עבור לתוכן

רשת ביתית (לאינטרנט) של שני מחשבים דרך ראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי שני מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת לראוטר עכשיו יש לי את המודם של סמסונג החדש (aht-e300) שבזק מוכרים עכשיו האם אני צריך לקנות בשבילו האב או לקנות ראוטר ואיזה סוג לקנות וכמה עולה.

תודה

פורסם

חפוש פשוט בפורום , והיית מוצא תשובות.

ובכן לעיניין.

היום מוכרים נתבים עם מספר פורטים משותפים (Switch), ולכן זו הבחירה המשתלמת ביותר. הבחירה של נתב ביתי עשוייה להוות בעייה היות ואתה צריך נתב שיתמוך בחייגנים של חברות ספקיות האינטרנט השונות(ב- ADSL לפי מה שהבנתי אין בעייה היות ואתה מתחבר דרך PPPTP וכל נתב ביתי פשוט וזול תומך בשיטה האחרונה).

בכבלים יש עדיין בעיה עם חברת תבל וחייגנים שונים.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם אני יכול להשתמש במקום סוויטש בהאב כי אני מחבר רק שני מחשבים על 0.5 והמודם שלי כמו שהזכרתי למעלה הוא סמסונג מה שאומר שהוא לא ppptp הוא pppoe או משהו כזה אז מה לעשות

טנקס

פורסם

אם אתה מחבר שלני מחשבים ואת המודם, אז 3 פורטים נחוצים ל- HUB , כמובן שזה דיי מקובל ומספיק.

רק אל תשכח לחבר כבל רשת RJ-45 מוצלב בין הנתב ל-HUB (או שתקבל אופציה בנתב או ב-HUB לבצע הצלבה פנימית בתוך הפורט).

לפי מה שבדקתי, רוב הנתבים הפשוטים/ ביתיים תומכים באופציה של pppoe כמובן שלא עולה כסף לשאול לפני שקונים מוצר.

פורסם

לחבר כבל מוצלב בין ה hub לנתב ???

מה פתאום!

כבל ישר !!!

פורסם

מחברים כבל מוצלב בין ה-hub לנתב

או שמחברים אותו עם כבל ישר ל-uplink

פורסם

מחברים כבל מוצלב בין ה-hub לנתב

או שמחברים אותו עם כבל ישר ל-uplink

כמו שנאמר.

zzroni- כנראה שכפתור Uplink שלך מקונפג כך שהפורט מוצלב ולכן אתה מחבר כבל רגיל.

פורסם

אני מחובר לתבל + קו"ז

האם הפתרון נכון גם לגביי אהב SW פשוט?

עובד ללא חייגן !

תודה

פורסם

עם המודם של הכבלים חייבים נתב - router

אי אפשר לחבר פשוט hub .

פורסם

איזה נתב לרכוש??????

פורסם

אתה לא חייב לקנות נתב. אפשר להפוך את הסמסונג לנתב. הסבר וקישור יש כאן

פורסם

היי חבר

אין לי מודם סמסונג אלא מוטורולה !

פורסם

אתה צודק. זכרתי שמי שפתח את הת'רד הזה (Yehazkel) ציין כי יש ברשותו מודם סמסונג. והוא גם ביקש לדעת איזה נתב לקנות.

בקשר אליך - כל דבר שמתחבר למודם כבלים עם יציאת WAN, ותומך ב- PPTP ובחיבור מודם כבלים. יש כאלו גם עם HUB מובנה של 4 פורטים.

אגב - המודם שלך בעל חיבור רשת או USB? אתה חייב מודם עם חיבור רשת, בכדי שתוכל להתחבר באמצעות נתב.

פורסם

תודה

מתחבר בחיבור רשת

אולם טרם ענית על מותג מסויים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים