עבור לתוכן

לעוד מישהו פה יש בעיות עם האינטרנט?,אני בהוט וכבר פעם שנייה-שלישית השבוע

Featured Replies

פורסם

שהאינטרנט סתם התנתק...וכבר מלפני איזה חודש,בכמעט כל אתר כשאני נכנס אליו הוא עושה ליproblem loading page ואני צריך לעשות רפרש כמה פעמים כדי שהוא יטען את האתר...אני מחובר דרך נטוויזיון והתשתית של הוט...אני גם ככה מת לעבור מהם הם איטיים רצחחח בכל סוג של הורדות שהם לא http :pissed: :pissed: נט-ביזיון!!

פורסם

אתה מחובר בUSB?

כי אחותי מחוברת לHOT בUSB ויש לה באמת בעיות בזמן האחרון, אני למשל מחובר ברשת ואין אצלי שום בעיה (אנחנו מחוברים למודם אחד עם חיבור ללא חייגן)

פורסם
  • מחבר

לא,אני מחובר דרך כרטיס רשת דווקא...

מוזר,נראה לי היום אני מתנתק מהם סופית,על איזו חברה אתם ממליצים בכבלים?,יש את המבצע של 012 2.5 מגה במחיר של 1.5 הוא שווה?

פורסם

בזק בינלאומי, קצת יותר יקרים אבל זה שווה את המחיר :\

פורסם

הוט- תשתית

בזק- תשתית

012- ספקית

בזק בינלאומי- ספקית

013 ברק - ספקית

פורסם

צאו מהוט דחוף!!!!!!!!!!!! הסיוט שלי נמשך 3 שנים איתם עד שבינואר 2007 די יצאתי מהם לתמיד, אינספור ניתוקים איטיות גם בP2P, חרא של ספקית HOT, קחו בב"ל

פורסם
  • מחבר

אז אתה רוצה להגיד לי שהאיטיות בשרתי ftp mirc ןp2p זה בגלל התשתית ולא הספקית??,הבעייה היא שאני גם לקוח שלהם בטלויזיה ככה שלא ישתלם לי לעבור לבזק,וחוץ מזה לא בא לי להחליף מודמים עכשיו ובאלגנים...

פורסם

זה בדיוק מה שאני אומר לך, גם אני הייתי מנוי HOT מכל הבחינות עברתי לבזק והשתלם לי מאוד ואני מודה על זה כל פעם מחדש, אין צורך לדאוג לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

ואללה? כי מוזר אמרו לי שהבעיות האלה זה רק בנטויזיון,יש לי כמה חברים שהם גם בהוט רק ב012 ואצלהם הכול בסדר

פורסם

אני חייב לציין שהייתי מחובר בADSL דרך בב"ל במגה וחצי זמן רב והייתי מרוצה בערך, עד שהחלטנו לוותר על הבערך ולעלות ל3 מגה-אבל אז התחילו ניתוקים. הטרדנו בטלפון, שלחו טכנאים, אחרי הרבה מאמץ הגענו למסקנה שהתשתית בבית שלנו לא תומכת ב-3 מגה. אז הורדנו ל2.5. בהתחלה פעל בסדר, אח"כ שוב ניתוקים. הפתרון של בזק-ניתוק כל הטלפונים בבית חוץ מאחד. זה היה פתרון רחוק מאידאלי (דירת 5 חדרים ולא ממש אפשר להסתדר עם טלפון אחד), עד שבסופו של דבר נמאס לנו ועכשיו אנחנו עוברים לכבלים.

עדיין אין לי נסיון ממשי אבל אני מקווה שבניגוד לADSL, חיבור דרך הוט לפחות יפעל.

והשורה התחתונה: גורם מכריע בחווית הגלישה שלכם הוא איפה אתם נמצאים. אם אתם גרים מטר מהמרכזיה של בזק, אז תגלשו בבזק; אם אתם גרים ממש מעל הסיב האופטי המרכזי של הוט, תגלשו אצלם, ואם אתם גרים על דיונה בנגב-תשתמשו באינטרנט סלולרי :silly:

פורסם
  • מחבר

אמ מה שמוזר זה שבמשחקי רשת,בשרתים ישראלים יש לי תמיד אבל תמיד את הפינג הכי נמוך מכולם

פורסם

לא בהכרח, כעקרון לנטויז'ן היו הרבה תקלות בתקופה האחרונה בעיקר תקלות ניתוב IP על השרתים שלהם ותקלות של פינגים גבוהים,אני עדיין לא בטוח שזה טופל עד הסוף אבל את הרוב הם פתרו.

פורסם
  • מחבר

התחברתי עכשיו ל012 אחרי שסוף סוף הצחלתי להתנתק מנטוויזיון (מגיע לי צלש על זה אה חח) נתנו לי 15 שקל לחודש למשך שלוש חודש חינם,ותנחשו מה..פתאום הכול יורד מהר ;D ;D ידעתי שהבעייה אצל נט-ביזיון האלה...

פורסם

אני בHOT ואין לי שום בעיות...

חוץ מבעיה אחת שהיתה לפני כמה ימים ^_^ שהאינטרנט התנתק לאיזה שעתיים וזאת היתה בעיה בכל העיר לא רק אצלי..

אבל חוץ מהבעיה הספציפית הזאת לא היו עוד בעיות אחרות... האינטרנט עובד חלק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים