 יציאות!!!!

אז ככה בוא נסדר לך תראש - יש לך מסך מחשב (הקטן הזה 19 או 17 אינצ') עם DVI? תחבר אותו לDVI. יש לך של VGA? תחבר לVGA.

יש לך מסך LCD גדול כזה עם VGA בלבד- לכן עליך לקנות כבל של VGA ל VGA בלבד ולחברו למחשב ליציאת הVGA.

חווית השימוש במסך הטלוויזיה הגדול כמחשב מומלצת ומהנה ביותר! עם זאת עליך לוודאות כי יש לך את החומרה הנחוצה - עכבר\מקלדת אלחוטיים. אחרת זה לא כזה כיף גדול. מניסיון.

פורסם
  • מחבר

מה מפצל, סעומו המדינה הזאת, טכנאי מניאק רוצה לעבוד עליך ו\או לחילופין לא מבין כלום מהחיים שלו לגבי פיצול מסכים. מה אתה רצית לראות ב6 מסכים בו זמנית? לא כולה 2... בשביל זה יצרניות כרטיסי המסך מכינים כרטיסים עם 2 יציאות!!!!

אז ככה בוא נסדר לך תראש - יש לך מסך מחשב (הקטן הזה 19 או 17 אינצ') עם DVI? תחבר אותו לDVI. יש לך של VGA? תחבר לVGA.

יש לך מסך LCD גדול כזה עם VGA בלבד- לכן עליך לקנות כבל של VGA ל VGA בלבד ולחברו למחשב ליציאת הVGA.

חווית השימוש במסך הטלוויזיה הגדול כמחשב מומלצת ומהנה ביותר! עם זאת עליך לוודאות כי יש לך את החומרה הנחוצה - עכבר\מקלדת אלחוטיים. אחרת זה לא כזה כיף גדול. מניסיון.

האנשים במדינה הזאת פשוט נוכלים באמת נוכלים!!!!

אני כבר משתגע כל אחד אומר דברים אחרים.

קודם כל אחי, ב-LCD אין לי רק VGA יש לי גם HDMI.

בכל מקרה מהחברה שקניתי ממנה את ה-LCD אמרו לי שהכי טוב לחבר את ה- HDMI ב-LCD ל-DVI בכרטיס מסך שלי(HDMI to DVI) ואמרו גם ש- HDMI זה אותו איכות תמונה כמו DVI רק ש HDMI זה גם קול. (O_o).

החברה שקניתי ממנה את הטלוויזיה נקראת ניופאן(נמצאת בראשל"צ) והם מציעים שם כבל HDMI to DVI ביותר מ -800 שקל (פחות מ-5מטר)!!!!!!!!!!!!!!

ראיתי כבר כבלים בסביבות ה-200 אבל הם טוענים שאלו הכבלים הטובים בעולם :smile1:

אז מה אתם אומרים? ללכת על HDMI to DVI? צריך המלצה על כבל אם אתם חושבים שזה הכבל הכי טוב.

בכל מקרה אני הולך על איכות אז אני אשקיע כמה שצריך אבל 800 שקל נראה לי מתיחה גרועה. מה דעתכם? מה לעשות עכשיו? P:

פורסם

מה המרחק של המחשב מהטלויזיה?

אל תקנה כבל במאות שקלים לפני שתקבל תשובה מהפורום.

פורסם
  • מחבר

המרחק בין המחשב לטלוויזיה עם קצת אקסטרה וליפופים מסביב כדי שלא יחסום את הדרך זה בטוח יותר מ-5מטר הייתי אומר משהו כמו 7מטר כדי להיות בטוח.

חבר שמבין אמר לי שכבל באורך כזה יאבד מהאיכות שלו אז שווה לקנות כבל איכותי, ממוליך זהב ולא נחושת.

פורסם

בעייתי מאד.

כבל VGA באורך כזה יכול לגרום להפרעות.

אם אתה קונה כבל HDMI אז נראה לי שלא יהיו הפרעות נראות לעין גם אם תקנה כבל לא הכי איכותי.

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שה-HDMI ל-DVI/VGI יכול להרוס את הכרטיס מסך או אפילו את הטלוויזיה.

24.5: בחור מחנות פומפה המליץ לי לקנות כבל 5מטר HDMI ל- DVI ב-360 שקל הוא אמר שזה מחברה טובה וכבל ברמה כמעט כמו ה-MONSTER. הוא גם אמר שזה עדיף על VGA.

אני כבר לא יודע מה לעשות כל אחד אומר לי דברים אחרים. בבקשה שמישהו בעל ניסיון ישפוך קצת אור פו. :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים