עבור לתוכן

ATI HD 2900 XT!!

Featured Replies

פורסם

לא אקטואלי

פורסם

אחי אם כל הכבוד למה שאני יקנה ממך ב-2500 כשבעוד שבוע הוא יעלה 2000 בארץ וגם אתה קונה אותם בהרבה יותר זול! (1590.8 ש"ח) רווה של 900 ש"ח לכרטיס.....

פורסם

ויותר מיזה..

יש אותו האחריות בארץ ב2500 שקל.

אהה כן.. אואסור לפרסם הודעות מכירה בפורום.

פורסם

איזה גנב )-:

פורסם
  • מחבר

קודם כל רואים שאתה צעיר

כי אני לא ירוויח באמת את הכסף הזה על הכרטיס

ושנית למה נראה לך שהכרטיס הזה יעלה 2000 ש"ח

ווזה שאתה רואה שבחו"ל הוא עולה מחיר מסויים למה אתה חושב שהובלה וזה שהוא מתגלגל מיבואן למפיצים לא מעלה את המחיר וזה שאני נסחב עם הכרטיס זה לא עולה כסף

ומה אתה חושב שתקנה אותו כאן ב2800 ש"ח לא יעשו עליך רווח ברור שאני מרוויח משהו אם לא למה לי לעשות את זה אבל תהיה בטוח שלא כל כך הרבה

פורסם

אם היית אומר לנו שתביא את זה במחיר של חו"ל מילא אבל ב-2500 ש"ח אפשר להשיג את זה הכל כולל אחריות.

פורסם

אם אתה כ"כ סובל בלהביא את הכרטיס... אולי פשוט לא כדאי לך להביא ולימכור...

בכל מיקרה כאן הוא מקבל אותו במחיר ראשוני (שירד ברגע שיהיו עוד כרטיסים, והוא ירד ל 2200-2000) של 2500 עם אחריות בארץ.. אז למה להביא אותו מחו"ל ב2500 ? :bash:

פורסם

"רק היום! כרטיס מסך ללא אחריות באותו מחיר שתשלמו עליו בכל מקום אחר!"

פורסם
  • מחבר

תשמע אני לא הולך למות מזה אבל זה טירחה ומן הסתם שיש לי פה רווח אבל לא צריך להגזים הרי כרטיס טיסה עולה כסף גם לא?

ובלי קשר לא הכרחתי אף אחד לקנות שאתם מתנפלים כמו איזה חיות לא רוצים אל תקנו אני רק בודק אם זה כדאי

חוץ מזה שפנו אליי כבר כמה

פורסם

חחחחחח תארו לכם שוק של ירקות ופירות הופך להיות שוק של חומרה.....

"רק היום כרטיס מסך תומך PCI-E ב-1000 ש"ח לק"ג"

פורסם
  • מחבר

תזכיר לי עוד איפה אפשר לקנות אותו וגם באיזה מחיר?? או שזה בעצם הדמיון שלך מדבר...?[br]פורסם בתאריך: 15.05.2007 בשעה 12:46:23

וגם אני לא אמרתי שאי אפשר להתמקח על המחיר אם הייתם קצת תרבותיים כמו חלק קטן ממכם שולחים הודעה בפרטי

והיינו סוגרים על 2200 או על 2100 או אפילו 2000 לדוגמא

אז לא יודע מה אתכם אבל 500 שקל ולקבל משהו חודש לפני זה לא קצת בכלל ובטח לא משהו שאפשר לעשות ממנו צחוק

פורסם

ובכל זאת, כל בן אדם תרבותי יודע שלפני שהוא נכנס למקום לא מוכר הוא לומד את החוקים של המקום. בבירור לא ראית, לא קראת ואפילו לא מצמצת לעבר החוקים של הפורומים הללו. אני מייעץ לך לקרוא אותם.

אבל בתור תקציר אומר לך: לא מורשה לפרסם פה שום מוצר.

אולי אפילו אצטט בשבילך:

קנייה ומכירה:

הודעות קנייה ומכירה על גבי הפורומים אסורות. אם ברצונכם לקנות או למכור משהו עשו זאת במערכת ה-TradeZone אשר נפתחה במיוחד למטרה זו. כמו כן, בפרופיל של כל משתמש ניתן להגדיר לינק למערכת ה-TradeZone אשר יופיע בתור סימן של "$" מתחת לאווטר של אותו משתמש.

הודעות קנייה ומכירה בפורום יימחקו ללא אזהרה!

פורסם
  • מחבר

קודם כל אם היית רואה אני לא מכרתי כלום אני רק עשיתי סקר האם כדאי אז לפני שאתה מציין שאני מוכר משהו תבדוק

הרי בשביל למכור משהו אני צריך שהוא יהיה אצלי קודם לא?

פורסם

אף בן אדם שפוי לא יקנה ממך ככה.

נסה בבית החולים הפסיכיאטרי.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי רעיון טוב לא חשבתי על זה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים