עבור לתוכן

תמונות לשיפוטכם

Featured Replies

פורסם

שלום,

מה דעתכם על השדה הקצור

dscf3035hf864yk1.jpg

פס אדום בשמיים:

dscf2982hf864wj9.jpg

פורסם

השדה הקצור חביב עליי במיוחד :xyxthumbs:

פורסם

לשתי התמונות יש נושאים מעניינים, אבל בשתיהן יש דברים שאפשר לדעתי לשפר.

בתמונה הראשונה קו האופק עקום. אפשר לסובב את התמונה ולתקן במחשב, אבל עדיף לעשות את זה בזמן הצילום. הסיבוב במחשב דורש קרופ שמשנה את הקומפוזיציה. כמו כן, היה עדיף לבחור זווית שבה לא יישארו סממנים עירוניים (עמודי תאורה, מכוניות). הם פוגעים בניקיון של התמונה. גם האובייקט בפינה הימנית התחתונה (פינה של קוביית חציר?) לא ממש משרת את התמונה. הוא חתוך ולא מספיק בפוקוס.

בתמונה השניה היה כדאי לדעתי להתקרב לעצים ולהשתמש באורך מוקד מעט ארוך יותר. זה היה מגדיל את העצים בפריים והיה חותך החוצה את קצה עמוד התאורה שמופיע בתחתית התמונה.

בצילומים כאלה צריך לפעמים לחפש בסבלנות את הזווית האופטימלית ולצלם הרבה תמונות עד שמגיעים לאחת שבה הכל מתחבר.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההארות.

אני מסכים איתך דרך אגב בכל, אבל בשני המקרים לא היו לי יותר מדי ברירות והתוצאה היא הרע במיעוטו.

את השקיעה צילמתי מעבר לכביש ולא יכולתי לחתוך את עמודי החשמל יותר מוצלח ואת השדה מקיפים כבישים ועמודי מתח גבוה. :nixweiss:

לגבי הערימה בפינה, זה היה בכוונה כי חשבתי שזה יוסיף.

פורסם

אם זה גורם שתענה לי בפורום לוחות אם על השאלה אם TUNIQ נכנס בCOMMANDO אז זה פשוט מדהים! אתה סוס! אחלה תמונות :hat:

חח. :lol:

סתם באמת יפה אחשלו ישך את זה..

באיזה מצלמה אתה משתמש? זה גם עבר עריכה לא?

פורסם

אני כמובן מדבר בחוסר מקצועיות מוחלט,אבל אני דווקא אהבתי מאוד את ערימת החציר הזאת בצד ולדעתי היא באמת מוסיפה לעניין

פורסם

אבל היא לא בפוקוס.

וזה גורע מהתמונה.

פורסם

לדעתי זה דווקא מה שעושה את זה יפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים