פורסם 2003 בינואר 2622 שנים אני לא מצליח לגרום לווינדוס לזהות אותו כהארד דיסק נשלף, בשביל להשתמש ב-EphPod.אני לא רוצה להשתמש בתוכנה שבאה איתו, אני לא סובל אותה..אני משתמש בכרטיס הרחבה FireWire.איך אני גורם לווינדוס לזהות אותו?
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים גם אני תחילה נתקלתי בבעיה הזו, אם אתה משתמש ב-WinXP, לא אמורה להיות "בעיה גדולה", נסה להסיר את התוכנה (musicmatch), אך להשאיר את הDriver ל"זיהוי אוטומטי" של ה-iPod.ואף נסה להתקין שוב את התוכנה EphPod.ד"א, אל תחבר את הנגן לפני שאתה מדליק את המחשב, תחבר אותו כאשר המערכת תעלה והוא יזהה חומרה חדשה.יש לך גם הוראות בחוברת (אם קראת אותה), אשר יעזרו לך להתמצא בהתקנה.אם יש לך שאלות נוספות, אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי (ICQ/Messenger).Chevy.
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים מחבר אויש, אני טיפש.. לא שמתי לב שהחוט שלו לא היה מחובר מאחורה.. לא משנה..
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים מחבר תודה האמת שהאו לא כ"כ חדש.. הוא שכב פה איזה חודשיים בתר משקולת נייר עד שמצאתי fireWire..
פורסם 2003 בינואר 2722 שנים אני שמח שהשגת כרטיס, אם אתה מחפש משקולת נייר שתחליף את האייפוד כבר הייתי הולך על הארכוס הוא הרבה יותר טוב בזה, או על פוגי 6900Z גם היא מצלמה עם יותר פוטנצייאל למשקולת נייר (הלוואי והיתה לי כזאת....).
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים תגידו , סתם שאלה, לי יש מינידיסק Sony MZ-N1 עם NetMD, למי שמכיר.. אבל בכל מקרה, יש לו חיסרון גדול וזה הצורך בהחלפת דיסקים כל הזמן ...מה שכן, הסוללה שלו מחזיקה בערך פי 8-9 מזו של הiPod.אבל בכל אופן, iPod שווה את המחיר שלו ? כי יש משהו דומה של קרייאטיב בכמעט 100 דולר פחות.ובכלל, iPod 20GB עולה בסביבות 500 דולר, זה די מטורף.. לא יודע, מה אתם חושבים? אולי בעלי האייפוד יוכלו לעזור לי ולכתוב עליו איזה ביקורת ? (אני יודע שנכתבה כבר אחת..ראיתי באתר).
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים תעשה חיפוש קצר בפורום ובכמה ת'רדים ישנים יותר - יעזור לךהביקורת נעשתה ע"י רן (biodome) והוא נעזר והשתמש בדעות/פרטים של ice2k.והכל תלוי מה הצרכים שלך, אני מרוצה ממנו, למרות מספר חסרונות. איני יכול לומר לך - לך תקנה אחד, מפני שלכל נגן יש את היתרונות והחסרונות שלו. כך שזו התהייה ההחלטה שלך לבסוף.בנוסף, ישנה סקירה על סוגי הנגנים הקיימים בשוק כרגע, אני מציע לך לקרוא זאת גם כן.עריכה: נושא השאלה שלך לא ממש קשור לנושא, אני מציע לך לשאול את השאלות בת'רד הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.