עבור לתוכן

8900GT!!!!!! or 8800GTS 320MB

Featured Replies

פורסם

hi ive seen in some forms about Nvidia 8900 series and i have a couple of questions

1) when any one knows release date's or estimates??

as the inqurer claims, there will be these two cards both priced at 300$

the on that we have now

8800GTS G80 90nm 320MB 384bit bus

and this new one

8900GT G81 80nm 512MB 256bit bus

2) how is the transistor shrink gonna affect perfomance, power consumption will be lower but what about perfomance

3) wich of the card will be beter, how is the increase in memory and shrink in bus bandwith gonna affect the perfomance, wich of these 2 do u expect to be a beter overall perfomer

4) is it worth the wait or i should buy the 88GTS 320 now??

פורסם

ההבדל יהיה בערך כמו 7800GTX ל 7900GT

פורסם

אני חושב שה - 8900GT יהיה עדיף, ואם לא אז ב - OC הוא יוכל לעקוף אותו בקלות.

זב גם מאד תלוי בכמות ה - STREAM PROCESSORS שיהיו לו.

פורסם
  • מחבר

as it listed it will have 96 stream processors the same as the 8800GTS

but its gonna be 600/1800 while the 8800GTS is 500/1600

anyone knows about release dates?

פורסם

לדעתי לא שווה לחכות ההפרשים לא יהיו רציניים ואין לי מושג לטובת מי אז עדיף שתקנה עכשיו ותהנה כבר מהביצועים...

פורסם

אתה יכול להביא את המקור לידיעה בבקשה ?

פורסם

תודה.

יש מידע חדש על ה - 8600GTS 256BIT 512MB ?

פורסם

לפי הנתונים הנ"ל, נראה לי 8900GT פשוט הולך להחליף את 8800GTS ללא הבדל מורגש בביצועים. המרוויחה העיקרית כאן היא NV שמוכרת לנו ליבות זולות יותר (90NM --> 80NM) באותו מחיר. הידד למונופול.

פורסם

hi ive seen in some forms about Nvidia 8900 series and i have a couple of questions

1) when any one knows release date's or estimates??

as the inqurer claims, there will be these two cards both priced at 300$

the on that we have now

8800GTS G80 90nm 320MB 384bit bus

and this new one

8900GT G81 80nm 512MB 256bit bus

2) how is the transistor shrink gonna affect perfomance, power consumption will be lower but what about perfomance

3) wich of the card will be beter, how is the increase in memory and shrink in bus bandwith gonna affect the perfomance, wich of these 2 do u expect to be a beter overall perfomer

4) is it worth the wait or i should buy the 88GTS 320 now??

תעשה טובה לחברי הפורום ולאנושות כולה- תכתוב בעברית.

פורסם

זה לא כזה נורא, סה"כ אפשר להבין את מה שהוא כותב ואין יותר מדי שגיאות.

פורסם

אם לא היו לו שגיאות כתיב לא הייתי מתלונן,אך איני רואה שום סיבה לכתוב באנגלית בפורום זה כאשר האנגלית שלך אינה מושלמת

עריכה: קח 8800GTS 320MB

אין שום סיבה לחכות.

פורסם
  • מחבר

אם לא היו לו שגיאות כתיב לא הייתי מתלונן,אך איני רואה שום סיבה לכתוב באנגלית בפורום זה כאשר האנגלית שלך אינה מושלמת

אין שום סיבה לחכות.

Ur weclome to buy me a hebrew keyboard, in the mean while if u dont like it, dont read it

פורסם

אין שום סיבה לחכות.

אפילו לא לחכות יומיים עד להשקה של AMD שאולי תצליח להציע יחס מחיר/ביצועים טוב יותר מה8800GTS 320MB? (אז זה שואל מישהו שדלוק חזק על 8800GTS כבר יותר משבועיים ומתחיל לשבור את העיניים מרוב מחסור בגראפיקה נורמלית).

פורסם

לפי הנתונים הנ"ל, נראה לי 8900GT פשוט הולך להחליף את 8800GTS ללא הבדל מורגש בביצועים. המרוויחה העיקרית כאן היא NV שמוכרת לנו ליבות זולות יותר (90NM --> 80NM) באותו מחיר. הידד למונופול.

ואנחנו נרוויח פליטת חום נמוכה יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים