עבור לתוכן

אז מה בעצם לקחת זוג R600 או זוג G80

Featured Replies

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=260469.msg2298554#msg2298554 date=1179249067]

מזה הביצועים של הHD2900 נופלים בויסטה ירידה ממש דרסטית למה זה?

גם דרייברים, וגם ויסטה פחות טובה למשחקים

• תגובות 51
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קראתי את כל התגובות, ובאמת מה שאתה צריך כרגע זה לקחת את ה- 10000 שקל שיעלו לך שני כרטיסים, ולקנות מסך חדש, שתומך 1080p במקום שני כרטיסים שבמילא לא תוכל לנצל.

וגם העובדה שהכרטיסים שיש לך כרגע לא מנצלים את עצמם בכלל עם המשחקים של היום, ועם המסך שלך.

זכור לי שקראתי משהו על DX10.1 שאמור להיות באחד הדורות הבאים של הכרטיסים, נדמה לי R650, זה במילא יגיע בעוד כמה חודשים, עדיף לחכות.

דרך אגב, שקלת לקנות קונסולה מהדור הבא? תוכל להתפשר על מסך "קצת" פחות טוב ולקנות אחת מאיביי במחיר די טוב :)

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=260469.msg2298554#msg2298554 date=1179249067]

מזה הביצועים של הHD2900 נופלים בויסטה ירידה ממש דרסטית למה זה?מתי יוצא משחק הDX10 הראשון יש משו קרוב קרוב? דרך אגב ראיתם את ההדגמה של ATI לHD2900?

http://ati.amd.com/products/Radeonhd/demos/Whiteout.html

זה בDX10 או 9 ההדגמה?

מוסרי,הדרייברים של ATI בגרסאות אלפא ראשוניות ולכן קצת מפשלים תחת ויסטה,אני מאמין שזה יסודר...

משחק הDX10 הראשון שיגיע הוא כנראה Crysis שיגיע מתישהו ברבעון השלישי..אתה יכול לבדוק בסטיקי של פורום משחקים ולראות איזה עוד משחקי DX10 יגיעו בקרוב..

הבדיקות שהריצו עד היום באתרים הם רק לDX9,כי עוד לא קיים שום דבר שרץ תחת DX10...לכן כל הכרטיסים האלה בינתיים מיותרים.

יש לך X1950XTX בCF...אין מה שיכול להביס אותם במשחקי DX9 כיום..הייתי שוקל במקומך מסך רציני..תנצל את הCF לשימוש ברזולוציות מפלצתיות שרק זוג כרטיסים יכול להתמודד איתן.

פורסם

עם אני לא טועה r600 הוא dx10.1

פורסם

מוסרי עם היכרות קלה איתך(יותר נכון מהתגובות שלך :P) מכסף לא אכפת לך.

אז אם אתה רוצה את הביצועים המקסימלים ואיכות תמונה מצויינת(וזה מה שאתה רוצה) אז קח 8800ULTRA SLI.

יש לך X1950XTX בCF...אין מה שיכול להביס אותם במשחקי DX9 כיום..הייתי שוקל במקומך מסך רציני..תנצל את הCF לשימוש ברזולוציות מפלצתיות שרק זוג כרטיסים יכול להתמודד איתן.

תיקון קל ,יש.

פורסם

ידעתי שקימים בעולם -אולטרה זונות גרפיקה

אבל לא ידעתי שקיימים כאלה בפורום :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

מוסרי,הדרייברים של ATI בגרסאות אלפא ראשוניות ולכן קצת מפשלים תחת ויסטה,אני מאמין שזה יסודר...

משחק הDX10 הראשון שיגיע הוא כנראה Crysis שיגיע מתישהו ברבעון השלישי..אתה יכול לבדוק בסטיקי של פורום משחקים ולראות איזה עוד משחקי DX10 יגיעו בקרוב..

הבדיקות שהריצו עד היום באתרים הם רק לDX9,כי עוד לא קיים שום דבר שרץ תחת DX10...לכן כל הכרטיסים האלה בינתיים מיותרים.

רגע זה אומר שאם מחר יש לי G80 או R600 לא יהיה הבדלים בשום משחק מול הכרטיסים שיש לי כרגע?

נגיד ניקח את המשחק STAKLER אני לא ישים לב לשום הבדל בין הכרטיסים האילו והכרטיסים שלי?דרך אגב STAKLER תומך בכרטיס AGEIA ?

ידעתי שקימים בעולם -אולטרה זונות גרפיקה

אבל לא ידעתי שקיימים כאלה בפורום :lol: :lol: :lol:

אתה אומר לי חחחח סתם לידע כללי מהחנות שאני קונה את החלקים עשינו סיקור כמה כסף ביזבזתי בחצי שנה האחרונה אצלו 67 אלף שקל ככה שהיגעתי למצב אצלו שבו אני מרים צילצול ואומר לו "פאבל אחי תזמין לי (מה שבא לי החל מניידים כרטיסי מסך HIEND הכל ממש הכל)"...הוא אומר לי אין בעיה תוך יום יומיים מגיע לי מה שהיזמנתי אני לוקח יוצא והוא אפילו לא מדבר איתי על תשלום אני משלם לו אחרי זה מתי שיש לי זמן ללכת לבנק אפשר להגיד שאני רושם אצלו כמו שאתה רושם במכולת לחם...בגלל זה גם אין לי בעיה לקנות מה שבא לי אני משלם לו "שותף פלוס 90"... ;)

פורסם

מוסרי עם היכרות קלה איתך(יותר נכון מהתגובות שלך :P) מכסף לא אכפת לך.

אז אם אתה רוצה את הביצועים המקסימלים ואיכות תמונה מצויינת(וזה מה שאתה רוצה) אז קח 8800ULTRA SLI.

תיקון קל ,יש.

אבל למה סתם....תסביר לי..6000 שקל זה עדיין המון כסף שלא שווה לשרוף..תחסוך ממנו את השטויות שלך.

[ U S A lR ][/\][ link=topic=260469.msg2298629#msg2298629 date=1179250809]

רגע זה אומר שאם מחר יש לי G80 או R600 לא יהיה הבדלים בשום משחק מול הכרטיסים שיש לי כרגע?

נגיד ניקח את המשחק STAKLER אני לא ישים לב לשום הבדל בין הכרטיסים האילו והכרטיסים שלי?דרך אגב STAKLER תומך בכרטיס AGEIA ?

לא אתה לא תשים לב,סטאלקר הוא עדיין DX9...הביצועים התאורתיים יהיו יותר טובים אבל בשורה התחתונה זה 30 פריימים מול 50 פריימים בשנייה וזה הבדל שהעין לא יכולה להבחין בו.

אם אתה מריץ איכות מקסימלית חלק בסטאלקר היום כרטיסי R600/8800 לא יתנו לך כלום...

בקשר לכרטיסי AGEIA אני לא בטוח..אני מניח שיש פה חברה שיודעים..

פורסם

אבל בשורה התחתונה זה 30 פריימים מול 50 פריימים בשנייה וזה הבדל שהעין לא יכולה להבחין בו.

היית חייב לכתוב את זה אה? למה להתחיל עוד ויכוח על העניין? כבר עשו מספיק בדיקות עם טייסי קרב ומצאו שהעין מבחינה בעצמים שמופיעים על מסך ב- 1 חלקי 200 השניה, ולא ניסו אפילו לבדוק יותר כי אין צורך, ב- FPS זה לא אומר שנראה הבדל בין 199 ל- 200 אבל העין רואה הרבה יותר מ- 24 (אני יודע שלא אמרת את זה), ולהבחין בין 30 ל- 50 פריימים זה לא בעיה לכל אחד.

פורסם
  • מחבר

אבל למה סתם....תסביר לי..6000 שקל זה עדיין המון כסף שלא שווה לשרוף..תחסוך ממנו את השטויות שלך.

צודק אחי !!!!אל תשכח שצריך להשאיר כסף להמשך השנה שיוצא R650 או הG90...

עכשיו יש לי שאלה הבדל הביצועים גם בDX9 בין HD2900 יחיד או זוג1950 מה אתם ההיתם מעדיפים? האם זה אותו ביצועים ככה שאם הHD2900 נותן יותר ביצועים אקח אחד ואחכה לR650 או לG90 שהמשחקים בDX10 יתחילו ליזרום?

פורסם

אני חושב ששדרוג עכשיו מהמצב שלך לא נחוץ בכלל,תקנה CF/SLI של הדור הבא..יהיה הרבה יותר טוב.

היית חייב לכתוב את זה אה? למה להתחיל עוד ויכוח על העניין? כבר עשו מספיק בדיקות עם טייסי קרב ומצאו שהעין מבחינה בעצמים שמופיעים על מסך ב- 1 חלקי 200 השניה, ולא ניסו אפילו לבדוק יותר כי אין צורך, ב- FPS זה לא אומר שנראה הבדל בין 199 ל- 200 אבל העין רואה הרבה יותר מ- 24 (אני יודע שלא אמרת את זה), ולהבחין בין 30 ל- 50 פריימים זה לא בעיה לכל אחד.

נו תעשה לי טובה,רץ חלק זה רץ חלק,אין לאיפה לגרור את זה...עוד 20 FPS לא יתנו לך שום דבר כי לא נוספים עצמים כמו שאתה אמרת והעין לא צריכה את זה.

כמו שתבחן כרטיסים על CS 1.6,פה 100 FPS פה 200 ובאחד 50 ובכולם זה נראה אותו הדבר..כי ככה זה שאין איזושהי טכנולוגיה שמשפרת משהו ולכן אני מאמין שההשוואה שלך לא במקום..

פורסם

וואלה, ניראה לי סבבה למרות שזה ביזבוז, אבל עם היה לי עוד אלפייה ביד האיתי קונה בכיף עוד איזה 8800GTX במערך SLI.

אתה עם כבר קח 8800U במערך SLI ותיהיה בראש שקט.

פורסם
אתה אומר לי חחחח סתם לידע כללי מהחנות שאני קונה את החלקים עשינו סיקור כמה כסף ביזבזתי בחצי שנה האחרונה אצלו 67 אלף שקל ככה שהיגעתי למצב אצלו שבו אני מרים צילצול ואומר לו "פאבל אחי תזמין לי (מה שבא לי החל מניידים כרטיסי מסך HIEND הכל ממש הכל)"...הוא אומר לי אין בעיה תוך יום יומיים מגיע לי מה שהיזמנתי אני לוקח יוצא והוא אפילו לא מדבר איתי על תשלום אני משלם לו אחרי זה מתי שיש לי זמן ללכת לבנק אפשר להגיד שאני רושם אצלו כמו שאתה רושם במכולת לחם...בגלל זה גם אין לי בעיה לקנות מה שבא לי אני משלם לו "שותף פלוס 90"...

סבבה שיש לך הרבה כסף

אבל בכמות כזות הייתי קונה :

PS3\360\WII\DS\PSP+PC חזק

ואפילו ישאר כסף למשחקים מקורים

בצורה כזות באמת תרוויח תתמורה בכל שתוכל לשחק כל משחק חזק שיוצא

בPC אתה מוגבל רק לPC

למה להיות?-

index.php?action=dlattach;topic=260469.0;attach=85411;image

(עשיתי את זה מהר ואני מעצב מחורבן :nixweiss:)

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה לא אני זה הוא.

הבן אדם זונת ביצועים ויש לו $$ לזה ורוצה לקנות את הטוב ביותר. מי אתה שתגיד לו לא לקנות? :nixweiss:

פורסם

חחחחחח שייתרום את הכסף, עדיף מאשר לבזבז על כרטיסים הכי חזקים והכי לא משתלמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים