עבור לתוכן

באנץ'מארק רשמי ראשון ל-2900xt?

Featured Replies

פורסם

גם לי יש תחושה שלאנשים קשה להפנים את מה שהביקורות אומרות,

ולמה לקנות אם הוא לא מתאים לך?

כלומר הכרטיס עצמו מציג ביצועים סבירים למחיר שלו במידה והוא יתומחר מתחת למי שמסתמן המתחרה הישיר שלו ה 8800 640

אז יש לו סיכוי, אבל קשה להתעלם מהעובדה שההמלצה היא לספק חזק מאוד ובואו נגיד שמי שמחפש שקט +ביצועים כרגע אין מה לחפש עם הכרטיס

אני מניח שיש הרבה אנשים שזה לא יפריע להם והם יקנו את הכרטיס ובדצק כי הוא לא כרטיס רע.

אבל מכאן ועד לשלוח המצלת קניה גורפת וחד משמעית נראה שיש מרחק מה... :)

אבל בואו נגיד דבר כזה במידה ו NVIDIA תעשה צעד (תאורטי ולא ממש הגיוני אני מודה) ותחתוך את מחירי ה GTX מישהו רואה ממש סיכוי ל 2900?

the Z-Guy

פורסם

תוצאות ב DEMO ראשון ב DIRECT X10 - משחק Call of Juarez D3D10

http://www.computerbase.de/artikel/hardware/grafikkarten/2007/test_ati_radeon_hd_2900_xt/31/

ועד המון תוצאות

לכל אלה שקנו 8600GTS בשביל לשחק ב משחקי DIRECT X10 :

ל 8800GTS בזרוליציה מינימלי ללא פילטרים -26.5 בממוצע !

עכשיו באו נחשב FPS של 8600GTS , בהתחשב בזה שהוא פי 2-2.5 חלש יותר מ 8800GTS

שלא נדבר על FPS מינימלי....

פורסם

חוץ מה GTX שמוביל בכל הבנצ'ים יש די שוייון בין ה 8800GTS ל XT ב DX10

פורסם

וזה לפני הדריבר הזדש (-:

פורסם

וואי הביצועים של כל הכרטיסים בDX10 ממש גרועים אני רואה, ה8600 לא מתאימים בכלל לשום DX10 אבל זה היה ברור.

לגבי הHD2900XT אם המחיר ירד לטווח ה1500-1800 והקירור ישתנה לטובה כמו כן צריכת חשמל פחות מוגזמת והתחממות הרבה פחות מוגזמת, הוא יהיה כרטיס הבחירה של רוב האנשים שיש להם כסף ורוצים להשקיע בכרטיס מסך איכותי קרוב להכי טוב. סביר להניח שזה יהיה המצב עם הR650.

פורסם

Lord Of Darkness מחזק !

רק R650 !

גם התדר עבודה כנראה יהיה גבוה משמעותית מהתדר נוכחי , וכמובן הביצועים

פורסם

זה די ברור שאלה מה עם אנשים שרוצים לרכוש עכשיו כרטיס מסך...

ולא יכולים/רוצים לחכות ל R650 G90 או השד יודע מה.

השאלה מה נמליץ לאנשים כאלה שאני ממש בינהם ולא יודע מה להחליט.

למרות שנראה לי שאני יסתפק ב 8800 640 ככה אני יכול להשאר עם הP150 גם מבחינת ספק וגם מארז.

the Z-Guy

פורסם

וואי הביצועים של כל הכרטיסים בDX10 ממש גרועים אני רואה, ה8600 לא מתאימים בכלל לשום DX10 אבל זה היה ברור.

לגבי הHD2900XT אם המחיר ירד לטווח ה1500-1800 והקירור ישתנה לטובה כמו כן צריכת חשמל פחות מוגזמת והתחממות הרבה פחות מוגזמת, הוא יהיה כרטיס הבחירה של רוב האנשים שיש להם כסף ורוצים להשקיע בכרטיס מסך איכותי קרוב להכי טוב. סביר להניח שזה יהיה המצב עם הR650.

שתי בעיות אני רואה פה:

1) המחיר לא (נראה ש) ירד ביותר מ50$ בחצי השנה הקרובה (נכון לפי דרך הפעולה של NVIDIA) ולכן שהמחיר ירד מ2500 עד ל1500 נשמע לי די לא הסתברותי.

2) האם אפשר להמליץ על כרטיס מסך שזולל לגמרי את החשמל? אי אפשר מערכת טובה וספק של 400W, צריך 500W בשביל ה2900XT (ואני בתור איש צנוע יש לי רק 400W, מה שאומר שיש לי עדיפות לכרטיסים של NVIDIA...)

פורסם

זה די ברור שאלה מה עם אנשים שרוצים לרכוש עכשיו כרטיס מסך...

למרות שנראה לי שאני יסתפק ב 8800 640 ככה אני יכול להשאר עם הP150 גם מבחינת ספק וגם מארז.

the Z-Guy

לפני שאתה רץ לקנות 8800GTS 640

תסתכל כאן לרגע:

http://www.chilehardware.com/Revisiones/Tarjetas-de-Video/ATI-Radeon-HD2900XT-200705131808/5.html

פורסם

לא שאני מתכוון לרוץ עכשיו אלא שבוע הבא בכל מקרה ;)

בכל מקרה התוצאות אצל GURU3D שונות ומה לעשות שאני יותר סומך על הבדיקות שלהם

על הדמו DX10 הזה.

http://www.guru3d.com/article/Videocards/431/17/

the Z-Guy

פורסם

The games developer, Techland has found that this was caused by an application issue when MSAA is enabled. The benchmark can be run on both ATI Radeon and Nvidia hardware with MSAA disabled. This application issue will be fixed in an upcoming patch available in the next couple of weeks.

זה מסביר את הבעיה עם FPS 0

פורסם

שתי בעיות אני רואה פה:

1) המחיר לא (נראה ש) ירד ביותר מ50$ בחצי השנה הקרובה (נכון לפי דרך הפעולה של NVIDIA) ולכן שהמחיר ירד מ2500 עד ל1500 נשמע לי די לא הסתברותי.

2) האם אפשר להמליץ על כרטיס מסך שזולל לגמרי את החשמל? אי אפשר מערכת טובה וספק של 400W, צריך 500W בשביל ה2900XT (ואני בתור איש צנוע יש לי רק 400W, מה שאומר שיש לי עדיפות לכרטיסים של NVIDIA...)

אם קראת היטב היית שם לב שלא המלצתי עליו ופירטתי למה, ואם כבר אז ביאזה מצב הייתי ממליץ עליו. לא סתם אי אפשר היה להשיק את ה2900XTX שהרי בתדר גבוה יותר הוא ישרף ויזלול חשמל בכמויות מטורפות, ה65NM ירגיעו אותו לטובה תוך כדי העלאת התדר, מה שכן שוק כרטיסי המסך אינו יציב בגלל ATI, המחירים של NVIDIA לא משהו והיא דופקת את המשווקות של כרטיסי המסך.

התעוררה אגינדה קטנה נגד NVIDIA משלל המשווקים שלה כמו EVGA,XFX,GAINWARD,GIGABYTE... כמה מהעובדים המתקדמים שם אישרו את העובדה שאילו רוצות שהR600 של ATI יביס את הG80 של NVIDIA, שהרי אם לא ATI אז מי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים