עבור לתוכן

מחפש משחקים טובים

Featured Replies

פורסם

ראיתי שהיו הרבה נושאים כאלה וגם קצת הסתכלתי בסטיקים אבל בכל זאת, אני רוצה לשמוע מה אתם אוהבים

באלו בנתיים אני חושק -

GTR 2

Tactical Ops - Assault On Terror - מת על משחקים כאלו, גם SWAT4 נהנתי כמו מטורף

Company of Heroes - אמור להיות כמו המשחק למעלה, לא?

Tom Clancys Rainbow Six Vegas, Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter

Test Drive Unlimited - המליצו לי עליו, אמרו שהוא לא רע והרבה יותר טוב מסדרת ה NFSים

S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl - שונא משחקים כאלו אבל אמרו לי שהוא לא רע אז אני אנסה

סדרת CNC, סופרים קומנדר

בקיצור, אני אוהב משחקים כמו SWAT 4 ומלחמה, משחקי אסטרטגיה (שלא צריכים יותר מדי מחשבה ;D) ואני שונא משחקים מפחידים כמו FEAR ודום :-X

המשחקים לא חייבים להיות חדשים חדשים

לא לדרדר לווארז!!!!

• תגובות 41
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני ממליץ על Rainbow Six Vegas ציינת .משחק חזק ביותר. [אבל הוא טיפה מחשבה כי כל שניה שאתה זז אתה צריך לחשוב לאן בדיוק לזוז וכדומה כדי לא לההרג]

פורסם
  • מחבר

כן, במשחקים כאלה אני אוהב לחשוב, זה הכי כיף שיש

ואז כשמסיימים את המשחק להוריד טריינר ולירות כמו משוגע :smile1:

בכלמקרה, אני מחפש משחקים שמעבר למה שיש ברשימה

פורסם

אממ, איך המשחקים האלה נשמעים:

Battlefield 2 אני בונה על המחשב החדש כדי לשחק בו :) בעיקרון אתה צריך לפקד יחידה / להיות חייל ביחידה.

Call of Duty 2 משחק נחמד, גם לא צריך בשבילו מחשב מי יודע מה, מבוסס על מלחמת העולם השניה.

ו Oblivion ממש לא ניסיתי, אבל הבנתי שזה אמור להיות משחק טוב.

HL2 גם משחק נחמד, רק לפעמים קופצים עליך ג'וקים כאלה ולפעמים הם שואבים אותך לתקרה :kopfpatsch: מה שאמרת שלא אהבת.

(ד"א הסבר ל"אי-ניסויים" של המשחקים זה בגלל.......

P4 2.66GHZ

512MB RAM

ATI Radeon 9200SE

.... ::))

פורסם
  • מחבר

^^ עד לפני כמה שבועות היה לי מחשב כמו שלך רק כ.מ 9550 ו1GB ראם

BF2 שיחקתי קצת אבל לא אהבתי, אני לא ממש מת על מולטיפליירים ובמחיוד לא של EA עם כל הבעיות (אם כי את ET מאד אהבתי)

COD אני צריך לבדוק - תודה

אבליביון ממש ממש לא אהבתי, לא התחברתי ולא הבנתי מה רוצים ממני ואיך אנשים אוהבים את זה :nixweiss:

HL2 :nono: מפחיד רצח :-X

פורסם

כדאי לך באמת לנסות את Call of Duty 2 .והאמת של F.E.A.R לא מפחיד .טוב לפחות אותי. דום למשל לא רציתי לשחק די מעצבן הקטע של חושך וכאלה. יש גפ את Infernal נחמד מאוד וגם טיפה מחשבה מתאים לך נראה לי חי חי :jump:. Dark Messiah גם אחלה.

פורסם
  • מחבר

RAINBOW SIX LOCKDOWN הומלץ לי גם על זה

Dark Messiah - דומה לאובליביון - לא אוהב

Infernal - אתה מנסה להרוג אותי? :o רק הכניסה לאתר הלחיצה אותה, נראה משחק שדומה לFEAR, לא? OMFG הורדתי את הטריילר - נראה ע-נ-ק! תודה :xyxthumbs:

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שInfernal מפחיד אותך? מה אתה בן 3 אחי?

פורסם
  • מחבר

מחקתי את זה, חשבתי זה סתם משחק מפגר בסגנון HL2 שאתה הולך וקופצים עליך דברים אבל הודעתי את הטרילר וכמו שרשמתי, זה משחק ענק, תודה :yelclap:

פורסם

אהה שכחתי, יש גם את ה FaltOut 2 משחק נחמד ביותר :)

משחק מכוניות, אתה יכול לסוע בלי דלת, בג'ז, חלון, גלגל ( :kopfpatsch: ).

רק השליטה על המכונית קצת קשה שם.

פורסם
  • מחבר

לא ממש מת על מירוצי מכוניות אבל תודה בכל מקרה

אגב, Infernal כזהההה טובבבב פיי איזה מטורף זה, מעניין איך לא שמעתי על זה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

האתר הזה עוד קיים? :lol:

בכל מקרה, הוא מלא במשחקים מפגרים (ע"ע טייקון פיה סנדקית / Fairy Godmother Tycoon) ואני מעדיף משחקים שכבר אנשים ניסו ואהבו

פורסם

חחחחחח קורע אתה. יש שם את כל המשחקים שיצאו כנס תראה וגם כל המשחקים שציינת הכל יש שם לפי הסדר בתאריך.http://www.freak.org.il/

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי על האתר הזה וברוב המשחקים שם שיחקתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים