עבור לתוכן

צביעת המארז

Featured Replies

פורסם

א. הכי טוב לשאול בחנות מה אפשר לצבוע פח, הענין שזה לא בדיוק פח כיוון שיש עליו שכבת צבע, וצבע פלסטי עלול לא להתפס על הצבע הקיים.

ב. ריסוס עלול להשפריץ ולהגיע למקומות ולפתחים שאנחנו לא רוצים, הכי טוב, עם מברשת ובסבלנות.

ג. בכלל עדיף לפרק את הכל ולצבוע את המארז שחלקיו האחרים לא בפנים, ולחכות 24 שעות ליבוש מלא.

ד. המארז גם מתחמם וצריך לקחת גם את זה בחשבון, כי ברגע שיש שינוי חום, אפילו אם לנו נראה שהם קטנים, עלולים לעוות ולשנות את הצבע, ודבר שנראה יפה כמה ימים אחרי הצביעה, עלול להיות מגעיל ועם בועות אחרי חודש.

ה. עדיף לצבוע חלק קטן במקום נסתר, נגיד זה שפונה לקיר, ולחכות כמה ימים ואז לראות אם זה נראה לנו או לא.

בהצלחה.

פורסם

לפני שבועיים צבעתי את המאז לשחור, והמסקנה שהגעתי, אתה חייב סבלנות והרבה.

דבר ראשון תקנה שני מכלי ספריי שחור ואחד ספריי לקה(שקוף) כדי לתת לו מראה של צבע מבריק, וגם מגן על הצבע מלכלוך וסריטות.

קנה גם נייר זכוכית 0 כדי לשייף בין השכבות. כל הצביעה הסתכמה בסכום של 35 שקלים, והרבה עצבים.

שצבעתי את המארז לא היה לי כוח לחכות כמה שעות לצביעת השכבה הבאה, במיוחד בשיכבת הלקה שריססתי אותה בזמן שהצבע השחור עוד לא התייבש, זה עמיס אותו בחלקים הפלסטי של מארז. ועוד משהו חשוב אם יש לך דלתות נפתחות במארז כדי לך לדאוג שלא ידבקו, כמו שקרה אצלי בדלת של מסננן של המאורר, אני לא מצליח לפתוח אותו.

עוד משהו אחרון חביב עם אתה רוצה לצבועה גם את הפנלים של cd והפלופי דיסק, כדיי שתקח בחשבון את האחריות של במוצר, כיוון היא פגה עם הוצעת הפנל החוצה.

אבל בסוף יצא לי חבל"ז, אני מתקוון לקנות גם אייר ברש Kit ולהשכיר קומפרסור, ולצייר משהו על המארז.

פורסם

תשאל את YOAV9 בהודעה פרטית הוא צבע אני לא יודע באיזה צבע אבל יצא נחמד :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים