עבור לתוכן

neo 965 .. מאיבורי

Featured Replies

פורסם

איבורי מציעים במודעה שלהם לוח intel 965 מקורי של אינטל...

לטענתם הוא אינו תומך בזכרונות 800 הרץ ולכן עכשיו הציעו לי לשדרג את הלוח ל neo 965 בחינם

(די מוזר לי שהסכימו לשדרג לי בחינם כי בהתחלה רצו על השדרוג 140 שקל, ויותר מזה , גם אמרו לי שכדאי לי לשדרג את הזכרון ל 800 הרץ ב 80 שקל)

האם עשיתי בשכל ששדרגתי או שיכול להיות שבעצם שדרגו לי ללוח פחות טוב?

ולסיום דחפו לי 2 מאווררים שקטים וקירור למעבד של AVC ב 170 שקל ... + ספק של ezcool 350w

מישהו יודע איזה ספק כוח מקורי הם מביאים של ה 300w

האם זה משתלם והאם בכלל הייתי צריך את זה ....

הערה:

היה לי מחשב באיבורי שקניתי לפני 7 שנים , והוא עבד נון-סטופ וללא תקלה אחת , אבל דברים השתנו והיום בא לי להקיא מאיבורי , דוחפים לך דברים שאתה לא צריך ממש בכוח , אמרתי 100 פעם לא רוצה , ושכנעו אותי שזה דבר שחובה , וחוץ מזה שבאים להחליף משהו אז האנשי מכירות שם לא רוצים לעזור כי הם מפסידים עמלות , בקיצור אני די מתבאס שקניתי שם , אבל אני יודע שקבלתי מחיר טוב.

פורסם

לוחNEO MSI פותח לך אפשרות לאוברקלוק שזה חיובי.

אני לא חושב שאתה מוותר על פיצ'רים בגלל שהלוחות של אינטל פשוטים מאד.

בקשר לשדרוג שדחפו לך אני לא הייתי לוקח אותו כי יכול להיות שהמארז מאוורר מספיק גם כך.

רק במידה והטמפרטורה של המעבד והלוח היו גבוהים מידי יש סיבה להחליף קירור.

את הספק 350 וואט של EZCOOL קיבלתי בעקבות החלפה של ספק כח רועש מדי (במארז מיקרו) ולמרות שרשום עליו "שקט" לטעמי הוא לא מצדיק את השם.

אולי שדרגת כרטיס מסך מהמערכת המורכבת שהם מפרסמים ואז צריך גם לשדרג ספק כח?

אם קנית מערכת מורכבת בלי לשנות רכיבים אז אין סיבה ש"חובה" לשדרג ספק וקירור כי זו עבודה בעיניים.

חגי

פורסם

לא כדאי לקנות באיבורי ולא משנה מה הם מציעים.

פורסם

לא הייתי קונה שם אפילו שהם ממש זולים....כי הכול שם זה רכיבים זבל וג'נריים....כבר עדיף להשקיע טיפה יותר ולדעת שקנית משהו טוב בראש שקט....

אם כבר אז K.S.P..הרע במיעוטו....פחות או יותר אותם מחירים ובK.S.P לפחות אתה מקבל מותגע כול שהוא....למשל סטיק 512MB DDR2 667MHZ של טווינמוס עולה שם 130 שקל....אז נגיד הוספת 30 שקל בשביל סטיק מאשר איזה משהו זבל מעאפן שמביאים באייבורי....לדעתי עדיף...

פורסם

יש מצב לא רע שהלוח בכלל משומש. דברים שם לא חשודים לחינם.

פורסם
  • מחבר

הלוח של אינטל 965 לטענתם הוא אינו תומך בזכרונות 800 הרץ

האם זה נכון ?

פורסם

איזה דגם הלוח ?

ואם הם הציעו לך לוח אחר בחינם אז מה טוב..

פורסם

זה מוזר מה שהם אומרים כי כל לוחות ה 965 שראיתי תומכים ב 800MHZ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים