עבור לתוכן

עזרה עם קאזה

Featured Replies

פורסם

אחרי שחיברתי את המחשב של אחותי לאינטרנט התקנתי לה קאזה והיא פשוט התמכרה לתוכנה, עכשיו לבעיה.. כלום מכירים איך זה בקאזה כמעט חצי מהקבצים שם הם פורנו והדבר האחרון שאני רוצה שאחותי תוריד קובץ והיא תמצא שם אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו :-[ , שמתי את הפילטר בתוכנה אבל אני צריך להיות בטוח ב100% שהפילטר עובד למישהו היה ניסיון עם זה?.

תודה מראש ;D .

פורסם

:lol: :lol: :lol:

בת כמה אחותך? פשוט תגיד לה שזה לא יפה.

בקשר לפילטר, איך הוא יכול לזהות קובץ פורנו? אנשים יכולים לקחת קובץ של סרט פורנו ולשים אותו תחת שם אחר של סידרת ילדים, לך

תדע. לא נראה לי שאפשר להמנע 100%.

פורסם
  • מחבר

היא בת 13! חוץ מזה גם אם היא הייתה בת עשרים לא הייתי רוצה שהיא תיראה את זה :P , אני חושב שהפליטר פשוט מסיר מילים מהתוצאות החיפוש שקשורות לסקס.

פורסם

פשוט מאוד תגיד לה לא להוריד קבצי סרטים...שתשתמש רק ב Audio

ואם היא רוצה להוריד קבצי סרטים...אז...תוריד לה אתה.

:-\

פורסם
  • מחבר

רעיון טוב אבל מה אם אני לא אהיה בבית??? :-\

פורסם

החשיפה היא בלתי נמנעת, כך שאם אתה רוצה למנוע את זה הדרך היחידה היא לא ע"י יצירת איסור שיעודד אותה דווקא להוריד, אלא לחשוף אותה לנושא בצורה מבוקרת, ולהסביר לה מה ההבדל בין פורנו מסחרי לבין יחסי מין בין שני מבוגרים שעושים זאת מבחירה חופשית בלה בלה בלה..

אם איכפת לך, תתאמץ.

פורסם
  • מחבר

מה?!?! עדיף כבר למחוק את התוכנה ולהגיד שזה וירוס :lol:

פורסם

תשתמש ב EDONKEY/EMULE כדי להוריד ווידאו וכך תוכל להמנע לחלוטין מבעיות זיופים

פורסם
  • מחבר

זה לא אני זאת אחותי וזאת לא בעיה של זיופים זאת בעיה של XXX.

פורסם

אחי, אם היא כבר בת 13 היא בטוח נחשפה לדברים האלה, אבל לא נראה לי שבנות מורידות סרטים כחולים וזה.. אפילו אם בטעות היא תמצא כאלה בקאזה, כמעט בטוח שהיא לא תוריד אותם, אבל אם קרה שהיא הורידה והיא תראה, אז מקסימום תגיד שמישהו מנסה לפרוץ לך למחשב וזה בטעות קרה או משהו כזה סה"כ לעבוד על ילדה בת 13 זה לא כ"כ בעייה פשוט תהיה תחמן... 8)

פורסם

לקבל XXX במקום הארי-פוטר זה סוג של זיוף (מרושע ומגעיל במיוחד)

Sharereactor יפתור לך את בעיית הזיופים ויחד אתה את הXXX

פורסם
  • מחבר

אחי, אם היא כבר בת 13 היא בטוח נחשפה לדברים האלה, אבל לא נראה לי שבנות מורידות סרטים כחולים וזה.. אפילו אם בטעות היא תמצא כאלה בקאזה, כמעט בטוח שהיא לא תוריד אותם, אבל אם קרה שהיא הורידה והיא תראה, אז מקסימום תגיד שמישהו מנסה לפרוץ לך למחשב וזה בטעות קרה או משהו כזה סה"כ לעבוד על ילדה בת 13 זה לא כ"כ בעייה פשוט תהיה תחמן... 8)

כן קרה פעם משהו מביך, אם אתם מכירים הסרט "One Hour Photo" (לא יודע מה השם שלו בעברית), טוב הורדתי אותו וראיתי אותו עם אחותי חשבתי שזה יהיה מפחיד וכיפי (זה לא יצא ככה), אם ראיתם את הסרט אתם בטח זוכרים את הקטע בו איך קוראים לו מציג את הלקוחות שלו ומה הם מצלמים עם הבחור של הביטוח שמצלם רק מכוניות שעברו תאונות עם האישה הזקנה שמצלמת רק חתולים ואחרון חביב האיש הסוטה שמצלם תמונות פורנוגרפיות של קטינים וכמובן הם הראו לנו את התמונות :-[ :-[ :-[ זה היה מה זה מביך לא יכולתי להסתכל עליה יומיים...

פורסם

באמת נראה לי שהיא כבר נחשפה לדברים האלה...

אני הלכתי לראות את אמריקן פאי עם חבר שלי בגיל 13... ולא קרה לי כלום (אחרי זה גם המלצתי לחבר אחר שלי ללכת לזה עם אמא שלו והם הלכו והיה באלאגן.. אבל זה כבר סיפור אחר)

ונו, אז יופי היא תוריד סרטים פורנוגרפיים אז?

ובכל מקרה, יש את "המורדים" בטלויזיה...

וואי.. זאת תוכנית דפוקה לאללה...

פורסם

אני הלכתי לראות את אמריקן פאי עם חבר שלי בגיל 13... ולא קרה לי כלום (אחרי זה גם המלצתי לחבר אחר שלי ללכת לזה עם אמא שלו והם הלכו והיה באלאגן.. אבל זה כבר סיפור אחר)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :D ;D :lol: :lol: ;D

פורסם
  • מחבר

זה שונה בנים ובנות אתה יודע, אם הייתה לך אחות היית מבין כמה שאתה לא רוצה שהיא תיחשף לתכנים "לא הולמים" והיא גם צופה במורדים :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים