פורסם 2007 במאי 1518 שנים אחי אם כל הכבוד למה שאני יקנה ממך ב-2500 כשבעוד שבוע הוא יעלה 2000 בארץ וגם אתה קונה אותם בהרבה יותר זול! (1590.8 ש"ח) רווה של 900 ש"ח לכרטיס.....
פורסם 2007 במאי 1518 שנים ויותר מיזה..יש אותו האחריות בארץ ב2500 שקל.אהה כן.. אואסור לפרסם הודעות מכירה בפורום.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מחבר קודם כל רואים שאתה צעיר כי אני לא ירוויח באמת את הכסף הזה על הכרטיס ושנית למה נראה לך שהכרטיס הזה יעלה 2000 ש"חווזה שאתה רואה שבחו"ל הוא עולה מחיר מסויים למה אתה חושב שהובלה וזה שהוא מתגלגל מיבואן למפיצים לא מעלה את המחיר וזה שאני נסחב עם הכרטיס זה לא עולה כסףומה אתה חושב שתקנה אותו כאן ב2800 ש"ח לא יעשו עליך רווח ברור שאני מרוויח משהו אם לא למה לי לעשות את זה אבל תהיה בטוח שלא כל כך הרבה
פורסם 2007 במאי 1518 שנים אם היית אומר לנו שתביא את זה במחיר של חו"ל מילא אבל ב-2500 ש"ח אפשר להשיג את זה הכל כולל אחריות.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים אם אתה כ"כ סובל בלהביא את הכרטיס... אולי פשוט לא כדאי לך להביא ולימכור... בכל מיקרה כאן הוא מקבל אותו במחיר ראשוני (שירד ברגע שיהיו עוד כרטיסים, והוא ירד ל 2200-2000) של 2500 עם אחריות בארץ.. אז למה להביא אותו מחו"ל ב2500 ?
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מחבר תשמע אני לא הולך למות מזה אבל זה טירחה ומן הסתם שיש לי פה רווח אבל לא צריך להגזים הרי כרטיס טיסה עולה כסף גם לא?ובלי קשר לא הכרחתי אף אחד לקנות שאתם מתנפלים כמו איזה חיות לא רוצים אל תקנו אני רק בודק אם זה כדאיחוץ מזה שפנו אליי כבר כמה
פורסם 2007 במאי 1518 שנים "רק היום! כרטיס מסך ללא אחריות באותו מחיר שתשלמו עליו בכל מקום אחר!"חחחחחח תארו לכם שוק של ירקות ופירות הופך להיות שוק של חומרה....."רק היום כרטיס מסך תומך PCI-E ב-1000 ש"ח לק"ג"
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מחבר "רק היום! כרטיס מסך ללא אחריות באותו מחיר שתשלמו עליו בכל מקום אחר!"תזכיר לי עוד איפה אפשר לקנות אותו וגם באיזה מחיר?? או שזה בעצם הדמיון שלך מדבר...?[br]פורסם בתאריך: 15.05.2007 בשעה 12:46:23וגם אני לא אמרתי שאי אפשר להתמקח על המחיר אם הייתם קצת תרבותיים כמו חלק קטן ממכם שולחים הודעה בפרטיוהיינו סוגרים על 2200 או על 2100 או אפילו 2000 לדוגמא אז לא יודע מה אתכם אבל 500 שקל ולקבל משהו חודש לפני זה לא קצת בכלל ובטח לא משהו שאפשר לעשות ממנו צחוק
פורסם 2007 במאי 1518 שנים ובכל זאת, כל בן אדם תרבותי יודע שלפני שהוא נכנס למקום לא מוכר הוא לומד את החוקים של המקום. בבירור לא ראית, לא קראת ואפילו לא מצמצת לעבר החוקים של הפורומים הללו. אני מייעץ לך לקרוא אותם.אבל בתור תקציר אומר לך: לא מורשה לפרסם פה שום מוצר.אולי אפילו אצטט בשבילך:קנייה ומכירה:הודעות קנייה ומכירה על גבי הפורומים אסורות. אם ברצונכם לקנות או למכור משהו עשו זאת במערכת ה-TradeZone אשר נפתחה במיוחד למטרה זו. כמו כן, בפרופיל של כל משתמש ניתן להגדיר לינק למערכת ה-TradeZone אשר יופיע בתור סימן של "$" מתחת לאווטר של אותו משתמש.הודעות קנייה ומכירה בפורום יימחקו ללא אזהרה!
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מחבר קודם כל אם היית רואה אני לא מכרתי כלום אני רק עשיתי סקר האם כדאי אז לפני שאתה מציין שאני מוכר משהו תבדוקהרי בשביל למכור משהו אני צריך שהוא יהיה אצלי קודם לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.