פורסם 2007 במאי 1118 שנים אבא שלי קיבל עם המשרד רשת חוטיתככה יש בכניסה כזה ריסוע ענק כמו בבתי ספר כזה של הרשת לא יודע מה זהוליד כול עמדת מחשב במשרד יש חיבור כזה לכבל רשתעכשיו השאלה שלי איפה צריך לחבר תמודםקנינו ראוטר וחיברנו לסתם נקודה לא לקפוסא הרגילה וחיברנו מחשב לנקודה אחרת וזה לא עבד הרשת1}אולי צריך לחבר תראוטר לקופסא הגדולה?2} אולי צריך רק מודם בלי ראוטר?זה מודם משולב ראוטר כזהנ.ביש כזה דבר מדפסת שמחוברת רק לרשת בלי מחשב יענו ישירות לרשת??תודה רבהמאור
פורסם 2007 במאי 1118 שנים אם אתה רוצה שיהיה אינטרנט בכל המחשבים.חבר את יציאת הראוטר של המודם לאחת מהכניסות של הקופסה הגדולה. אחרי זה תסדר שבכל מחשב שאתה רוצה אינטרנט שה default gateway יהיה של הראוטר.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר לחבר תראוטר לקופסא הגדולה הבנתי תחלק השני של התשובה לא הבנתי הדיפלוט גיטאווי מה זה ?!ומדפסת רשת יש דבר כזה לשים מדפסת בלי מחשב רק מדפסת שכול המחשבים ידפיסו ממנה
פורסם 2007 במאי 1118 שנים כן, יש כזה דבר, אתה צריך מדפסת שתומכת בחיבור ethernet.default gateway זה הגדרה של כתובת, שאם המחשב מנסה לתקשר עם כתובת IP לא של ה subnet המקומי (של הרשת המקומית) אז הוא מעביר את התעבורה דרך הכתובת הזו (במקרה הזה, ניסיון גישה לאינטרנט יעבור דרך הראוטר).בתכלס, תבדוק איך המחשבים מקבלים את הכתובות שלהם, אם זה מאיזה שרת DHCP ברשת, אפשר להגדיר בהגדרות שלו את ה default gateway שהמחשבים יקבלו.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר סבבה תודה רבה עכשיו רק שאלה אחרונהחיברתי תמחשב לחיבור כלשהו לא לקופסא הגדולהובקופסא הגדולה לא היה נתב או משהו והופיע לי במחשב כבל רשת מנותקזה בסדר? ככה זה צריך להיות? או שצריך להיות רשום מחובר בגלל שזה מחובר ???
פורסם 2007 במאי 1118 שנים אם כל החיבורים של כל הנקודות באמת מחוברים ל"קופסא הגדולה" אז זה לא צריך להראות שהכבל רשת מנותק
פורסם 2007 במאי 1218 שנים אם כל החיבורים של כל הנקודות באמת מחוברים ל"קופסא הגדולה" אז זה לא צריך להראות שהכבל רשת מנותקלא הבנתי כלום מה יש לך במשרד יש לך ארון תקשורת ?.. כדוגמאת U6 עם פאנלים וסוויצים ?
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מחבר יש לי קופסא גדולה כזאת ויש בה חוטים של רשת כאלהויש לי במשרד ליד כול עמדת מחשב חיבור כזה גם לכבל רשתאני בכלל צריך רוטר משולב עם מודם או רק מודםכי הקופסא הגדולה הזאת זה בעצם ראוטר לא?!
פורסם 2007 במאי 1218 שנים לא, הקופסא היא סוייץ ולא ראוטר. אתה צריך את הראוטר ולעשות את מה שאמרו פה.מאיפה אתה בארץ אולי אני יכול לעזור לך ..... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.