עבור לתוכן

8600GTS Vs 1950XT או כרטיס אחר בתקציב של עד 1200 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואחת ההתלבטויות שלי היא לגבי הכרטיס מסך.

אני ככל כנראה רוכש את המחשב בK.S.P.

שני הכרטיסים שהכי מתאימים לדעתי מבחינת התקציב ושלגביהם ההתלבטות הם 8600GTS של חברת ג'יגהבייט שעולה 1200 או 1950XT של ספייר שאחרי הנחה עולה 1235. כמובן שכרטיסים אחרים שמתשלמים יותר במחיר הזה יתקבלו בברכה (למרות שאני לא מאמין שיש כאלה).

איזה כרטיס משתלם יותר לדעתכם ביחס למחיר? מבחינת השיקול לטווח הארוך זה נראה שה8600 עדיף, אבל מביקורות שאני קורא הXT מציג ביצועים הרבה יותר טובים נכון לעכשיו.

בבקשה לא להציע לי להוסיף עוד 500 שקל בשביל 8800 כי זה לא עומד על הפרק.

עוד כמה שאלות קטנות:

1. עד כמה ההבדל בין 1950PRO לXT הוא גדול ומורגש? והאם הוא שווה את ההפרש במחיר בניהם?

2. האם שווה להשקיע עוד מאמצים לעלות את התקציב באיזה 100-150 שקל ולקחת XT 512MB של פאוור קולור? יש לי מסך 19 אינץ' (הבנתי שיש קשר).

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

1. יש הבדל דיי גדול בין 1950P ל XT . (לפעמים זה מגיע ל 20FPS)

2. באיזה רזולוצייה המסך שלך ? והאם הואLCD או CRT ? אבל יש את ה512 בדיי זול אז...

אבל אל תקנה מ KSP יש שם רק שנה אחת אחריות, יש בפלונטר את הכרטיס של ג'קיוב ב 1350 ככה שאני חושב שזה שווה את זה...

פורסם
  • מחבר

המסך הוא LCD 19' על רזולוציה 1024X1280.

ומהתשובות שלך אני מבין ש8600GTS בכלל לא בא בחשבון במקרה הזה?

ואני מתכנן לקנות את כל המחשב שלי בKSP, זה בעייתי בשבילי לקנות חלקים בודדים במקומות נפרדים כי אני לא יודע להרכיב.

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ, אבל פשוט רק בנאדם אחד ענה לי וזה ממש חשוב לי.

פורסם

1.לא ההבדל ממש לא גדול.

אתה יכול להתרשם(שים לב שרוב הביקורות נעשו עם דריוורים ישנים זו לא):

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2970

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2975

הGTS מציג ביצועים זהים ברוב הזמן ל1950PRO אבל הוא יותר טוב ממנו,בעצם אידיאלי לHD וגם בעל טכנולוגיה חדשה-DX10.

2.ברזולוציה שלך לא.

512MB זיכרון כרגע טובים רק לרזולוציה מעל 1600X1200.

פורסם
  • מחבר

בשביל HD אני צריך גם שהמסך שלי יתמוך בזה, לא? יש לי SAMSUNG 931BF. האם תהיה לי תמיכה מלאה בHD?

פורסם

ללא ספק קח את הX1950XT :xyxthumbs:

פורסם

כמו שאמרו למעלה,

ה86 תומך HD מלא

וגם DX10 למשחקים עתידיים!

לך על ה8600GTS של NVIDIA

פורסם

אני העלתי לפני מספר ימים את אותה השאלה בפורום זה!

וההחלטה היתה 1950 ! עם סלידה מוחלטת מה 8600GT

1950 מהיר יותר! היתרון של ה 8600 הוא ה DX10 , אך כאשר יהיו מספיק משחקים שיתמכו ב DX10 הם ידרשו מהירות גבוהה יותר ממה שה 8600GT מציע

לכן אני ממליץ ללכת על 1950PRO בזול עד 1000ש"ח ועוד שנה ככה שיהיו מספיק משחקים -תוכל לשדרג ואז בעצם NVIDIA תפסיק להיות הספקית היחידה של ה DX10 וכך המחיר יצנח!

הכל תלוי באיזה סוג של גיימר אתה! כי לא משנה מה תיקח יש אפשרות גבוהה שלא תרגיש את ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל.

פורסם

מסכים איתך לגמרי !

פעם אמרו לי (לפני ש 8600GTS יצא) שהוא יהיה כמו ה- FXים ואמרתי אין מצב אבל אחרי שהוא יצא הבנתי שזה נכון.

וגם ה DX10 הזה סתם מעפאן (לדעתי) גם המשחק הראשון שלו ייצא בעוד מלא זמן גם חייבים ויסטה וגם.... טוב אני חושב ששני אלא מספיקים !

אני מציע לך לחסוך עוד קצת ולקחת את ה XT הוא משמעותית יותר חזק מהפרו.

פורסם

אין לזה סוף! "תחסוך לXT " אז תוסיף עוד קצת ל 8800 ;D

כל המספרים FPS הם מספרים אבל כרטיסים חדשים נותנים לנו טכנולוגיה חדישה- אפקטים חדשים!

צריך גבול לכל דבר, ונדמה לי שה- PRO זה השיקול הטוב ביותר! וגם נשאר קצת לשנה הבאה ל DX10.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, קודם כל אני לא ממש גיימר מטורף... לא שיחקתי איזה שנתיים בערך במשחקי מחשב כי המחשב שלי לא סוחב כבר משחקים ועכשיו אני רוצה לחזור לשחק מדי פעם. בהחלט לא בצורה מאסיבית.

בגלל אני מאוד מתעניין בHDTV שיש ל8600 להציע, אבל לפני שאני מגיע למצב שאני מתלבט לגבי זה, אני רוצה לדעת אם תהיה לי תמיכה במסך SAMSUNG 931BF שלי כי כמו שאמרו לי למסך יש חלק לא פחות חשוב בתמיכה בטכנלוגיה הזאת.

מבחינת משחקים נטו שיכנעתם אותי לקחת PRO או XT (לגבי שניהם נראה כבר מה יסתדר יותר מבחינת התקציב), אבל אני כן מעוניין לדעת לגבי הHD.

עוד שאלה כללית, יש מצב כזה שבעוד שנה-שנה וחצי יהיו משחקים שלא יתמכו בכרטיסי DX9?

פורסם

לא.... אפילו בניד פור ספיד קרבון יש תמיכה בDX8. במשחק כמו CoD 2 יש מצב DX7. תקנו אותי אם אני טועה אבל אני יודע שאני לא שכחתי פה כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים