עבור לתוכן

באטלפילד 1942 - איך ולמה ?

Featured Replies

פורסם

אחרי משחקים סוערים בUT2003 החלטתי לגוון קצת את משחקי הרשת שלי ושמעתי טובות על באטלפילד. נכנסתי למשחק ובכלל הוא כבד מאוד (מפרט בצד) כל פעם שעושים אסקייפ הוא מתחיל להחזיר רזולוציות וסיפור שלם, וגם כותב שווינדואז מוסיף עוד זכרון PAGING (מה שלא קורה באנריל.

אחרי שהתעלמתי מהם וניסיתי לשחק קצת במשחק יחיד הספקתי להגיע לשיא של 15 שניות במטוס בלי להתרסק. איך שולטים בזה ? צריך כל הזמן לדאוג למהירות אחרת הוא נופל, לפעמים כשעולים הוא בכלל יורד, והפניות הם איטיות מאוד או על ציר - מה שגורם לעוד ריסוק.

ומה בדיוק המטרה כאן ? אין למשחק שום טוטוריאל ובהסבר אומרים לי להשתלט על חצי מהבסיסים אבל בצד בכלל יש מין מדד של מספרים מ156.

בקיצור - מישהו יכול לעשות לי סדר ?

פורסם

בעיקרון, המטרה היא כמה שיותר להרוג חיילי אוייב ולהרוס כלי תחבורה של האוייב. ככל שאתה עושה זאת יותר אז המד של החייל יורד ובנקודה מסויימת הם נכנעים או מובסים.

פורסם

אני מציע לך ללכת לאתרי מעריצים בנושא ולקרוא מדריכים קצת.

לגבי עניינים טכניים כמו שינויי רזולוציה איטיים וכו', SAME HERE

לקח לי קצת זמן להשתלט על המטוס אבל אחרי שמשתלטים זה טבעי כמו לעשות 120mm למעלה במארז.

הרעיון במשחק הוא שאתה נלחם ויכול להיות במשחק אחד גם חי"רניק מסוגים שונים, גם במטוס, גם לנהוג בג'יפ/טנק/צוללת ועוד.

אישית - התאהבתי.

פורסם

It will run good on my pc ?

P 3 \ 733

256 sdr

radeon 8500

?

פורסם

כל עוד אתה נמצא בסרבר עם עד 16 שחקנים, שמוליק, זה אמור לרוץ בסדר גמור.

לפחות ככה זה רץ אצלי, ולשנינו יש מפרט דומה.

פורסם
  • מחבר

שחקתי בSINGLE PLAYER וכמו נשאמר המעבר בין תפריטים למשחק כל פעם לוקח הרבה זמן.

אבל מה בדיוק עושים עם המטוס ? יש כפתור להאצה שאם לא לוחצים עליו המטוס עוצר, יש כפתור לעלות למעלה שבקושי עולה, והכפתוריי פנייה זזים גם בקושי

פורסם

אתה יכול לקבוע את הרגישות של השליטה במטוס באמצעות המקלדת והעכבר בתפריט ה Controls, בנוסף לכך, יש לך הגדרות לשליטה על הדמות בתור חי"ר וכנהג ברכבים השונים (כולל טנקים).

פורסם

נשמע משחק מגניב אם אפשר לנהוג במלא דברים.. :)

אפשר לירות תוך כדי נהיגה ?

ויש גם אופנועים ?

פורסם
  • מחבר

לא

זה משחק צבאי.

אתה יכול לנהוג בטנקים או מטוסים ולירות תוך כדי, או סתם לנסוע בג'יפ ולהגיע למקומות מהר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים