עבור לתוכן

שתי תמונות ישנות שלי שמצאתי :)

Featured Replies

פורסם

אחת מטיול שנתי, השניה מחלון הבית הקודם שלי.

dscn25681as8.jpg

800600pu2.jpg

אני די חובבן, אבל הייתי שמח לשמוע קצת תגובות :)

פורסם

התמונה הראשונה שרופה קצת בשמים לגבי התמונה השניה הרשתי לעצמי לתקן לך אותה :

800600pu2dl7.th.jpg

פורסם

ואווו ... פשוט אין מילים... כמה משעממות התמונות האלה :s07:

כאילו מה ניסת להביע דרכם ?

פורסם
  • מחבר

חח מה זה הקטילה הזאת? כמו שאמרתי אני חובבן, ולא צילמתי את התמונות במיוחד, צילמתי אותן סתם ורק אתמול ראיתי אותן ואמרתי לעצמי שהן נחמדות..

וזה שתיקן את התמונה השניה, היא נחמדה אבל לדעתי בהירה מדי..

ובתמונה הראשונה שיחקתי בניגודיות קצת, רוצה שאני אביא את התמונה המקורית ותעשה את שלך איתה? (זה לא נשמע טוב X: )

פורסם

עזוב זה בגלל שהוא intel-guy :P

פורסם

יש לי AMD ::)

חח מה זה הקטילה הזאת? כמו שאמרתי אני חובבן, ולא צילמתי את התמונות במיוחד, צילמתי אותן סתם ורק אתמול ראיתי אותן ואמרתי לעצמי שהן נחמדות..

וזה שתיקן את התמונה השניה, היא נחמדה אבל לדעתי בהירה מדי..

ובתמונה הראשונה שיחקתי בניגודיות קצת, רוצה שאני אביא את התמונה המקורית ותעשה את שלך איתה? (זה לא נשמע טוב X: )

אני עדיין עומד מאחורי זה . התמונות האלה סתם משעממות בלי שום דבר מיוחד או ששווה תמונה ,סתם צילמת את מה שנכנס לך לפריים

שנכנתי לפוסט ציפתי לאיזה משהו נחמד ומעניין למרות שאני רגיל לסתם צילומים כמו שקורה בדרך כלל אבל זה כבר יוצא מהכלל בטימטום שלו

פוליצר אתה לא תקבל על זה. בפעם הבא תשתדל לחפש משהו יותר יפה

פורסם
  • מחבר

אני לא אחד שנכנס לוויכוחים וריבים, לכן אני לא אגיב על מה שכתבת, אני רק אגיד לך שאתה מגזים קצת בתגובה שלך, שכן בבירור ציינתי שאני חובבן ולא צילמתי משהו מיוחד, רק חשבתי שהתמונות נחמדות.

וגם אני מסכים שהשניה לא משהו, אבל הראשונה די חביבה, אולי לא עליך אבל הרבה אהבו אותה (לא מדבר על הפורום הזה).

פורסם

אל תתיחס ,לדעתי יופי הוא גם בעיני המתבונן (כפי שנאמר) :smile1: ,אם נתעלם רגע ממשעממת או לא ,הבעיה היא אחרת ,התמונה הראשונה מבחינה תכנית היא שרופה בשמים ,התמונה השניה כהה ,והערה זו כן כדי לך לקחת לתשומת ליבך ,קודם תשתפר מבחינה טכנית ,כמו שאני מנסה לעשות ואז שתהיה מספיק טוב מהבחינה הזו ,תלמד גם לבחון את התמונה מבחינת קומפוזציה ,זוהי המלצתי :xyxthumbs:

פורסם

לא מדובר כאן על עיניין של איכות תמונה בגלל צלם חובבן אלה אוביקט הצילום שנבחר או במקרה הזה אי האוביקט

לא הבנתי מה כל כך יפה בתמונה הראשונה ? סתם צילום שרירותי של חוף מטונף

אין שום דבר נגדך , אבל ככה לא מצלמים תמונות אומנותיות או what-ever

תראה למשל את התמונה הזו שזכתה בפוליצר

balilty.600.jpg

אין צורך להרחיב כמה דברים התמונה הזו משדרת וכמה סיפורים עומדים מאחוריה , זו תמונה איכותית.

כך שיש לך עוד מה ללמוד ומי יודע אולי יום אחד גם אתה תזכה בפוליצר

פורסם
ואווו ... פשוט אין מילים... כמה משעממות התמונות האלה

זה לא מה שאמרת על התמונה ,זה אך שאמרת את זה וזה קצת מעליב אחד שהוא לטענתו רק בתחילת הדרך.

אך עזוב אני בטוח שלא התכוונת לפגוע בו ...

פורסם

EvilSt!ng אני מבין שאין לך שום דבר "אומנותי" לומר... אם אתה רושם פה בפורום זה חייב להיות סיפור קצר או רומן או "what-ever"...

מה שרשמת פשוט לא מעניין ,סתם מיותר ואולי קצת פוגע, בדיוק כמו התמונה של הצלם החובבן. נראה שהחזרת לו באותו מטבע.. אתם די דומים :lol:

סתם משעמם לי... ת'כלס מי שמבקש תגובות על תמונה, מחובתו לקבל כל ביקורת.

פורסם

התמונות באמת משעממות למרות שאני בטוח שלצלם היתה כוונה טובה.

בכל מיקרה , אני חושב שדי מיותר להעלות תמונות כאלה (אלא אם כן באמת חושבים שיש בידיים משהו טוב - בין אם הוא כזה או לא).

פורסם

התמונה הראשונה נחמדה, דורשת עריכה קטנה.

השנייה באמת סתמית.

פורסם

EvilSt!ng אני מבין שאין לך שום דבר "אומנותי" לומר... אם אתה רושם פה בפורום זה חייב להיות סיפור קצר או רומן או "what-ever"...

מה שרשמת פשוט לא מעניין ,סתם מיותר ואולי קצת פוגע, בדיוק כמו התמונה של הצלם החובבן. נראה שהחזרת לו באותו מטבע.. אתם די דומים :lol:

סתם משעמם לי... ת'כלס מי שמבקש תגובות על תמונה, מחובתו לקבל כל ביקורת.

חחחחחחחחחחח

קודם כל ברור לכם שלא היית לי כל כוונה לפגוע בו אישית וצר לי אולי על איך שזה יצא אבל אני עדיין עומד מאחורי זה בסופו של דבר

וכמו שאמרת בעצמך "מי שמבקש תגובות על תמונה, מחובתו לקבל כל ביקורת." ולפעמים כשיש חומר קיצוני לבקר אז גם התגובה יוצאת קיצונית

אני בטוח שאם היית מבקר סרט שקצת אהבת או סרט שלא אהבת בכלל אז בסרט שבכלל לא אהבת התגובה היית הרבה יותר קיצונית

ואילו בזה שאהבת ואפילו בקצת אז בביקורת היית יותר מתונה ושומרת לסרט חסד אך בתמונה הזו ממש לא הבנתי מה המטרה שלה ולכן יכול להיות שזה יצא טיפה קיצוני

וכמו שאמרו אחרים

התמונות באמת משעממות למרות שאני בטוח שלצלם היתה כוונה טובה.

בכל מיקרה , אני חושב שדי מיותר להעלות תמונות כאלה (אלא אם כן באמת חושבים שיש בידיים משהו טוב - בין אם הוא כזה או לא).

לצערי מעלים כאן המון תמונות משמעמות ולא מקוריות אבל אלה היו באמת בולטות בכך

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות, אכן ציפיתי לביקורת אבל מן הסתם לא ציפיתי לכמה מילים שעלו פה..

התמונה השניה מיותרת, לכן אין מה לדבר עליה.

הראשונה לא שרופה במקור, רק בעריכה, אם אתם רוצים אני אעלה את המקורית ותערכו אותה איך שבא לכם..

דרך אגב זה אחד מחופי הכינרת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים