עבור לתוכן

איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים ?

Featured Replies

פורסם

אני עדיין לא סגור אם LCD או רגילה

אני רק יודע שאני יושב שעות מול הטלויזיה

אממ מה עוד שתיהיה 100 הרץ

בעיקרון זה מ 25 אינץ עד 32 לא יודע כולה חדר שינה

תקציב עד 3000 בערך

פורסם

תעלה בעוד אלף ותקנה LCD או שתקנה רגילה ביד שנייה בסביבות ה 500 שקל... השוק מוצף בהם

פורסם
  • מחבר

אחי לא הגזמת מה חסר טלויזיות ב 3000 מה צריך 4000 ולמה 500 לרגילה יש גם רגילות טובות

פורסם

ב 3 אלף אין טלוויזיה דקה למעט מספר מצומצם של כמה טלוויזיות ממתוגי מדבקה אבל גם אז זה התחתית אפילו של זה

ב 4k הוא כבר יכול להשיג משהו נורמלי לא גדול מידי אבל של מותג מוכר

או שיקנה פשוט טלוויזיה רגילה ביד שנייה כי השוק פשוט מוצף בהם מאנשים שקונים דקות למרות שאם אתה שואל אותי זמנם של הרגילות עבר

פורסם

ב4K תוכל להשיג טלוויזיה LCD32 של LG. אני כנראה ייקנה אותה בסוף, יש לי אחת 42' אותו דגם בדיוק מצויינת יש לה נוכחות ותמונה מעולה. הרזולוציה קצת מבאסת אבל זה עדיף על לשלם 15K על טלוויזיה 42 עם רזולוציה של HD מלא (1080I).

פורסם
  • מחבר

אז איזה טלוייזה מומלצת עד 4K ?

פורסם

היום הסתובבתי קצת בשביל למצוא 32" בשבילי, וראיתי גם את הLG. רואים בה ממש יפה ב-DVD, אבל אני לא יכול להעיד לגבי רזולוציה נמוכה יותר (AKA שידורי טלויזיה בארץ... =\ ). הצבעים בה מאוד חיים, ובכללי רואים טוב. העדפתי אותה על טושיבה שעולה איזה 2K~ יותר.

יותר מאוחר ראיתי גם אחת של סוני ואחת של פיליפס בשידור טלויזיה רגיל. הסוני לקחה בגדול, פשוט רואים יותר "חלק" מאשר בפיליפס. אני מתכנן על הסוני, אבל אני צריך לבדוק עוד כמה דגמים... (ד"א, היא מחוץ לתקציב שלך... יותר באיזור ה-6).

לדעתי, לך על ה-LG. :xyxthumbs:

פורסם

נראה לי אני ילך על זאת באמת

:xyxthumbs:
פורסם

זאת אותה טלויזיה...

פורסם
  • מחבר

אחי תסכל בפרטי פרטים תראה שלו

1:1600

1:800

מה יותר טוב ?

פורסם

טכנית, יותר קונטרסט = יותר טוב.

אני מניח שזו טעות או בזאפ או באתר השני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים