פורסם 2007 במאי 1518 שנים עם חיבור האינטרנט שלך עובד טוב הייתי אומר שהטרקטר בטורנטים דוחה אותך.תבדוק בתוווית "כללי"...זה שהוא אדום אומר שהוא לא התחבר אם אני לא טועה.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים יש לי בדיוק את אותה הבעייה! הם פשוט הופכים אדומים בצורה רנדומלית לחלוטין..יום כן יום לא..לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי שעה..ניסיתי לקבל עזרה בפורום עזרה של TL ולא ממש מצאו פיתרון לעניין...אתה ב-012 במקרה?
פורסם 2007 במאי 1518 שנים חרא תוכנה. עושה לי מסכים כחוליםבכל מקרה בתדוק שה DHT מבוטל זה הכי חשוב.ותוריד טורנטים רק עם FLASHGET 1.81.אחת החזקות והפשוטות לדעתי.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים עד לא מזמן לא היו לי שום בעיות ככה שזה לא התוכנה,מה גם שהיא מאוד מומלצת בפורומים של TLאוקיי,אז אולי זו לא 012 אבל יכול להיות שהם חוסמים אותי ספציפית משום מה? קשה לי להאמין כי אני לא איזה מעלה/מוריד רציני..PX מבוטל וגם DHT
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מחבר אני בכלל ב013 ואין לי מושג מה הבעיה..ביטלתי כל מה שלא צריך אבל זה לא עוזר....
פורסם 2007 במאי 1518 שנים יכולים להיות המון גורמים לבעיה הזאת.קודם כל תלוי אם זה בא מאתר פרטי או לא..ואם כן תמיד יש למטה ב UTORRENT את הבעיה.אולי תעתיק את הבעיה מה GENERAL שם.. לרוב שם רשומה הבעיה.ויכולים להיות עוד אינספור תקלות כמו באתר, סרבר או שמחקו את הטורנט או כל דבר..
פורסם 2007 במאי 1518 שנים זה לא אדום של מחיקת טורנט,וחוץ מזה אצלי זה פעם ירוק פעם אדום.הטרקר מן הסתם פרטי - TLולא הבנתי את זה שאמרת שב-utorrnet יש למטה את הבעיה ולהיכנס ל-General ולראות? תפרט בבקשה
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מתי הבעיה התחילה אצלך? כי קראתי שעכשיו תוקפים להם את הסרבר או משהו דומה לזה..בלשונית של General תצלם לי את כל הלשונית הזאת...
פורסם 2007 במאי 1518 שנים שו קליינט?אני עם Utorrnet ואני מדבר על קבצים מ-TLואצל רוב האנשים הכל בסדר ולכן אני מנסה להבין עוד מה מקור הבעייה
פורסם 2007 במאי 1518 שנים כן גם אני ראיתי..וזה כבר שבועיים שלושהמה ראית? חח אתה סטלן.אמ.. ביקשתי שתעלה תמונה של המצב בGENERAL זה קרה בעוד אתרים שהכל נהיה אצלך אדום?ניסית עוד תוכנות מלבד UTORRENT?תבדוק גם את הפורטים שלך ואולי תנסה להחליף אותם..וכמו כן תנסה לסגור את הפירוול שלך לכמה רגעים ולהדליק את UTORRENT ולראות מה יקרה.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים תקרא את זהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257472.0וזהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=255488.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.