פורסם 2007 במאי 1118 שנים אז ככה,יש לי רשת בבית, ובהתחלה היינו שולחים בין המחשבים קבצים באיסיקיו על מהירות גבוהה מאוד, לא יודע למה ומתי, המהירות של השליחה לא עוברת את ה 15 KB [המהירות אינטרנט שלי]מי שיעזור מלך
פורסם 2007 במאי 1118 שנים אם אתם באותה רשת אין צורך להשתמש ב ICQ אפשר פשוט להשתמש בשיתוף קבצים של ווינדוס.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים אני לא מבין... אתה מעביר קבצים דרך האיי סי קיו בין המחשבים בביתאו שאתה מדבר על איטיות של שליחת קבצים דרך האיי סי קיו בכלל
פורסם 2007 במאי 1718 שנים מחבר pig_750 , יש לנו תקלה בין המחשבים, הטכנאי ששם לי את הרשת גם לא הבין מה הבעיה. המחשב שלי לא מצא את המחשב השני.~-=IDAN=-~ , אני מדבר על המהירות שליחה.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מה זאת אומרת לא מצא?יש בינהם פינג? תגדיר את הפיירוולים להגיב ל ICMP echo ותנסה לעשות פינג לפי השם שלהם ואז IP ותגיד לי מה עבד.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר *מצטער על ההקפצה, עכשיו חזרתי לבית אחרי שלא הייתי הרבה זמן.*pig_750 , איך עושים את זה?
פורסם 2007 במאי 2518 שנים התחל --> לוח בקרה --> חומת האש של וינדוס --> מתקדם --> ICMP הגדרות --> allow incoming echo requestאם יש לך חומת אש אחרת, תבדוק בהגדרות שלהואם אתה לא מצליח פשוט תנטרל אותה לבדיקה
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר התחל --> לוח בקרה --> חומת האש של וינדוס --> מתקדם --> ICMP הגדרות --> allow incoming echo requestאם יש לך חומת אש אחרת, תבדוק בהגדרות שלהואם אתה לא מצליח פשוט תנטרל אותה לבדיקהעשיתי את זה ב 2 המחשבים [במחשב השני זה כבר היה מסומן ואצלי לא] , ובכל זאת מהירות השליחה ב ICQ נשארה אותו דבר. [כאילו שאני מעביר והוא לא קשור לרשת שלי]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.