עבור לתוכן

בעיה [רשת אלחוטית של מחשב נייד]

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא כזאת, העובד של אבא שלי סגר את המחשב לאינטרנט בצורה כלשהי, אני לא יודע איך, אני יכול להגיד לכם ממה שניסיתי, כל הנראה, הוא ביטל בדרך שהיא את הכרטיס רשת, מפני שגם בקבל ישיר לראוטר זה לא עובד :-X אני כמעט בטוח שהוא ביטל כי זה לא נמצא במנהל ההתקנים, אין כרטיס אינטרנט במנהל ההתקנים.

אתם בטח תגידו ללכת לביוס, והלכתי לשם וגם שם wireless נמצא דלוק, אני לא יודע מה עוד לחשוב, אולי הוא מחק קובץ מסוים, אולי הוא השתיל קובץ מסוים ואולי הוא פשוט תיחמן עם כמה שטויות כאלו

מקווה שתצליחו לעזור לי

פורסם

הבעיה היא כזאת, העובד של אבא שלי סגר את המחשב לאינטרנט בצורה כלשהי, אני לא יודע איך, אני יכול להגיד לכם ממה שניסיתי, כל הנראה, הוא ביטל בדרך שהיא את הכרטיס רשת, מפני שגם בקבל ישיר לראוטר זה לא עובד :-X אני כמעט בטוח שהוא ביטל כי זה לא נמצא במנהל ההתקנים, אין כרטיס אינטרנט במנהל ההתקנים.

אתם בטח תגידו ללכת לביוס, והלכתי לשם וגם שם wireless נמצא דלוק, אני לא יודע מה עוד לחשוב, אולי הוא מחק קובץ מסוים, אולי הוא השתיל קובץ מסוים ואולי הוא פשוט תיחמן עם כמה שטויות כאלו

מקווה שתצליחו לעזור לי

שאלה למה שהעובד של אבא שלך יסגור לכם תאינטרנט האינטרט של אבא שלך או של העובד ?....

פורסם
  • מחבר

יש לי מחשב נייד שמיועד ללימודים, אבא שלי לא רוצה שהמחשב יהיה פתוח לאינטרנט כי אז אני אתחיל לגלוש בזמן הלימודים, אבל הוא לא יודע שבתוך הכיתה אין אינטרנט בכלל, וגם בביה"ס עצמו אני לא חושב שיש אינטרנט אלחוטי.

אני רוצה לפתוח אותו, כי לפעמים אני הולך לחבר ואני צריך את הרשת כדי לקשר בין המחשבים. שחכתי לרשום פרט דיי חשוב, שיש למחשב בלוטוס עובד.

פורסם

יש לי מחשב נייד שמיועד ללימודים, אבא שלי לא רוצה שהמחשב יהיה פתוח לאינטרנט כי אז אני אתחיל לגלוש בזמן הלימודים, אבל הוא לא יודע שבתוך הכיתה אין אינטרנט בכלל, וגם בביה"ס עצמו אני לא חושב שיש אינטרנט אלחוטי.

אני רוצה לפתוח אותו, כי לפעמים אני הולך לחבר ואני צריך את הרשת כדי לקשר בין המחשבים. שחכתי לרשום פרט דיי חשוב, שיש למחשב בלוטוס עובד.

הבלוטוס לא קשור לכרטיס ה WIFI

עכשיו ככה אבא שלך ניטרל את הכרטיס רשת האלחוטי ?

כשאתה נכנס למנהל התקנים אותה רואה אותו שם ?

אה עכשיו ראיתי שאין לך אותו במנהל התקנים ... טוב יש לך קצת ידע בחומרה ?

איזה מחשב נייד זה חברה ודגם יעזור לי ...

פורסם
  • מחבר

אני אגיד לך מה יש או אין אבל אני מעדיף לדבר במסנגר או כל תוכנה שתגיד לי אין לי בעיה

המסנגר

alon098@hotmail.co.il

אין את הכרטיס במנהל התקנים אין לי ממש ידע בחומרה, אבל אני קולט מהר הוראות אם אני אצטרך לעשות משהו, אני לא בטוח איך אני בודק מה שאני יודע זה של dell ורשום ליד latitude d505 אם זה עוזר

דיברתי עם מישהו שהפנה אותי לפה והוא ניסה לעזור דרך הביוס, אך ללא הצלחה.

תודה

אלון

נ.ב

אתה מחפש עבודה בתור טכנאי מחשבים, לאבא שלי יש חברה יכול להיות שהוא צריך עובדים, אשאל אותו ואם כן אני ידבר איתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים