עבור לתוכן

מעמד לאוזניות ועוד שאלה קטנה

Featured Replies

פורסם

נושא חשוב לא פחות מהאוזניות עצמן

יש לי עכשיו את הHD595 שלי ואני רוצה להשיג להם מעמד שיכבד אותן

אני יודע שאפשר להכין לבד אבל אני רוצה לדעת מה יש מן המוכן על מנת לתת כבוד לאוזניות שלי (האמת מעניין אותי מה אפשר למצוא בארץ)

ועוד שאלה קטנה

אני משתמש בHD595 ובזוג הנוסף והישן שלי (עזבו שזה זוג זוועה אבל הוא איתי מזמן) JVC HA-G101

הHD ליום כשלא מפריע לי העובדה שהוא פתוח (שיפריע לעולם, אני שם !$%@)

הHA ללילה כשכן מפריע לי העובדה שHD פתוחות (יש לי סבתא בבית, ואני אוהב רוק בווליום גבוהה)

אני רוצה לדעת איפה אני יכול למצוא בורר לאוזניות שלא ידפוק את האיכות, או שאפשר להכין משהו נחמד קטן ואיכותי לבד

פורסם

תאלתר לך משהו, 150 שקל בארץ זה פשוט מגוחך ל"מעמד ייעודי לאוזניות"

פורסם

ראיתי כמה דברים שאנשים בנו לבד שנראים פשוט מצוין. כמובן שאם יש פה מישהו שיודע לעבוד אם עץ, או שיש ביקוש מספק, אני יכול לפנות למישהו שעובד עם עץ, ונעשה איזו קנייה קבוצתית של נגיד 10 מעמדים או יותר ונראה אם זה משתלם. אבל לדעתי, זה הגזמה. לי יש מעמד אודיופילי במיוחד ממתכת סופר רזונטיבית שנקנה בחנות הסטריאו המובילה בעולם. ניחשתם נכון, מדובר במעמד נייר של איקאה. 35 שקלים, בורג אחד שמחזיק את הכל במקום, אבל נראה מצוין, עולה גרושים, ועושה עבודתו נאמנה.

תמונה אחת להמחשה:

img2910pk7.jpg

Anatoli.

פורסם

אני בפנים אם אתה עושה מעמד מעץ :xyxthumbs: -תכין כמה ואז תפרסם בהייד פיי, שם לא יהיה לך בעיה למכור 10

ואלי תעשה כמה גובות,מה יש ,גם לך יש ילדים להאכיל (וכשאני אומר ילדים אני מתכון מגבר ל-k1000 )

פורסם

אם זה יהיה איכותי אז תחשיב אותי גם ... למרות שאני מעדיף משהו יותר מודרני ממתכת מאשר עץ

פורסם

כרגע אני לא מתכנן שום דבר, אבל בעיקרון זה לא נקרה לי מסובך מדיי.

משכורת הבאה אולי נחשוב על זה :)

עץ לדעתי זה הרבה יותר יפה ו"אריסטוקרטי" מאשר מתכת. לציוד כמו הגברת מנורות/VINTAGE/K1000 זה מתאים יותר :)

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים